saol canm... yakinda sizede sira gelicekkk
yanliz senin nickte insana as erdirir..:roflol:
a.s.
sağol tatlım,
seninde çok az kalmış
zaman öyle hızlı geçiyorki
sizdede temmuz dedimi doğumlar koşuşturmalar başlar,
şu 8ay çabucak geçiyorda son 1ay geçmek bilmiyor ,offf offfmirmirmirmir
günaydın bız oglumla erkencıyız hiçç boyle yapmazdı ...
dunde bugunde sabah 5:30da kalkıyor benı uyutmuyor .
sımdı saaat 6:30 1 saat tv ızledım uykum var ama mıdemde bulanıyor hafıf laelaelaelaelae
bugun doguran ben olmam ınsallah.cuma gunu temızlıkcı alıcam aman ne olur ne olmaz ev temız olsun :bbo:
canım nasıl heyecanlısındır şimdi..bir kaç saat kalmıs sadece..allah kolay doğum nasip etsin.bebişini sağlıklı bir sekilde kollarına al..doğum haberlerini aldıkça içim bir tuhaf oluyor..çok heyecanlandım delikafaduldengünaydın hanımlar. bugün sıra benim.
oğlumu kucağıma alacağım birkaç saat sonra kısmetse. saat 10 da sezeryana giriyorum. bana dua edin lütfen.
günaydın hanımlar. bugün sıra benim.
oğlumu kucağıma alacağım birkaç saat sonra kısmetse. saat 10 da sezeryana giriyorum. bana dua edin lütfen.
günaydın annlerimiz.
artık yavaş ayavş siz bebekelriniz kucağınıza almaya başlamışsınız
allahım hepinize de bize de hayırlı doğumlar nasip etisn.dün akşma acaip bulantım oldu.
işten çıktıktan sorna bir süre sorna düzeldi sabah yine var.
şimid sizde okuyunc adoğum belirtisi mi diye merak ettim.malum bend e35 hafta bitiriyoruma rtık.
allh korusun.
daha çok işim var
bbeğim seni 3 temmuz da bekliyoruzm
olmadı 25 haziran diyorum ama kızıma .bakalım hayırlısıç
hala çalışıyorum
ve evde pislik içinde
izne çıkınca temizlikçi alacğaım.
işyerşnde işleri düenlyeceğim.offfff
inşlalh doğum habercisi değildir.
ha
ne derisniz siz ce ne bu bu bulanti ve halsizlik.ayaklarımın şişi iyice arttı.
üstüne basamıyorum
resmen falakaya yatırlmış gibi
amin cnm. çook teşekkür.
enteresan bi şekilde sakinim biliyomusun. sanırm sinirlerim iyice yıprandı artık. tepki de vermiyorum. halbuki geçmek bilmiyordu günler. ne zaman bebeğimi kucağıma alacağım diye heyecandan duramıyorudum yerimde. ama ne olduysa böyle nört bi hal aldım. az sonra ameliyata girecek olan ben miyim yoksa ev halkı mı anlayamadım wallahi.halbuki bi sürü plan yapmıştım. bebeğime aldıklarımııı, onun için ellerimle hazırladığım bebek şekerlerini hevesle siteye koyacaktım. ama ne biliyim. bi hengame, bi karmaşa, bi koşuşturma... ancak hbr edebildim. hayırlısı artık yaaa.
canım yaaa allah yardımcın olsun sağsalim alırsın oğlunu kucağına inşallahh dularımız seninleee
ben de uyandım dabahın köründe oysa gece işten güçten 2 de anca yattık 7:30 da uyandım evi topladım biraz ancca tvanların boyası bitti bakalım bugün ne kadar biticek
oğlumun odasının cila işi bittii dün beşiğimizle şifonyerimiz de geldi bugün onlarla uğraşırım inşallah of çok iş var boya bitse evi temizletcez ama bu baoya işi biraz uzayacak sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?