2009 Haziran Anneleri!!

Sormaaa yaa aynı det bende de var. Ama ben geçen hafta rezil oldum zaten. Alt tarafta müthiş ağrı vardı. Doktor civanım gel bi bakalım demez mi :tomato::tomato::tomato: Ben bu hafta ağdacı yollarını tutarım büyük ihtimal. Cumaya çatı bakalım filan derse aynı rezilllik olmasın

valla başımıza ne geliyorsa bu işler yüzünden geliyo lafa gelince kocalarımız biz yardım ederiz diyolar ama her yaptıkları işe karşılık kesin bişeyi kırıp parçalıyorlar valla dün güzelim vazom gitti o yüzden perdeleri falan yıkadım camları sildim hepsini kendim taktım erkekler işten falan anlamıyor daha çok batırma kısmıyla ilgileniyorlar.o yüzden biraz sancım var alt kısımda.

Narencim ellerine saglik..Batus bebegin kilosu da boyu da gayet iyi masallah..
Ben aramaya cekiniyorum, esi bikmistir adam telefonlara cevap vermekten...

Canım ara doktorunu hadi hemen. Başka bi sıkıntı var mı? bel ağrısı filan. Ara da haber ver bize de yerimseniben

Yasemincim daha gecenlerde sancilandin, korktuk ,üzüldük...Ya birak yapma birsey ...

yasemincim napıosun sen ya ne perde takmasından bahsediosun deli misin kız allah muhafaza dogursan napcan tek basına bırakkkk allaşkına ya

konuştum pınarla şimdi 3 kilo 50 gram dogmuş bebegi boyununda maşşallahı var 50cmyorgun ama iyi geliyodu sesi canım ya aldı yavrusunu kollarına çok şükür

konuştum pınarla şimdi 3 kilo 50 gram dogmuş bebegi boyununda maşşallahı var 50cmyorgun ama iyi geliyodu sesi canım ya aldı yavrusunu kollarına çok şükür

evet havvacım bende konustum yareım saat oluyor konuşalı ekledim kuzumuzu listemize

bakın ordan canlarımmmm

bu arada özlem ve senin bebişlerede maşallah yavrularım ne tatlı büyümüşler

Hiii aşkolsun sana, perde takmış cam silmiş bi de klava:klava: Yapma kuzum sakın. Ben yemek yapmayı bile bıraktım walla :dilcikar::dilcikar: Allah korusun yorma kendini!!! Kalsın işler, eksik olsun biras da :icecream::icecream::icecream:

CAnim panik yapma, minik kizin beklemese bile artik 37. haftadan sonra gelismiyorlar fazladan kaliyorlar iceride, kokrma canim,hayirlisi olsun insallah

tşk ederim ark larım hepinize haklısınızda herşeyide anneme kayınv. söylemek istemiyorum hasta onlarda evde berbat durumda olunca tutamıyorum kendimi ama haklısınız tabi bitti neyseki şükür .. birde bişey sorucam bu ayaklar davul gibi oluyo çare bulan var mı aranızda ben ağrılarına ağlıyorum resmen çünki parmaklarım sosis gibi şişip bir birlerinden ayrılıyo resmen dr da son ay normal falan deyip geçiştiriyo ne yapsak iyi gelir.... annişler

tşk ederim ark larım hepinize haklısınızda herşeyide anneme kayınv. söylemek istemiyorum hasta onlarda evde berbat durumda olunca tutamıyorum kendimi ama haklısınız tabi bitti neyseki şükür .. birde bişey sorucam bu ayaklar davul gibi oluyo çare bulan var mı aranızda ben ağrılarına ağlıyorum resmen çünki parmaklarım sosis gibi şişip bir birlerinden ayrılıyo resmen dr da son ay normal falan deyip geçiştiriyo ne yapsak iyi gelir.... annişler

kızlar merhabalar hazirana girmek üzereyiz ben nisan annesiyim oğlum 50 günlük şuan. Sizleri yorucu ama güzel günler bekliyor. hayırlısıyla kazasız belasız ağrısız bi şekilde meleklerinize kavuşmanızı diliyorum.

:ecrin_bebek:

tşk ederiz amin inş bizde bir an önce kucaklarda 50 günlük yaparız nice 50 lere diyelim :ecrin_bebek:

evet canım hepimizde bir heyecan var nasıl olucak zormu kolaymı ne gibi şeyler bizi bekliyo diye soru işaretleri var aklımızda ama meleklerimizi görünce herşey biticek ve bi ohhh bee dicez saol güzel dileklerin için inşallah hepimiz kolay doğururz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…