2009 Haziran Anneleri!!

heeeeee bi de o var demi havva bi de hormonsuzluğa alışcaz anam ne menem şeymiş bu hormonlar valla rehin aldılar heee 9 ay boyunca sonra birden kaybolup gidiyo hainlerrrr

ay en geveze benim heralde kimse bişecik yamıyo ya geçmişimi okuyonuz miillet sayfaları hep ben dolduruyom yetişin yoksa çenem düşcekkkkk

cemrecim henüz kimse doğurmadı doğurdularsa da haber almadık nezaketten ses çıkmadı ya nezomemo vardı ya onu merak ettim ben acaba noldu suyu geliyomuş az az dr a gitcekti ses çıkmadı

hıı evet onunda sanıcısı vardı dimi ne olduki acaba bide hülya vardı doğuma girecek galiba ondan ses varmı allahım hayırlısını versin yaa şu komşunun çocuklarından bıktım yaa anam kadın bi taraftan çocuklara bağırıyo çocuklarda ona ayy en sonunda çıkıp bende onlara bağırıcam yaa sabahın köründe dışarı çıkıyolar akşama kadar anaları cazgır çocuklarıda öyle ne yapsam yaa öfff klava:klava:klava:

yalnızımmmmmmmmmmmmm dostlarım yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzz
neden kimse yok işte haziran sonunda da böle olcak herkes doğurcak biz günümüzü beklicez oğluşumlaaaaaaaaaa

ayyyyy en ssiinir olduğum şeydir camdan aşağıdaki bebelere seslenmekkkk ne gıcık ben asla bağırmam balkondan kocam aşağıda olur telle ararım ayıp yaw ses kirliliği resmen in aşağıya bak bebelere dimi ama

kınamayalım canım neme lazım bizde öle oluruzz

yalnızımmmmmmmmmmmmm dostlarım yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzzzzz
neden kimse yok işte haziran sonunda da böle olcak herkes doğurcak biz günümüzü beklicez oğluşumlaaaaaaaaaa

belki sende yanlız kalmadan doğuruverirsin 37 inci haftanda felan ne olur ne olmaz belli olmuyo bu bıdıkların işi valla geliyolar teker teker

semoşum kınamak istemem tabiki ama kadın dengesiz nasıl küfür ediyo çocuklara görsen ya sende sinir olursun babasına çocuklara veriyo kalayı valla çocuklar yalın ayak çıkıyo dışarı hiç bakmıyoki sadece bağırıp çağırsa ağlatsa çocukları manyak karı :roflol::roflol:

valla yok cemrecim erken gelemsin şöle 38 39 en idealiii ben erken gelsin istemiyom dursun içerde büyüsün bıdığımmm akıllı bıdık olsun çıkmaya çalışmasın erkenden hem biz onla sözleştik üzmicek beni işlerim bitcek ananesi gelcek öle doğcakk

ıyyyyyyyyyyyyyyy hasta o zaman kadın ist.dayken annemlerin evinde yani alt komşumuzda her an beddua eederdi çocuklara çok da küfür ederdi kocası denizciydi o gelince çıtı çıkmazdı o yokken ağzına ne gelirse millete de sarardı az kavga etmedim deliyleeeee hiçç bulaşmamak en iisi canım sabırlı ol duyma boşverrrrr

valla canım bende öyle istiyorum herşeyim hazır olsun öyle gelsinki senin daha var 4 haftan benim var 2 haftam ve daha çantam bile hazır değil eşimde maaşını haftaya alıyo oda cumaya denk geliyo inşallah o zamana kadar doğurmam yaa valla düşündükçe stres oluyorum hazır olmayınca insanda sters başlıyo

slm annişler benimde hazır ama dolapta bekliyo çantaya yerleştirmeye elim gitmiyo ben istiyorum valla 38 . haftada doğsun tam haziran 12 de falan yani 14 ünde kuzenin düğünü var hiç gidesim yok inşallah 12 haziranda doğururum bakalım 5 haziranda çatı muayenemiz var ne diyecek dr hnm

cemreeeeeeeeee delimisin 2 hafta kalmış çanta yok hemen bugün yapıyosunnnn evde olanları koy bari alıncakları eklersin sonraaaaaaa kıs benim 1 ay oldu ne olur ne olmazzz bişe olsa telaştan alamazsın hiçbişe çabuk kapa neti doğru çantanı hazırlmayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herkes kendine göre bi tarih belirlemiş keşke istediğimiz zamanda gelseler ne güzel olur ama belli olmuyo bunların işi anam bide bakmışın çıkıvermiş hayırlısı ne diyelim gelecekleri varsa gelirler yapacak bişey yok neyse canlarım ben gideyimde mutfağımı toplayayım sonra gelirim görüşürüz

doğrusun semoşum kızz gidiyom zaten neyse bebeğinkileri koyarım içine alınanlarıda sonra eklerim doğru diyon kız saol valla gidiyom ben

naber tombillerim napıyonuz bakalımbende duş falan aldım çok canım sıkılıyo biyerlere gidelim dedim annişe bakalım nereyi ayarlicak bekliyoz buarada kızlar yaa benim minikkuşum hiç kıpırdamıyo deli olcam ben yakında niye böyle yapıyo yaa tamam yeri daraldı marakdı falan ama bukadarda fazla bence çok üzülüyorum yaa sadece 3-4 saatte bir tık diye bir oynama oluyor sonra yok bukadarda uyunurmuki çok sinir oldum yaa şekerli bişeler yiyom sabahtan beri yok banamısın demedi

altta ismi görünen bizim sıkı takipçimiz fakat utangaç arkdaşalrımızzzz

hasancan ve nil38 neden yazmıyosunuz kıslar herkese yetiicek kadar sevgimiz ve sayfamız varrrr gelin beraber yazışalımmmm

günaydın hanımlar. bugün sıra benim.
oğlumu kucağıma alacağım birkaç saat sonra kısmetse. saat 10 da sezeryana giriyorum. bana dua edin lütfen.
allah yardımcın olsun cnmmm
şimdiye almışındır kucağıns bebişini ne gzllll

tünaydın herkeseee
nasılsınız iisizniz
inşallah
bzde iizzz
kızımlaaa
bugün yne yanlızız eşim nöbetçiii
offfff artık tahammul edemiyorumm
delircem mm vallahiiii
bıktım yanlızlıktannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

didoşum seni korkutmayı asla istemem ama hareketler çok önemli şöleki sesiz bi yerde tok karnına tatlı yemiş halde saol yanına yatıp hareket saycan 10 tane ve bu hareketler 1 saati geçmemeli dün dr anlattı tekrar bana bende biliyorum dedim
endişleniyosan bunu dene ama en lüçük havreketi bile saycan emi böle değilse bence hemen dr a git okişşşşşş

sadoşşşş didoo ben batuşun çığlıklarını duydum sıpa nasıl ağlıyodu tiz tiz böle sesi cırlıyodu pınarın slm ı var sizlereee

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesenağlama bu bizim kaderimiz sadocan metin ol bacımmm:teselli:

ya semo elim sürekli karnımda görsen çıldırmak üzereyim yaa dur ben bide sola yatmayı deneyim bare yatmadım çünküuzandım ama düz yattım bide öyle deneyim bakalım artık olmazsa bu haftanın sonundaydı kontrol giderim hemen Allah korusun tabi kıpırdasın benim minikkuşummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…