2009 Haziran Anneleri!!

aynen canım hazırlıksız yakalanacam diye çok korkuyorum sanki doğurcam gibi geliyo bana

aynen canım hazırlıksız yakalanacam diye çok korkuyorum sanki doğurcam gibi geliyo bana

valla doğum stersi sardı hepimizi benide tabi doğurduktan sonra daha zor günler bizi bekliyo bazen çocukla uğraşmaktan yemek yemeye bile vakit zor ayırıcaz aklmıza bile gelmediği günler olucak benimde hala yarım kalan işlerim var daha tam değilim alamadığım şeyler var eşimde maaşını 5 inde çekiyo almamız gereken şeyler var onun içinde 5 ini beklemem lazım yani haftaya cuma inşallah ondan sonraki hafta doğar çünkü dediğim gibi hazır değil bazı şeyler babaannesi bezini alıcak oda daha almadı benimde almam gereken bazı şeyler var bakalım allaha dua ediyorum 5 inden sonra doğsun kızım allahım duamı kabul eder inşallah ya allahım büyüktür

maşalalhhhh kızlarrr bebişlerinizee
güzel habererle dönmüşsünüz çok sevindimmmmmmm

kız saadet geçmişi mi okuyon dr agidicektin.ne dedi dr
iyimiymiş irem kızımız

evet cnm geçmişi okuyordummm
pınarda doğurmuşşş
gözü aydın olsunnn tertip beni yarı yolda bıraktı ama olsunnn kaydirigubbakcemile3
batuşada maşallahhhhhh

havva hadi gözün aydın bebişin daha vakti var. pınar da kurtulmuş ne güzel etrafımda pek böyle erken doğuran yok ama bu topikte bişey var bebişler erkenden geliyor

offfffffffff 33 günüm var daha yani 4 hafta 5 günnnnnnnnnnnn

millet meleklerine kavuştukça beklemek zor geliyo di mi??
ben bazen erken doğmasından korkuyorum, bazen de geç doğmasından-tatlicadiarzu-
bu sene iş yerindeki arkadaşların 3-4 tanesinin çocuğu oldu. Hepsi de ya 40. hafta oldu ya da 42 haftayı bekledi. Ben kırktan sonra beklerken sıyırırım heralde..

kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim..a.s.
gecmisi okudum ama pinarcim dogum yaptigi icin sayfalar firlamis alinti yapamadim

semos,abisis sizinde gozunuz aydin..
bebislerede masallah

buarada ayin 8inden sonra yani 37.haftamdan sonra her hafta gel kontrole dedi dr...
bebegim cok assagiya inmis
sanirim bende 40 haftayi doldurmam

Kıslar selam bişiy sormak istiyorum sizlere bi bayan vardı terlik satışı yapan linkini kaybettim sizler biliyomusunuz kimin sattığını yardımcı olursanız sevinirim
Hepinize hayırlı doğumlar

evet kızlarrr
bizde doktordan geldikkk
braz geç olduu amaa
kocişle takıldıkkk
dışarda braz...
nesee ..
kızım büyümüş
suyu iyiymiş
nstye bağlandık temiz çıktııı
bu arada annesi doğru tahmin etmiş kızım dönmüşşş kafası aşağıdaaa
yanılmamışımmm
yavrum ayın 16sında dönmüştüüü alkisalkisalkis
doktorumuz 10 gün sonra bidaha çağırdı yani 5 hazirandaa
ve erken doğum olmazsa son gidişimiz olcakk
ve tarihi kesinn noktalıycazzz hayırlıısylaa
bu arada bende 200grm almışımmm
daha 70 e merdiven dayıyamadım :)
69.700de kaldımm delikafadulden

anam 40 42 mi çok beklemşler ya okadar da beklemesin benim adım havva canım isim öğreniyorum tek tek

amann zuzu şikayet etme , bak zaten bebişler sabırsızz erkenden geliyolar

evet haklısın canım şikayet etmeyeyim demi vaktinde saglıcakla gelsin.buarada benim adım havva canım senin neydi

maşşalah iremimize anneyi sımıyor sende çok kilo almamışsın canım kaç lahamile kalmıştın.ben 60 la hamiş oldum şimdi 73 13 kilo aldım iyi gidiyorum heralde

kızlar pınarın batuşu doğmuş ayy çok sevindim heyecanlandım konuştum şimdi pınarla batuşun resmini yollayacak bana bende koyarım buraya

sadoşum gözün aydın afferin ireme sana da maşallah yani ay az kaldı size ben bugünden sonra daha bi panik oldum

bu akşam boya başlıyo bi de oğlumun beşiğiyle şifonyeri geliyooo yavaş yavaç bitiyo işler bu hafta sonuna bitmiş olur umarım bende delirmedenn sonra da temizlikçi gelir oh keyfimize bakarızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…