evet kızlarrr
bizde doktordan geldikkk
braz geç olduu amaa
kocişle takıldıkkk
dışarda braz...
nesee ..
kızım büyümüş
suyu iyiymiş
nstye bağlandık temiz çıktııı
bu arada annesi doğru tahmin etmiş kızım dönmüşşş kafası aşağıdaaa
yanılmamışımmm
yavrum ayın 16sında dönmüştüüü alkisalkisalkis
doktorumuz 10 gün sonra bidaha çağırdı yani 5 hazirandaa
ve erken doğum olmazsa son gidişimiz olcakk
ve tarihi kesinn noktalıycazzz hayırlıısylaa
bu arada bende 200grm almışımmm
daha 70 e merdiven dayıyamadım :)
69.700de kaldımm delikafadulden
maşallah ireme akıllı olucak o ayy saadet ne güzel 200 gram almışın nasıl başardın kız maşallah valla fit hamiş seni doğurana kadar 70 olursun canım eğer 5 ine kadar sabrederse irem 70 olursun galiba ama oda çok değil zaten doğumda gidicek yarısı ne kalıcakki nazar değmesin valla
oyyyyy yerim ben bunu vay batuş bey bizi az üzmedin ama değer ya herşeye değer dayanamadı kereta illa gelcemde gelcem dedi ama olsun genede çok erken geldi sayılmaz sonuçta sağlığı yerinde en önemlisi çok tatlı maşallah
işte pınarımızın oğluşu batuşşşşşşş
ismiyle yaşasın canım çok güzel ve anlamıda çok güzel inşallah ismini taşır isminin anlamındaki gibi mücadeleci öncü olur hayatındaBuarada
ARMiN: Mucadeleci... savasta onde giden..oncu anlami tasiyor
maşallah saadetcim kızına hem akıllı bıdıgım dönmüş bak :))
iide kilo almış yaramış yediklerin desene :)))))))))))))
kız o kiiiiiiimmmmmmmmmdelikafadulden aman Allahım yaaa maşallah maşallah 41kereayy çok tatlı yaaa bende istiyoom artıkkkgamyoncuiremsu Allahım bahtını kaderini güzel etsin inşallah yarabbim:Saruboceq:
buarada sadocum semocum ve özloşumm başka varmıydı kııı bugün doktora gidipte iyi haberlerle dönen tüm tombişlerimin minişlerine kocaman bir MAŞALLLAAAAAAHHHHH çekiyorum inşallah bizde doğdukları günleri görürüz kızlar yaa çok istiyorum artık ben
oyyyyy yerim ben bunu vay batuş bey bizi az üzmedin ama değer ya herşeye değer dayanamadı kereta illa gelcemde gelcem dedi ama olsun genede çok erken geldi sayılmaz sonuçta sağlığı yerinde en önemlisi çok tatlı maşallah
ismiyle yaşasın canım çok güzel ve anlamıda çok güzel inşallah ismini taşır isminin anlamındaki gibi mücadeleci öncü olur hayatında
işte pınarımızın oğluşu batuşşşşşşş
kızlar...
nasılsınız..
şimdi pınarın yanından geldim hastaneden..
41 kere maşallah..inanılmaz güzel bir bebek batuş..
pınarda iyiydi..yürüttüler falan..biraz sancısı var..ama batuş için değer valla..
hepiimize sırasıyla nasip etsin allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?