2009 Haziran Anneleri!!

inanmiyorum resmi de var batuhanin,masallah masallah,neyse ben cikayim,bakalim yarin kimler doguracak? 37 . haftasi dolmayanlar dogurmaz insallah, opuldunuz guzeller...

saol canm... yakinda sizede sira gelicekkk
yanliz senin nickte insana as erdirir..:roflol:
a.s.

Vallahi sorma, bütün kış boyunca kızlar başımın etini yediler, böyle nick mi alınır, diye. Çok şükür pazarlarda yerini aldı da rahatladım. :))

sağol tatlım,
seninde çok az kalmış
zaman öyle hızlı geçiyorki
sizdede temmuz dedimi doğumlar koşuşturmalar başlar,

şu 8ay çabucak geçiyorda son 1ay geçmek bilmiyor ,offf offfmirmirmirmir

Valla ben de yıkama - paklama - ütüleme işlerimi bıraktım son ay yavaş yavaş onlara başlarım. Zamanı bir şekilde geçirmek lazım. Hele ki çalışmıyor da olacağım. Çalışmamak avantaj mı dezavantaj mı, bilemedim. Sıpalar sağ salim gelsin de... Artık her şeye razıyız. Sizlere kolay gelsin..

Kızlar ben geldim canlarım benim,
Bebişim uyurken beş dakka gireyim dedim
hepiniz iyimisiniz , biz iyiyiz çok zorlanıyorum emzirme konusunda birde biraz sancılarım var
bir ara doğum hikayemi yazıcam sizlere
Hepinize binlerce kez teşekkür ederim
öptüm ço kendinize iyi bakın

hoşgeldin cnmmm
çiçeği burnnda anneee
en kısa zamanda dön aramızaa
hikayeni ve bebişin resmini bekliyoruz emelcimmm
koymamışlar hastanenin sitesine

butun dizilerde final yapiyor....
neyse bebisler gelince zaten diziyemi bakcazz dimi ama

günaydın bız oglumla erkencıyız hiçç boyle yapmazdı ...
dunde bugunde sabah 5:30da kalkıyor benı uyutmuyor .
sımdı saaat 6:30 1 saat tv ızledım uykum var ama mıdemde bulanıyor hafıf laelaelaelaelae
bugun doguran ben olmam ınsallah.cuma gunu temızlıkcı alıcam aman ne olur ne olmaz ev temız olsun :bbo:

günaydınnnn..yalnız değilsin benim de oğlum erkenci..kalkıyoruz böyle erken erken...

mide bulantısı bende de var bir e tuvaletim gelir gibi oluyor..benimki 1-2 güne kalmaz gelir diye hissediyorum artık.

günaydın hanımlar. bugün sıra benim.
oğlumu kucağıma alacağım birkaç saat sonra kısmetse. saat 10 da sezeryana giriyorum. bana dua edin lütfen.

oğlumu kucağıma alacağım birkaç saat sonra kısmetse. saat 10 da sezeryana giriyorum. bana dua edin lütfen.
canım nasıl heyecanlısındır şimdi..bir kaç saat kalmıs sadece..allah kolay doğum nasip etsin.bebişini sağlıklı bir sekilde kollarına al..doğum haberlerini aldıkça içim bir tuhaf oluyor..çok heyecanlandım delikafadulden

amin cnm. çook teşekkür.
enteresan bi şekilde sakinim biliyomusun. sanırm sinirlerim iyice yıprandı artık. tepki de vermiyorum. halbuki geçmek bilmiyordu günler. ne zaman bebeğimi kucağıma alacağım diye heyecandan duramıyorudum yerimde. ama ne olduysa böyle nört bi hal aldım. az sonra ameliyata girecek olan ben miyim yoksa ev halkı mı anlayamadım wallahi.halbuki bi sürü plan yapmıştım. bebeğime aldıklarımııı, onun için ellerimle hazırladığım bebek şekerlerini hevesle siteye koyacaktım. ama ne biliyim. bi hengame, bi karmaşa, bi koşuşturma... ancak hbr edebildim. hayırlısı artık yaaa.

hayırlısı canım ...ben de günler çabucak geçsin istiyordum.şimdi ise tam tersi..artık doğumdan çok beni nasıl bir hayat bekliyor endişesi sardı..allah hayırlısıyla hepimizi kurtarsın..sezeryanı nasıl olacaksın???benimki de sezeryan büyük olasılıkla..spinal olmak istiyorum...

genel anestezi olacak nurcum.
(bu arada adaşız. benim de ismim nur.şimdi farkettim walla.)
ben o kadar teferruata dayanamam. doğum 45 dakika sürcek dedi doktorum.ilk 5 dakikada bebeği alıyorlarmış. sonra annenin dikim işlerleri vs. işte.
hiçbişey anlamadan bitiyo, temiz iş. bi gözünü açıyon ki bebek yanındaaaa. onun için hiç alternatifleri araştırmadan bu kısa yolu tercih ettim.
bakalım işte, nolcak nasıl olcak...

canım yaaa allah yardımcın olsun sağsalim alırsın oğlunu kucağına inşallahh dularımız seninleee

ben de uyandım dabahın köründe oysa gece işten güçten 2 de anca yattık 7:30 da uyandım evi topladım biraz ancca tvanların boyası bitti bakalım bugün ne kadar biticek
oğlumun odasının cila işi bittii dün beşiğimizle şifonyerimiz de geldi bugün onlarla uğraşırım inşallah of çok iş var boya bitse evi temizletcez ama bu baoya işi biraz uzayacak sanırımm

tek zombi benim bu sabah heralde erken kalkınca kimse olmuyo yawwww
neyse doğurmayın zamansız kalbim dayanmıcak yoksaaa

bende kahvaltı yapim az tv de sabah haberlerini izliyim sizde gelin o arada heeee sinir etmeyin beni uyanın uleyn

günaydın hanımlaar.
bu gün doğumu olcak herkeze Allah ım kolaylıjklar nasip etsin.
Sana da kolay gelsin semoş.
Ama dolapların havalanması baya bi sürüynun için bir kaç gün arayla üstüste silersen daha kolay çıkıyo kokusu.ben bilmiyodum boşuna baya bi bekledim.
ben de khv hazırlicam, arkadaşlar gelcek kahvaltıyaa. kaydirigubbakcemile2

günaydın annlerimiz.
artık yavaş ayavş siz bebekelriniz kucağınıza almaya başlamışsınız
allahım hepinize de bize de hayırlı doğumlar nasip etisn.dün akşma acaip bulantım oldu.
işten çıktıktan sorna bir süre sorna düzeldi sabah yine var.
şimid sizde okuyunc adoğum belirtisi mi diye merak ettim.malum bend e35 hafta bitiriyoruma rtık.
allh korusun.
daha çok işim var
bbeğim seni 3 temmuz da bekliyoruzm
olmadı 25 haziran diyorum ama kızıma .bakalım hayırlısıç
hala çalışıyorum
ve evde pislik içinde
izne çıkınca temizlikçi alacğaım.
işyerşnde işleri düenlyeceğim.offfff
inşlalh doğum habercisi değildir.
ha
ne derisniz siz ce ne bu bu bulanti ve halsizlik.ayaklarımın şişi iyice arttı.
üstüne basamıyorum
resmen falakaya yatırlmış gibi

canım kasılman ve sancın falan yoksa tek başına bulantı doğum habercisi değildir.Bebeğin mideyi itmesi de bulantı yapabiliyor. bol bol dinlanmaya çalış.istirahat çok önemli

canım hayırlısıyla yap bakalım sende dogumunu sag saglim kucagına alırsın allahın izniyle bebegini
bu arada ameliyata girecek olan kesinlikle ev halkı oluyor .bide strese sokuyorlar adamı sorma yani. ben kimseye haber vermeden dogurup gelicem hehehehehe

semacım bütün evimi boyamaya başladınız canım siz yoksa sen tek çocuk odası demiyormuydun tatlım . allah kolaylık versin zor iş valla heryer birbirine giriyor tek oda bile olsa
kendini yorma diyecegim ama git gellerle yoruluyor insan zaten hayırlısıyla bitsin şu işler sende temmiz temiz oglunu beklersin artık ohhhhhh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…