2009 Haziran Anneleri!!

semoşumm bırak sen yapmaaa
perde takmayı cam silmeyi falannn
düşersin falannn
dayan az daha kuruğuna geldikk zatennn

evet canım ya. şuan nefes alamıyorum. sanki başını sağ göğsümün altına dayıyor. okadar zorlanıyorumki.masa başında oturmak zorundayım.belki de uzanabilsem rahatlıcam ama. son 3 günümaz kaldı.

dedim canım dedim suyun içinde yüzüyo zaten istedigi kadar içebilir dedim :)))))

semoşum sakın sürme elini hiç birşeye ben camları silip perdeleri taktım mutfak dolapları falan derken geçen gün alt tarafım sancı yaptı duramadım yapma boşverr bırak ben de bıraktım çünkü 1 ay bekleyelim sabırla yoksa daha kötü oluruz herşey bizim için semoşşşşş kendine laf dinlet ben diletmeye çalışıyommm -tatlicadiarzu-

semoşumm bırak sen yapmaaa
perde takmayı cam silmeyi falannn
düşersin falannn
dayan az daha kuruğuna geldikk zatennn

yok vazgeçtim korktum zaten kociş geldi odayı falan yerleştirdi şimdi o işlere bakıcam kuşlara çıktı gelcek bende halletcem işteeee

hehe bana yapma diyene bak yok kuzum yapmıyom gerek yok nasılsa temizlikçi gelcek o zamana kadar eşim bi tozunu alcak canım akşama o yeter tülü asmak için içersi görünmesin diye istemedim öle kalsınn

evet cnm bnm kızımda dönmeden önce kafası sağ göğsümün altında durardı heppp
nasıl batırırdıı kaburgama bastırırd anlatamam
inşalah sennkidee en yakın zzamanda döner ve rahat edersin nilcim

hadi kaçtım ben işlerime bakem öptüm sizi

kolay gelsinnn

ya kızlar
sebeyza vardııı
hiç grmiyorrr
ne olduuu acaba merak ediyorummmmmmmmm

heee bi iş yaptım ki sormayın odaya 2 bişe taşıdım hafif yoruldum yavaş yavaş yerleştircem

sebeyzaya ben bi kaç kez mesaj attım özelden cevap vermediiiiii

tosbaa yani aylin giriyo ya sık sık siz ögrmediniz heralde ben msn dede konuşuyom gayet iiler şükürr

ulen semoooooo senin yüzünden soluma yattım güya hareket dinlicektim yaaa uyumuşum anındaaaa:roflol: anaaam şok oldum uyanınca kız çocuğun hareketinide dinleyemedim iyimi ama az önce accık kıpraşıyodu yaramaz faree maşallah rahatladım

he soluna yatınca rahatleadın demekki kuzummm ben hep solumda yatıyom bak ihsoş ta sevmiş soluuu fenamı ohhhh dinlendinnnn gel şimdi bana yardım et ne iş yaparık iki koca ayak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…