cnm benim kızımda 36+1 de döndüüü
bekle cnm inş dönerr
iyiki dönmüş ama çok rahatladım
nefes alma sıkıntım yokk yiyip içerken kesiliodum şimdi yok öle sorunumm
dönerse anlarsın zaten
ayaklar resmen göğsün altından hissediliooo kaydirigubbakcemile3
canım benim bıdığı da tutuyo sularını yutuyolar ya ondan oluyomuş bi de nidacımın dediği gibi ciğerleri için idman yapıyo ii bişe yani korkma benim günde en az 10 kere oluyo çok komik oluyo hop hop hıçkırınca
canımmm valla senin peşine kıskandılar apar topar bi sürü bebek geldiii nidacım linki vermiş orda baksana ne ciciler
senin nasıl geçiyo günlerin kızımız nasıllar bize resmini göstermicenmi azcık anlatsan ya nasıl napıyo nasıl emiyo doğumdan sonra sen nasılsın merak ediyoz çok
ahahahahahaha ay bu erkeklerin cahillikleri öldürcek beni desedin ya içsin suyunu zaten suyun içindeeeee:roflol:
çok komik oluyo ama yaaaaaa benimki sinir oluyo sonra kuduruyo hareketleriiikaydirigubbakcemile3
semoşumm bırak sen yapmaaa
perde takmayı cam silmeyi falannn
düşersin falannn
dayan az daha kuruğuna geldikk zatennn
semoşum sakın sürme elini hiç birşeye ben camları silip perdeleri taktım mutfak dolapları falan derken geçen gün alt tarafım sancı yaptı duramadım yapma boşverr bırak ben de bıraktım çünkü 1 ay bekleyelim sabırla yoksa daha kötü oluruz herşey bizim için semoşşşşş kendine laf dinlet ben diletmeye çalışıyommm -tatlicadiarzu-
evet cnm bnm kızımda dönmeden önce kafası sağ göğsümün altında durardı hepppevet canım ya. şuan nefes alamıyorum. sanki başını sağ göğsümün altına dayıyor. okadar zorlanıyorumki.masa başında oturmak zorundayım.belki de uzanabilsem rahatlıcam ama. son 3 günümaz kaldı.
hadi kaçtım ben işlerime bakem öptüm sizi
ya kızlar
sebeyza vardııı
hiç grmiyorrr
ne olduuu acaba merak ediyorummmmmmmmm
tosbaa vardı oda girmiyo biliyon mu sen sadetcim
senin yaşadığın yer nereydi özlemcim ne fırtınası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?