2009 Haziran Anneleri!!

ya nilay ben aradım annesi çıktı pansumanda dedi şimdi bidaha arayıp rahatsız etmek de istemiyom nasılsı sesi iimiydi çok merak ediyorum doğuma girerken çok ağlıyodu çok merak ediyorum annesi ii dedi ama içim rahat değil sesini duyana kadar da olmicak heraldeeee

ayşecikkkkkk dün gece nezaket seni doğum yapmış görmüşş kuzu iisin demi cicimmmmm ???? sancın falan yoktur umarım

seninde gozunaydin saadetcim...
bebisede sanada masallah....

maşşalah iremimize anneyi sımıyor sende çok kilo almamışsın canım kaç lahamile kalmıştın.ben 60 la hamiş oldum şimdi 73 13 kilo aldım iyi gidiyorum heralde
50 ile kaldım cnm hamişş...

tşkr ederiz kızlarr
iyi hadi gözün aydın semacımmm

kızlar pınarın batuşu doğmuş ayy çok sevindim heyecanlandım konuştum şimdi pınarla batuşun resmini yollayacak bana bende koyarım buraya

KOY KOY KOY KOY NE OLUR KOY ÇABUK KOY EMİİİİ MERAK EDİYOM ACELECİYİİİİİdelikafadulden

eskiden doktor kontrollerimiz olay olurdu...
simdi kontroller yetmiyor doguranlari gorunce:roflol:

sadoş gözüm korktu ama yaaaaa yorulcam gibi geliyo beceremicem gibi geliyo sanki ben ne yapcaksammm kociş bişe yaptırmıyoki

ben oğlumun odasıyla uğraşırım büyük ihtimalle kız diyomki ben çekmeceleri yerleştirim mi erken mi tozlanırmı?

havvacım benim de adım özlem.13 kilo almışsın ben de 12 kilo aldım benim için mucize sayılır normalde çok oburumdur.ama basenler genişledi doğumdan sonra ne giycem telaşı sardı şimdiden.eskiler olmaz çünkü

kizlar dua edin neolur yine hafif suyum geldi doktoru aradim hemen gel dedi.ofoofofo yoruldum ben artik ya,neolcaksa olsun da bende bileyim

heee dimi özlem bizim dr a gidişler yalan oldu normal bişe gibi doğumlar başlayınca haha ne komik ne uzun uzun konuşurduk kontrolleri anam bunlar doğunca nasıl olcak bilmem

ay sema ne pimpiriklisin niye tozlansın yerleştir tabi.ben de yerleştireli çok oldu bu kadar titizsin bebek olunca görücem seni kafayı yersin artıkdelikafadulden

kizlar dua edin neolur yine hafif suyum geldi doktoru aradim hemen gel dedi.ofoofofo yoruldum ben artik ya,neolcaksa olsun da bende bileyim

yawww arada bi nefes alın doğurmak için noldunuz anlamadım ki nezaketçim dedik sana ayakta durma diye allahım inşallah bişe olmaz doğuruyosan da allahım yardımcın olsun dularımız seninle canım sağsalim ii haberlerle dön inşallahhhh

yok be kuzu ben koydummm
gzllce çekmecelere
ne tozlancakkk
bşy olmazzz...

gt bakalım cnm ne dicekk
doktorunn
inş bebişin braz daha dayanırrr

ay sema ne pimpiriklisin niye tozlansın yerleştir tabi.ben de yerleştireli çok oldu bu kadar titizsin bebek olunca görücem seni kafayı yersin artıkdelikafadulden

özlemcim boya gircek ya eve ondan didim titizlikten değil ben hiç de titiz değilimdir kız valla bakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…