2009 Haziran Anneleri!!

Semacim takma kafana bu cuma beni ayni kargasa bekliyor...
Cuma birde doktor randevum var ,esim bekliycek adamlarin basinda..,
Esimle ben ortak calisma odamiza tasincaz, kücük oda da bebegin odasi olacak...Esyalar gelcek amannnn, ev simdiden dandini olmaya basladi...Haftasonu yerlesme telasi olcak...

valla nida ben evin halinden çok benim bu kocişin bu aaralarki tavrına sinir olmaya başladım ne rahat adama diyom doğdu doğacak bu velet az telaş yap dimi yok nerdeeeee anca gezsin orda burda sürtsün gereksiz işler müdürüüüü

sema canım ya ben çalışıyorum işteyim. yazmaktan çok okumaya fırsat bulabiliyorum. sizleri takip etmek çok hoşuma gidiyor.bu arada benim kızım senin oğlundan 1 gün küçük.ben hep normal doğum olmasını istiyodum ama. bebeğim hala dönmedi ve doktor dönme olasılığı %20 dedi. sanırım 22 haziranda sezeryan olcak. öyle görünüyo.

canım valla sadoşun kızı da dönmemeişti ama döndü hayırlısı olsun bakalım belki döner kızın bellimi olur hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin bende normal istiyorum çok ama dr ne dicek bilmiyorumm

kızlar slm napıyonuz inşallah keyifler yerindedir ben bi geömişi okuyayım doğuran var mı acaba bugün?

gunaydin kizlar...
bugun tembelligim uzerimdeydi yattimm..
sizler nasilsiniz bakalim
birazdan cikicam ama size yazmadan cikmak istemedim

benim bebişimde hala dönmedi başı yukarıda zaten sezeryan olacak benim ama doktorum 37 haftaya kadar dönebilir bebek dedi..döner canım belki seninkide..

nilcimm dönebilir canım bak saadetin ki döndü
inşallah senin kızın da döner biz teyseleri dua ederiz ona :))

kıs dünür emme msj yazdım görmedinmi delü nasılsın bakem
nediyon sen bugün nerelerdesin söle şimdiii deliii

inşallah döner. ben 4 gözle bekliyorum.herşeyimiz hazır. artık işte son haftam ve resmen sürünerek geliyorum. ama pazartesiden itibaren dinlenicem evimde, sürekli yatıcam inş. ne kadar zormuş kocaman bi göbeğim var. ve sürekli bi yerlere çarpıyorum:)

benim bi tanidigim burda son 3 gunde dondu...
41 inci haftada..
doner tabiki ama ordaki drlar birakmiyorki donsunler
hemen sezeryan..klava:.

alhancımmm sakin ol cnm
inşallah kordondan kurtulurr ilemiyorum kiii CADIARZU
kurtulmazsadaa 10 gün içinde mi alcaklarr öyleyse kızının kgsi de gayet iii
bence üzülmee
hayırlısı olsıunnnn

ah canım sagol 10 ıcınde degısme olacakmı ona bakacak olmazsa sezeryana alacak.bırde usg kılosuyla gercek kılo hıc tutmuyor kızlar haberınız olsun.hstanede arkadasa denk geldım dogum yapmıs.en son usg de 3500 demıs kılosuna ama bebıs 3900 dogmus masallah topac gıbı bıseydı hemde normal yapmısss...

canım içini sıkma bolbol dua et. çokda erken degılsın 37 den sonra erken dogum olarak sayılmıyor. 40.haftada olup 2 500 dogan bebekler var . ıcını sıkıp bebegınıde orda sıkma cnm

nilcım merak etme canım benımkıde 34. haftadan sonra donmustu bıdıkların neyı ne zaman yapacakları bellı olmuyor sıkma canını

alhan ins senin bebisinde kordonundan kurtulur canm...
zaten surekli kordonlariyla oynadiklarini biliyoruz...

kizlar ben kaciyorum..
esimin kuzeninin dogum gunu var hediye bakmaya gitcezz
hadi opt sizi

canım içini sıkma bolbol dua et. çokda erken degılsın 37 den sonra erken dogum olarak sayılmıyor. 40.haftada olup 2 500 dogan bebekler var . ıcını sıkıp bebegınıde orda sıkma cnm

sagol canım benım ınsallah saglıklı gelırde sorunsuz baska bısey ıstemıyorum.zaten cıger gelısımlerı tamamlanmıs su durumda ınsallah toparlar hemnececık.bırde hemıre yanına bıberon yada caykasıgıgıyla küçük bır bardak al dedı.bazı bebekler ılk zamanlar emmemek ıcın çok direnıyor dedı amelıyatlı olursan yattıgın yerden sıkıntı yaprsın bebegım ac kaldı dıye dedı.aklınızda buylunsun sızde yanınızaa alın emı canlarım...

alhancım inş. kurtulur kızın kordondan canım çok yaramaz bunlar çok 10gün sonrada 37.haftada oluyosun bebişin büyümüş olur zaten bozma moralini cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…