seninde gozunaydin saadetcim...
bebisede sanada masallah....
50 ile kaldım cnm hamişş...maşşalah iremimize anneyi sımıyor sende çok kilo almamışsın canım kaç lahamile kalmıştın.ben 60 la hamiş oldum şimdi 73 13 kilo aldım iyi gidiyorum heralde
sadoşum gözün aydın afferin ireme sana da maşallah yaniay az kaldı size ben bugünden sonra daha bi panik oldum
bu akşam boya başlıyo bi de oğlumun beşiğiyle şifonyeri geliyooo yavaş yavaç bitiyo işler bu hafta sonuna bitmiş olur umarım bende delirmedenn sonra da temizlikçi gelir oh keyfimize bakarızz
kızlar pınarın batuşu doğmuş ayy çok sevindim heyecanlandım konuştum şimdi pınarla batuşun resmini yollayacak bana bende koyarım buraya
kızlar pınarın batuşu doğmuş ayy çok sevindim heyecanlandım konuştum şimdi pınarla batuşun resmini yollayacak bana bende koyarım buraya
saadetcim özlemcim maşallah bebişlerinize
kizlar dua edin neolur yine hafif suyum geldi doktoru aradim hemen gel dedi.ofoofofo yoruldum ben artik ya,neolcaksa olsun da bende bileyim
yok be kuzu ben koydummmsadoş gözüm korktu ama yaaaaa yorulcam gibi geliyo beceremicem gibi geliyo sanki ben ne yapcaksammm kociş bişe yaptırmıyoki
ben oğlumun odasıyla uğraşırım büyük ihtimalle kız diyomki ben çekmeceleri yerleştirim mi erken mi tozlanırmı?
kizlar dua edin neolur yine hafif suyum geldi doktoru aradim hemen gel dedi.ofoofofo yoruldum ben artik ya,neolcaksa olsun da bende bileyim
ay sema ne pimpiriklisin niye tozlansın yerleştir tabi.ben de yerleştireli çok oldu bu kadar titizsin bebek olunca görücem seni kafayı yersin artıkdelikafadulden
ama kuzuma bisi olmasin daha cok kücük dursun yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?