cemrecim henüz kimse doğurmadı doğurdularsa da haber almadık nezaketten ses çıkmadı ya nezomemo vardı ya onu merak ettim ben acaba noldu suyu geliyomuş az az dr a gitcekti ses çıkmadı
hıı evet onunda sanıcısı vardı dimi ne olduki acaba bide hülya vardı doğuma girecek galiba ondan ses varmı allahım hayırlısını versin yaa şu komşunun çocuklarından bıktım yaa anam kadın bi taraftan çocuklara bağırıyo çocuklarda ona ayy en sonunda çıkıp bende onlara bağırıcam yaa sabahın köründe dışarı çıkıyolar akşama kadar anaları cazgır çocuklarıda öyle ne yapsam yaa öfffklava: klava: klava:
yalnızımmmmmmmmmmmmm dostlarım yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzz
neden kimse yok işte haziran sonunda da böle olcak herkes doğurcak biz günümüzü beklicez oğluşumlaaaaaaaaaa
ayyyyy en ssiinir olduğum şeydir camdan aşağıdaki bebelere seslenmekkkk ne gıcık ben asla bağırmam balkondan kocam aşağıda olur telle ararım ayıp yaw ses kirliliği resmen in aşağıya bak bebelere dimi ama
kınamayalım canım neme lazım bizde öle oluruzz
valla yok cemrecim erken gelemsin şöle 38 39 en idealiii ben erken gelsin istemiyom dursun içerde büyüsün bıdığımmm akıllı bıdık olsun çıkmaya çalışmasın erkenden hem biz onla sözleştik üzmicek beni işlerim bitcek ananesi gelcek öle doğcakk
cemreeeeeeeeee delimisin 2 hafta kalmış çanta yok hemen bugün yapıyosunnnn evde olanları koy bari alıncakları eklersin sonraaaaaaa kıs benim 1 ay oldu ne olur ne olmazzz bişe olsa telaştan alamazsın hiçbişe çabuk kapa neti doğru çantanı hazırlmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allah yardımcın olsun cnmmmgünaydın hanımlar. bugün sıra benim.
oğlumu kucağıma alacağım birkaç saat sonra kısmetse. saat 10 da sezeryana giriyorum. bana dua edin lütfen.
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesenağlama bu bizim kaderimiz sadocan metin ol bacımmm:teselli:allah yardımcın olsun cnmmm
şimdiye almışındır kucağıns bebişini ne gzllll
tünaydın herkeseee
nasılsınız iisizniz
inşallah
bzde iizzz
kızımlaaa
bugün yne yanlızız eşim nöbetçiii
offfff artık tahammul edemiyorumm
delircem mm vallahiiii
bıktım yanlızlıktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
didoşum seni korkutmayı asla istemem ama hareketler çok önemli şöleki sesiz bi yerde tok karnına tatlı yemiş halde saol yanına yatıp hareket saycan 10 tane ve bu hareketler 1 saati geçmemeli dün dr anlattı tekrar bana bende biliyorum dedim
endişleniyosan bunu dene ama en lüçük havreketi bile saycan emi böle değilse bence hemen dr a git okişşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?