kızlar bişey sormak istiyorum doğum sonrası için normal ped yetiyor mu yoksa onun için satılan özel ped var mı bilgi verirmisiniz siz bunun için bişey aldınız mı
kızlar bişey sormak istiyorum doğum sonrası için normal ped yetiyor mu yoksa onun için satılan özel ped var mı bilgi verirmisiniz siz bunun için bişey aldınız mı
allah ım pınarımızda dogum yapmış alkisalkisalkis cok sevindim
doktor kontrolümüz vardı bügün haeşey yolunda dedi 7 tane bebegimiz oldu heveslendim doktora dogumu bu haftaya alamazmıyız dedim yok dedi bekliycekmişim hazirann 3 ünü çantamı falanda lıp gitmiştim hevesli hevesli tırıs tırıs geldim eve yine ne yapalım ne kadar cok anne karnnda durursa o kadar iyiymiş.sabredicez artık:çok üzgünüm:
kızlar bomba haber pınar dogurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
saglıklılarmış ikiside pınar daha konuşabilecek durumda deil ayrıntıları aldıkça iletecegim sizlerede
kızlarrr pınar dogurdumu yanlış mı okudum ?????????????*
kızlar merhabalar hazirana girmek üzereyiz ben nisan annesiyim oğlum 50 günlük şuan. Sizleri yorucu ama güzel günler bekliyor. hayırlısıyla kazasız belasız ağrısız bi şekilde meleklerinize kavuşmanızı diliyorum.
allah ım pınarımızda dogum yapmış alkisalkisalkis cok sevindim
doktor kontrolümüz vardı bügün haeşey yolunda dedi 7 tane bebegimiz oldu heveslendim doktora dogumu bu haftaya alamazmıyız dedim yok dedi bekliycekmişim hazirann 3 ünü çantamı falanda lıp gitmiştim hevesli hevesli tırıs tırıs geldim eve yine ne yapalım ne kadar cok anne karnnda durursa o kadar iyiymiş.sabredicez artık:çok üzgünüm:
bende geldim dr dan herşey yolunda şükür oğlumun kafası önden gidiyomuş boyuda sıpa ya kilomuzda ii devlet hastanesi ama ne tatlı kadındı her hafta gel artık doğuma kadar dedi haftaya tok gel nst ye gircen dediiii şişler için bişe yapamayız allah yardımcın olsun dedii işte böle babamız götürdü getirdii
daha inmemiş oğlumm şükür ama dr sakın yorma kendini dedi içerde rahat erkenden indirme aşağıya dedi kasılmalar içinde olcak o kadar dedi
calsiyumu kesti artık gerek yok dedi
işte böleeee
beni arayan oldumu????? 2:'20 gibi ???? dr daydım kapatmak zorunda kaldımmm
pınarımmı acaba çok merak ettimm
bi de kızlar pınar konuşcak durumdamı arayımmıı
teşekkür ederiz teyzesia.s.Canim hastaneden veriyorlar bildigim kadariyla. ama ben yine de normal ped koydum cantaya...
Gözün aydin canim...
evet canım sezeryan olucak haziranın 3 ünde inşallahtabiki canım ne kadar durursa karnında onun için o kadar iyi hem o doğana kadar sende eksiğin varsa eksiğini tamamlarsın zamanı gelince doğucak sezeryan dimi seninki ne zamana gün vermişti dr un
bende geldim dr dan herşey yolunda şükür oğlumun kafası önden gidiyomuş boyuda sıpa ya kilomuzda ii devlet hastanesi ama ne tatlı kadındı her hafta gel artık doğuma kadar dedi haftaya tok gel nst ye gircen dediiii şişler için bişe yapamayız allah yardımcın olsun dedii işte böle babamız götürdü getirdii
daha inmemiş oğlumm şükür ama dr sakın yorma kendini dedi içerde rahat erkenden indirme aşağıya dedi kasılmalar içinde olcak o kadar dedi
calsiyumu kesti artık gerek yok dedi
işte böleeee
beni arayan oldumu????? 2:'20 gibi ???? dr daydım kapatmak zorunda kaldımmm
pınarımmı acaba çok merak ettimm
bi de kızlar pınar konuşcak durumdamı arayımmıı
anam tobiği yeni açtım pınar da mı dogum yaptı.allahım negüzel allah analı babalı büyütsün.
semoşum maşallah çağatayımıza üzmesin aman seni vaktini beklesin semoşum herkez çatır çatır doğuruyo sen le ben en sonuz bakıp bakıp heyecanlanıyoruz.
az geçmişi okuyayım
maşallah semoş çağatayına daha doğumuna çok var 1 hafta sonra seninkide döner o zamanda aşağıda ağrılar başlıyo evet şişler için bişey yapılmıyo tuzsuz yicen işte başka çare yok ayaklarını uzatıcan kan gitmeyince şişiyo malesef benimde ayaklar balon gibi oluyo çok rahatsız edici ama 2 hafta daha sabredicem artık ne yapalım
teşekkür ederiz teyzesia.s.
evet canım sezeryan olucak haziranın 3 ünde inşallah
temizlik yapıcam diye koşturmazsın artk semacım maşallah çagatayımızada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?