2009 Haziran Anneleri!!

kızlar bişey sormak istiyorum doğum sonrası için normal ped yetiyor mu yoksa onun için satılan özel ped var mı bilgi verirmisiniz siz bunun için bişey aldınız mı

allah ım pınarımızda dogum yapmış alkisalkisalkis cok sevindim
doktor kontrolümüz vardı bügün haeşey yolunda dedi 7 tane bebegimiz oldu heveslendim doktora dogumu bu haftaya alamazmıyız dedim yok dedi bekliycekmişim hazirann 3 ünü çantamı falanda lıp gitmiştim hevesli hevesli tırıs tırıs geldim eve yine ne yapalım ne kadar cok anne karnnda durursa o kadar iyiymiş.sabredicez artık:çok üzgünüm:

kızlar bişey sormak istiyorum doğum sonrası için normal ped yetiyor mu yoksa onun için satılan özel ped var mı bilgi verirmisiniz siz bunun için bişey aldınız mı

valla canım ben doğuranlara sordum normal ped kullandıklarını söylediler bende normal ped kullanıcam zaten en çok kanaman doğum sırasında ve doğumdan çıktıktan sonra oluyoki o zamanda hasta bezi kullanılıyo ondan sonra normal ped kullanılıyo diye biliyorum

Canim hastaneden veriyorlar bildigim kadariyla. ama ben yine de normal ped koydum cantaya...

Gözün aydin canim...

yaaaaa doğurdu kuzummm ağlıcam yaaa

kızlarrr pınar dogurdumu yanlış mı okudum ?????????????*

doğurdu demi narennnnnnn saana msn den msj attım ama girdi doğuma diye yoktun sen?????

saol canım allah bağışlasın oğlunuu

tabiki canım ne kadar durursa karnında onun için o kadar iyi hem o doğana kadar sende eksiğin varsa eksiğini tamamlarsın zamanı gelince doğucak sezeryan dimi seninki ne zamana gün vermişti dr un

bende geldim dr dan herşey yolunda şükür oğlumun kafası önden gidiyomuş boyuda sıpa ya kilomuzda ii devlet hastanesi ama ne tatlı kadındı her hafta gel artık doğuma kadar dedi haftaya tok gel nst ye gircen dediiii şişler için bişe yapamayız allah yardımcın olsun dedii işte böle babamız götürdü getirdii
daha inmemiş oğlumm şükür ama dr sakın yorma kendini dedi içerde rahat erkenden indirme aşağıya dedi kasılmalar içinde olcak o kadar dedi
calsiyumu kesti artık gerek yok dedi
işte böleeee

beni arayan oldumu????? 2:'20 gibi ???? dr daydım kapatmak zorunda kaldımmm
pınarımmı acaba çok merak ettimm

bi de kızlar pınar konuşcak durumdamı arayımmıı

kızlar ben de aradım dr umu bu aralar normal böyle sancılar doğum yaklaştı dedi.sancılar sıklaşırsa bebeğin hareketleri azalırsa hemen gel falan dedi.bu aralar çok dikkatli olmam lazımmış.karın basıncını arttırıcı hareketlerden kaçınmam gerekiyormus.bir aksilik olmazsa cumaya son kontrolümü olup gün alacağım..iş ciddiye binince stres yaptım iyicene..drdan önce eşimi aradım o da panik yaptı ikide bir arayıp duruyor iyi misin diye...bu gazla dogum çantamdaki son düzenlemeleri yaptım..yarın da ağdacıya gidecegımm..hazırlıksız yakalanmasam bari..

Gözün aydin canim...Artik hafta da bire inmesi iyi oldu canim , istedigin gibi oldu...Pinari arayabilirsin sanirim, kizlar aradilar ben cekiniyorum aramaya..Ne kadar kalcak acaba hastane de?

anam tobiği yeni açtım pınar da mı dogum yaptı.allahım negüzel allah analı babalı büyütsün.
semoşum maşallah çağatayımıza üzmesin aman seni vaktini beklesin semoşum herkez çatır çatır doğuruyo sen le ben en sonuz bakıp bakıp heyecanlanıyoruz.
az geçmişi okuyayım

maşallah semoş çağatayına daha doğumuna çok var 1 hafta sonra seninkide döner o zamanda aşağıda ağrılar başlıyo evet şişler için bişey yapılmıyo tuzsuz yicen işte başka çare yok ayaklarını uzatıcan kan gitmeyince şişiyo malesef benimde ayaklar balon gibi oluyo çok rahatsız edici ama 2 hafta daha sabredicem artık ne yapalım

Canim hastaneden veriyorlar bildigim kadariyla. ama ben yine de normal ped koydum cantaya...

Gözün aydin canim...
teşekkür ederiz teyzesia.s.
tabiki canım ne kadar durursa karnında onun için o kadar iyi hem o doğana kadar sende eksiğin varsa eksiğini tamamlarsın zamanı gelince doğucak sezeryan dimi seninki ne zamana gün vermişti dr un
evet canım sezeryan olucak haziranın 3 ünde inşallah

temizlik yapıcam diye koşturmazsın artk semacım maşallah çagatayımızada

semoşum maşallah anacım sigorta hastanesi mi samsunda bende ist da sigortada doğum yapmayı düşünüyorum anam inşallah iyi bi dr denk gelir yaaaa

saol havvacımmmmm beklesin valla poposunu yirim yoksaaaaa valla ya bakıp bakıp öle sevincez artıkın ne edekkkk

saol canım benim oğlum döndü çok oldu döneliiiii sadece doğum kanalına inmemiş zaten bunun için çok erken dedi saol cicim a.s.
teşekkür ederiz teyzesia.s.

evet canım sezeryan olucak haziranın 3 ünde inşallah

temizlik yapıcam diye koşturmazsın artk semacım maşallah çagatayımızada

yok canım zaten ben yapmıcam boya işleri bitince yardımcı abla alıcam o yapcak ben bişe yapcak halde değilim ki

yasemincim evet devlet doğumevi çok ii bi dr zaten benim gittiğim özel hastanede de çalışıyo bu kadın çok tatlıydı ya kendi dr umdan bile iiydi yanii inşallah doğuma bu kadın denk gelir normal doğum beklediğimizden kimin gelceği belli değilll

ölcem açlıktan ben bi yemek yiyim sonra gelirim pınarı da arıcam o arada öpüldünüzz

semoş senin oğluşunda erkenci hemencik dönüvermiş erkekler acelecemi oluyo ne bende bu hafta gidicem bakalım ne dicek çok korkuyorum ya dr gitmeden doğurursam diye arada sancılarım oluyo ee 2 haftan kaldı bu haftayı sayarsak 2 buçuk hafta var eşim diyo sen bu hafta bide doğuruyomuşun bende kızıyorum yaa ben bu hafta doğurmayayım hazır değilim hazır olunca gelsin kızım valla bana öyle geliyo diyo strese sokuyo beni deli yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…