2009 Haziran Anneleri!!

hoşgeldin sibelcim elifinle evinize allah analı babalı büyütsünnn

canımya hoşgeldin kendini fazla yorma iyice dinlen ameliyatlısın tatlım sen,

acısı sonra cıkar

bişey sorucam her iki doğumuda yaşamış biri olarak normalmi sezercikmi daha iyi sence

canım sonuçta herşeyin hayırlısı
öncelikle kulağını sağdan da göstersen kulak soldan da göstersen kulak
değişen hiçbir şey yok
dr unuza inanın ve kendinizi emin bir elde hissediyorsanız tavsiyesine güvenin

inşallah anlatabilmişimdir

sağol tatlım ,demek istediğini anladım ama insan ne yaşayacağını bilmeyince merak ediyor işte

sonuçta sağ kulağımızı sağdan daha kolay gösteririz,sağ kulağı soldan tutup göstermek biraz daha zor olurya

bende onun için sordum hangisi daha kolay die

pınarda doğurmuş ne güzel ya .Maşallah çokşeker ya şimdi sonbahar dizisindede bebek var ya çok canım çekti valalh.haziran gelmeden herkez doğurcacak sanırım bakalım sıra bize ne zaman gelecek bakalım.Allah hepsine uzun ve sağlıklı bir ömür versin.

sekerler sımdı pınarla konustum
sesı yorgun ama tatlı yorgunluktu epıduralden cok memnun kalmıs bacakları falan hemen acılmıs sadece daha sutu gelmemıs ama oda normal cok sevındım ve burada kurdugumuz arkadaslıkların ne kadar dogal ve guzel oldugunu bırkere daha anladım darısı hepımızın basına

narencim bende bu günden itibaren evdeğim ama bütün işlerimizi son ana bıraktıkya nasıl yetişicek bu işler diye kara kara düşünüyorum.

biter inaşallah canım.Ben geçen yıl taşındım girdiğimde camlar kapılar yeni değişmişti boyasıda yeni o yüzden kolay olacak benim temizlik ka kacakla uğraşıyorum çamaşır suyuna koyup sonrada makinada yıkıyorum.Kadın gelecek 2 yada 3 günde biter erhalde.halılarımda cuma akşamı gelecek.Ondan sonra tek işim oğlumu beklemek.
İnşallah sende en kısa zamanda temizlik işini bitirip bebeğini alırsın hayırlısıyla kucağına.

amin canm...
ins kucuk yaramazlar ayirmaz bizi buradan..sakin bebeklerimiz olur umarim:Saruboceq:

canım ya çok alemsin sen daha kocanla bu vurdum duymazlığı çözemedinmi? üzülme durum hepimizde aynı.Benimki de Antalyaya gitti 2 günlüğüne.Bugün aramış akşam yemek varmış sabah çıksalar yola olurmuş mu? fırçayı yiyince geldi.Ama gerçekten çok ciddiydim gelmeseydi soluğu edirnede alıyormuydum almıyormuydum oda görsündü.Bu erkekler neden bu kadar rahat öldürürler adamı.Ki cumartesi doktora sordum zaman varmı daha diye doktor da 37 hafta bitti burdan çıkarsın 10 dakika sonra suyun gelir gelirsin dedi eşimde yanımdaydı doğal olarak.

bizim evde şu an boya var beşiğimiz geldi ama odamızın yerini bi kez daha cilaladıkk malesef heryer heryerde yeemk yencek az sonra öptüm siizi

vildan benimkide duyunca işte artık dopğarsa erken doğum olmaz diye tırstı işlere başladı bakalım kaç güne bitcekk merak ediyomm

hadi kaçtım ben öptüm sizii

Kızlar müdaviminiz oldum. Doğuranlara gözünüz aydın ve geçmiş olsun diyorum. Bekleyenlere allah bir avazda kurtarsın diyorum. Ben ağustos annesi olacağım inşallah. Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın. Sizi okumak müthiş heyecan veriyor bana. Yeri geliyor gözlerim doluyor.. Meleklerinizi öpüyorum.

kizlar kuzenimin esi dogum yapmis..
21 yasinda kendisi..
4kilo600 gr dogmus 40 haftalik erkek
dogmayinca bi turlu sezeryan yapmislar..
resmini gordum ne tatli yaaaaa

saol canm... yakinda sizede sira gelicekkk
yanliz senin nickte insana as erdirir..:roflol:
a.s.

sağol tatlım,
seninde çok az kalmış
zaman öyle hızlı geçiyorki
sizdede temmuz dedimi doğumlar koşuşturmalar başlar,

şu 8ay çabucak geçiyorda son 1ay geçmek bilmiyor ,offf offfmirmirmirmir

21 yasinda kendisi..

ne diyorsun sen 4600müüüü :1shok::1shok::1shok:
hey maşşallah doğuramaz tabi
tosuncukmuş,
neyle beslemiş bu kuzuyu inanamıyorum ya maşallah
gözünüz aydın canım

21 yasinda kendisi..

eh maşallah ya çok iyi bakmış bebeğe Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza.

ne diyorsun sen 4600müüüü :1shok::1shok::1shok:
hey maşşallah doğuramaz tabi
tosuncukmuş,
neyle beslemiş bu kuzuyu inanamıyorum ya maşallah
gözünüz aydın canım

maşallah küçük tosuncuk Allah annesine babasına bağışlasın..

eh maşallah ya çok iyi bakmış bebeğe Allah analı babalı büyütsün.Darısı başımıza.

walla annesinin yaninda kaldi hamileligi boyunca demek annesi iyi bakmis...
doktor hep iri bebek diyordu ama bukadarini tahmin etmemistik bizde

sğl fıstık a.s.
walla annesinin yaninda kaldi hamileligi boyunca demek annesi iyi bakmis...
doktor hep iri bebek diyordu ama bukadarini tahmin etmemistik bizde

maş. canımmm bebişee

pinar dogum yapmis, tam surpriz oldu bu, ben armagandan haber var mi diye girmistim, neye niyet neye kismet....ay cok heyecanli ya, hazirliklarimi hemen bitirmeliyim, nolur nolmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…