2009 Haziran Anneleri!!

maşallah 9 haziran annesii
doğurmuşşşş
10 numara kim bakalımmm kaydirigubbakcemile3

maşallahhhhh
batuşaaaaaaaa
çokkkkkkkk
tatlııııııııı
sarı bebişşş yerim ben onuuuuuuuuuuuuuu

batuşummmmm hoşgeldinnn ne güzelsin meleğimmmmmmm aceleci şey seniii oyyyy teeysen kurban olsun allahım ii yazılar yazsın sana sağlıklı huzurlu mutlu bi evlat ol emi maşallah

aman yahu bu ne güzellik böyle allah nazarlardan saklasın inşallah 41 kere maşşallah .çok tatlı yahu yerim ben onun minicik ellerini allah analı babalı büyütsün inşşallah
sadetçim maşallah bebegine canım sorunsuz bi şekilde bebegini kucagına almayı nasip etsin sana
semacım seninde ogluşunu allah nazarlardan saklasın . allahım bütün bebeklerimizi korusun

adıyla yaşasın özlemcim anlamı ne ????

sanki türk ismine de benzio
hatta arvin die bi isim var ya

bir melek daha indi dünyaya allah analı babalı büyütsün hayırlı saglıklı ömür versin sana batuş bebek pınarcım gözün aydın canım

semoşum pınarı aradım sesi çok iyiydi batuş arka fonda yaygarayı basıyodu.
canım aradığını söylemeyi unuttum ya pınarın sesini duyunca heyecanladım kusura bakma canım ya

sğl cnmm
hepimize nasip etsin inşş

saol canm hepimizin bebisi adiyla yasasin canmmm

cnm adıyla yaşasın
sadece armin mii? yerimseniben

Son düzenleme:
semacım pınarın sesi gayet iyiydi merak etme gülüm yürütmüşlerde maşallah oğluşuda çok tatlı

saol canım ya aklım hep ondaydı bütün gün valla dr a gittim oğlumu gördüm yine de aklım pınardaydı inannn

semoşum pınarı aradım sesi çok iyiydi batuş arka fonda yaygarayı basıyodu.
canım aradığını söylemeyi unuttum ya pınarın sesini duyunca heyecanladım kusura bakma canım ya

olsun canım ii olsunlarda
batuşumun ağlayan sesini yirimmmmmmm

uluslar arasi bi isim canm...
yazdim iki anlami var...
mucadeleci ve savasta onde giden oncu kisi anlamina geliyor

armin adıyla gelsin adıyla yaşasın güçlü bi bebek olsun

Selam kızlar ben geldim...
eltime gittim o dogurmustu bebegının 20 si cıktı eltıme geldı benıde cagırdı .
cok tatlı okaadar guzel emıyorlarki..
bu arada pınar dogurmus ay cok sevındım .
NUR cum aynı belırtıler bendede vardı ıste doktorum banada dogum belırtısı dedı oyusden artık tek basıma bıle dısarı cıkmıyorum.
bakalım bu hafta kımler dogurucak :ecrin_bebek:

maşallah saadetcim kızına hem akıllı bıdıgım dönmüş bak :))
iide kilo almış yaramış yediklerin desene :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…