sadoşşşş didoo ben batuşun çığlıklarını duydum sıpa nasıl ağlıyodu tiz tiz böle sesi cırlıyodu pınarın slm ı var sizlereee
sadoşşşş didoo ben batuşun çığlıklarını duydum sıpa nasıl ağlıyodu tiz tiz böle sesi cırlıyodu pınarın slm ı var sizlereee
kıpırdar o sen merak etme didoşummmm soluna yat emi elin karnında olsun aç karnını karşına da ayna koy bazen küçük hareketleri hissetmiyoz öle bak okiş
oyyy Allahım yaaa gerçekmi semooo yerim ben onun sesiniii ayy bizim yavrucuklarımızda cırlasın artık lüffeeeennnnsırnaşık şey aleyküm selam bacım sende bidaha konuşursan çook selam sööle aşkım
off be didommm kader arkadaşım bnmmmmmbendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesenağlama bu bizim kaderimiz sadocan metin ol bacımmm:teselli:
ya semo elim sürekli karnımda görsen çıldırmak üzereyim yaa dur ben bide sola yatmayı deneyim bare yatmadım çünküuzandım ama düz yattım bide öyle deneyim bakalım artık olmazsa bu haftanın sonundaydı kontrol giderim hemen Allah korusun tabi kıpırdasın benim minikkuşummmm
sadoşum az kaldı kuzum sabır annenler ne zaman geliyolarrrr ????? biz varızzz ben hep burdayım bakkkkk
sadoşum hormonlar yine azdı herşey batıyo demi bende de ara ara fazlaca oluyo
kızlarrr moralımm coook bozukkkk dr dan geldık.kızım normaldı ya dogum kanalına gırmıstı ya bogazında kordon varmıs kızımın.nst ye aldılar oda üst sınırda cıktı dedı.cumartesı tekrar alacagız nst ye dedı.10 ıcınde karar verecekmıs sezeryana.sızce kordondan kurtulurmu kızlar yerı darya artık kurtulma ımkanı olmazmı acaba?daha 36 .haftadayız erken cok.bırde kılosu 2900 gr dedı.(((((((((((((
aa nidacımm dmek doğuma kadar usgye giremiyceksin
pekii bebeğin takibini nasıl yapak doktorunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?