2009 Haziran Anneleri!!

özlemcim oğlunun ismi çok güzel ikimizi karıştırmazlar benim kızım olcak çünkü oğlan anası kız anası diye ayırırlar artık sırnaşık şey

kız o kiiiiiiimmmmmmmmmdelikafadulden aman Allahım yaaa maşallah maşallah 41kere ayy çok tatlı yaaa bende istiyoom artıkkkgamyoncuiremsu Allahım bahtını kaderini güzel etsin inşallah yarabbim:Saruboceq:
buarada sadocum semocum ve özloşumm başka varmıydı kııı bugün doktora gidipte iyi haberlerle dönen tüm tombişlerimin minişlerine kocaman bir MAŞALLLAAAAAAHHHHH çekiyorum inşallah bizde doğdukları günleri görürüz kızlar yaa çok istiyorum artık ben

işte pınarımızın oğluşu batuşşşşşşş
oyyyyy yerim ben bunu vay batuş bey bizi az üzmedin ama değer ya herşeye değer dayanamadı kereta illa gelcemde gelcem dedi ama olsun genede çok erken geldi sayılmaz sonuçta sağlığı yerinde en önemlisi çok tatlı maşallah

Buarada
ARMiN: Mucadeleci... savasta onde giden..oncu anlami tasiyor
ismiyle yaşasın canım çok güzel ve anlamıda çok güzel inşallah ismini taşır isminin anlamındaki gibi mücadeleci öncü olur hayatında

maşallah saadetcim kızına hem akıllı bıdıgım dönmüş bak :))
iide kilo almış yaramış yediklerin desene :)))))))))))))

sğolun canlarrr hepimizin bebelere maşallah
valla cemrem bende anlamaıdm nasıl 200 grm aldımm
yediklerim ireme gtmiş sanırsammm

PAPATYA benım doktorum gramları saymıyor sadece kılomu yazıyor..gram almıssın demıyor sadcee kılomu soyluyor.
zaten dusunsene 65 100 olsam doktora gırmeden 1 lıtre su ıcsem 65 200 olucam . he sonra nolcak bu ay 100 gram almıssın . sen bence kılona bak gramlarını kafana takma canım.

ayy kızlar bana ne oldu bılmıyorum batusu gördüm salya sümük vaziyetındeyım.....masallah oğlusumuza cook datlu bu yaww.pınarım canım gözünaydın ınsallah darısı bıze...
kontrole gıden tüm annelernde gözüaydın olsun ınsallah.benım kontrolde carsamba gunu ama artık cook agrlastım rahım gırısı çok kasılıyor oturup kalkarken yatarken ne olcek bılemıyorum .elif simay kızım saglıcakla gel annem artık....

kızlar az önce uyandım yalancı sancılarmış
gece hiç uyumadım gündüzde agrım olunca çok korktum neyseki geçtii
batuşa bayıldım çok tatlı maşallah 41 kere
saadet maşallah iremede sanada canımm
artık sadece lavoboya kalkıyorum kızlar bugünki agrılarımdan sonra çok korktum
ama kızım akıllı biliyorum babası gelmeden gelmiycek sizde dua edin olurmu gelmesinn

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inanmıyorum batuş gelmiş resmi bile gelmiş,
ay çok tatlı bu bıcırıkya 41kere maşllah

bende tam 3sattir elektrik bekliyorum
sinir oldum patladım

ay ben artık hızınıza yetişemiyorum
doğuran doğurana,sancılanan sancılana
ne hareketli bi topik olduk

allah hepimize yardım etsin valla
bende korkuyorum

kızlar...
nasılsınız..
şimdi pınarın yanından geldim hastaneden..
41 kere maşallah..inanılmaz güzel bir bebek batuş..

pınarda iyiydi..yürüttüler falan..biraz sancısı var..ama batuş için değer valla..
hepiimize sırasıyla nasip etsin allahım..

mine bizde seni merka ettik be bacı insan arada gireer iiyim der
nasılsın iimisin batuşun resmini gördük çok güzel pınarım da iiyse oh ne ala

işte pınarımızın oğluşu batuşşşşşşş

Allahim bu ne güzellik 41 kere masallah, güzellik bu bebis yaaaa....

Minecim iyi yapmissin gitmissin Pinara..
Bu arada seni de merak ettik bizzz....

ben iyiyim canlarım..
haklısın semacım girmedim hiç kkya..
ben sizin haberlerinizi aldım hep pınardan..
valla doğumlar başladı artık..ben normal doğumu bekleyeceğim için 10-20 arası falan olur heralde..
sizlerde varmı kesin tarih??

pınarı apar topar aldıkları için ameliyata hiç bişey anlamamaış yazık..ama genel olarak iyi gözüküyodu..

kızlar sizlere bakalım dedik bir de ne görelim PINARCIM doğum yapmış ya
tüylerim hala diken diken çok mutlu oldum
sabırsız batuş gelmiş

allah analı babalı büyütsün

malum gelen giden birazda eşim izin vermedi giremedim
biraz sancılarım olunca kendini iyi zannedip ayaklanıp pc başına oturuyorum diye kızdı bana
haklı birazda ağrı kesici etkisi ile ayaklandım
ama etkisi geçince sancım çok olunca kıyamıyo adam

şimdi uyudu da bende kaçtım yine kaydirigubbakcemile3

şimdi daha iyiyim kızımda ben de
sütüm geldi artık emziriyorum duş bile yaptık
ama hastanede kendinizi iyi koruyun terleyip üstünüzü açmayın sancınız artıyo
bol gecelik koyun kanama kontrolu için normal de olsa sezeryan da gerekli
şimdiden göğüs kremlerinizi kullanın
ben önden kullandığım halde çatladı ama biraz
daha önce ki doğumda resmen yarılmıştı bunda az zayiatla atlattık yinede
çünkü minikler maşallah vantuz gibiler boylarına bakıp kanmayın
sorularınız olursa uğradıkça nacizane cevap yazarım özele mesaj atarsanız daha iyi olur
çünkü geçmişi okuyamıyorum malum

hepinizi öptüm kaçamaklar devam edecek

sibelcim canım..doğum yapmışsın canım..
güle güle büyüt bebişini..analı babalı inşallah..

saol sibelcim allahım mutluluğuna mutluluk kattı ne güzel inşallah bizde böyle senin gibi alırız kucağımıza bizde burda anlatırız peşpeşe geliyo artık kuzular ne yapsınlar zamanları yaklaştı dayanamıyolar daha fazla içeride kalıp sıkılmaya dışarı çıkayımda rahat edeyim diye bakıyolar hergün yeni biri daha katılıyo aramıza dünyaya hergün yeni bi yüz daha geliyo ne kadar güzel sende yorma kendini fazla dikkat et kendine canım

canımya hoşgeldin kendini fazla yorma iyice dinlen ameliyatlısın tatlım sen,

acısı sonra cıkar

bişey sorucam her iki doğumuda yaşamış biri olarak normalmi sezercikmi daha iyi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…