maşallah pınaraaa :anazar:
sana da geçmiş olsun havvacıım.
yorgunluk çok önemi, geçen gün ben de alışveriş yüzünden doğurcektim az kalsınn
çatıyı da hallederizzzsositososito en iyisi biz de doktorlarımız gibi geniş olalım yoksa geçmez bu 3 hafta 5 güna.s.
bu arada ben birden doğurmaktan korkuyorum, ağdayı mümkün olduğunca geç yaptırıyım doğuma çıkmamış olsun diyorum ama birden doğarsa yandıkk:tomato:
hastaneden gelenler gözünüz aydın...
pınar doğurmuş batuş gelmiş
canım ya kurtulmuş sonunda
benim kızda heran gelebilir dün geceden beri agrı kasılmam çokk
doktorumu arıcam birazdan bakalım nedicek
kayınvaldemle bekliyos geçiyo arada ne agrısı anlamadık böyle
dua edin 1 hafta daha beklesin kızım
valla başımıza ne geliyorsa bu işler yüzünden geliyo lafa gelince kocalarımız biz yardım ederiz diyolar ama her yaptıkları işe karşılık kesin bişeyi kırıp parçalıyorlar valla dün güzelim vazom gitti o yüzden perdeleri falan yıkadım camları sildim hepsini kendim taktım erkekler işten falan anlamıyor daha çok batırma kısmıyla ilgileniyorlar.o yüzden biraz sancım var alt kısımda.
valla başımıza ne geliyorsa bu işler yüzünden geliyo lafa gelince kocalarımız biz yardım ederiz diyolar ama her yaptıkları işe karşılık kesin bişeyi kırıp parçalıyorlar valla dün güzelim vazom gitti o yüzden perdeleri falan yıkadım camları sildim hepsini kendim taktım erkekler işten falan anlamıyor daha çok batırma kısmıyla ilgileniyorlar.o yüzden biraz sancım var alt kısımda.
hastaneden gelenler gözünüz aydın...
pınar doğurmuş batuş gelmiş
canım ya kurtulmuş sonunda
benim kızda heran gelebilir dün geceden beri agrı kasılmam çokk
doktorumu arıcam birazdan bakalım nedicek
kayınvaldemle bekliyos geçiyo arada ne agrısı anlamadık böyle
dua edin 1 hafta daha beklesin kızım
kızlar merhabalar hazirana girmek üzereyiz ben nisan annesiyim oğlum 50 günlük şuan. Sizleri yorucu ama güzel günler bekliyor. hayırlısıyla kazasız belasız ağrısız bi şekilde meleklerinize kavuşmanızı diliyorum.
kızlar merhabalar hazirana girmek üzereyiz ben nisan annesiyim oğlum 50 günlük şuan. Sizleri yorucu ama güzel günler bekliyor. hayırlısıyla kazasız belasız ağrısız bi şekilde meleklerinize kavuşmanızı diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?