2009 Haziran Anneleri!!

kıpırdar o sen merak etme didoşummmm soluna yat emi elin karnında olsun aç karnını karşına da ayna koy bazen küçük hareketleri hissetmiyoz öle bak okiş

sadoşşşş didoo ben batuşun çığlıklarını duydum sıpa nasıl ağlıyodu tiz tiz böle sesi cırlıyodu pınarın slm ı var sizlereee

oyyy Allahım yaaa gerçekmi semooo yerim ben onun sesiniii ayy bizim yavrucuklarımızda cırlasın artık lüffeeeennnnsırnaşık şey aleyküm selam bacım sende bidaha konuşursan çook selam sööle aşkım

sadoşum az kaldı kuzum sabır annenler ne zaman geliyolarrrr ????? biz varızzz ben hep burdayım bakkkkk

sadoşşşş didoo ben batuşun çığlıklarını duydum sıpa nasıl ağlıyodu tiz tiz böle sesi cırlıyodu pınarın slm ı var sizlereee

ayyy hadiii yaaa cnmmmm
ne gzlllllllllllllll
batış çığırıyor demek kaydirigubbakcemile3
aleykum selam cnm sende bzden sölesydnnn
ay ben ne utangaç biriymişimmmm
bende konuşmak aramak isterim pınarııı ama çekiniyorummmm
inşallahh ayıplamaz beniii
artık nette görüşürümmmmm

canım eve çıkıyolar bugün hatta çıkmış olmalı 12 de çıkıyoz dedi kıs utanmayın da arayın sizde yolliyim tel ini özelden çok tatlıdır pınarımmmmm hemen kaynaşırsınızzzz cıvıl cıvıl sesii hem de ona moral olurrrr

kızlarr bende ilk önce pınarla konustum sesi gayet iyi geliyordu

emzirmeye devam ediyormuşşş ben de ihmal etme emzirdikçe gelir dedimm

maşallahı var ikisininde hepinize selam söyledi

daha sonra emelle konustum o da evindeymiş sütü gelmeye başlamış

yusufun sesi geliyordu hepimize sağlıcakla kurtulmamız için dua etti selam söyledi ben de yusufumuzu

kokla dedim bizim yerimize

en son da sibeli aradımm en sevinçli onun sesi geliyordu malum o biraz önce dogurdu ondan galiba

epidural cok rahat dedi emmiş elif hanım uyuyormuş şimdi belim tutuldu falan dedi galiba tutulmuş

terleyip üşüyünce hastanede onunda hepinize duası var ve selamları var doguma girmeden önce dua

etmiş hepimize :)))sağolsun benden haberler bunlar

galiba yarın dr a gitcem hepiniz haberdar ederim sizde bana

doguranları haberdar edin eklemediğim annişler var

off be didommm kader arkadaşım bnmmmmm
sadoşum az kaldı kuzum sabır annenler ne zaman geliyolarrrr ????? biz varızzz ben hep burdayım bakkkkk

6 yada 7 haziranda cnm
zaten cnm iiki varsınızzz
sizde olmasanız çatlarımmmm senağlama

dünür nerdesin ya bende diyom bu kız online görünüyo da nerelerde geziyo zilli maşallah çene yapıyomuş annişlerle konuşmuuşşşşşş

saol cicim semek sende yusufun sesini duydun bende batuşun çığlıklarını duydum cırlıyoduu

kızlarrr moralımm coook bozukkkk dr dan geldık.kızım normaldı ya dogum kanalına gırmıstı ya bogazında kordon varmıs kızımın.nst ye aldılar oda üst sınırda cıktı dedı.cumartesı tekrar alacagız nst ye dedı.10 gün ıcınde karar verecekmıs sezeryana. sızce kordondan kurtulurmu kızlar yerı darya artık kurtulma ımkanı olmazmı acaba?daha 36 .haftadayız erken cok.bırde kılosu 2900 gr dedı.(((((((((((((

Son düzenleme:

alhancımmm sakin ol cnm
inşallah kordondan kurtulurr ilemiyorum kiii CADIARZU
kurtulmazsadaa 10 gün içinde mi alcaklarr öyleyse kızının kgsi de gayet iii
bence üzülmee
hayırlısı olsıunnnn

Alhancim bebekler kordonlariyla oynarlarmis...
Senin yine bak tespit edilmis öyle birsey oldugu, yine kontrole gidince kesin kararini verecek doktor..
Benim doktor dogurana kadar artik ultrason yok dedi..Birsey olsa allah korsuun haberimiz olmiycak...Sinir sey yaa...
Korkma 36. hafta erken degil canim..kilosu da gayet iyi...

aa nidacımm dmek doğuma kadar usgye giremiyceksin
pekii bebeğin takibini nasıl yapak doktorunn

aa nidacımm dmek doğuma kadar usgye giremiyceksin
pekii bebeğin takibini nasıl yapak doktorunn

Canim NST ye giriyorum ,bir de burada doktorlar lüzumsuz usg yapmiyorlar,hep vajinal kontrol..Alistim artik..hosuma gitmiyor tabii ama napalim..Benimle ilgilenen ebe de tembih etmisti bana gereksiz usg yaptirmamam icin...Vajinal de zaten her sekilde anliyorlar bebegin durusu vs...

hmmmm
ee diğer türlü anlıyorlarsaa
mantıklı yaklaşıoo ordakiii doktorlarrr
bzm buraaa bilmem kaç sene sonra belki öle olurrrr

of of hiç biş yapamadım kiiii gelmedi kociş eşyaları da taşıyamadık doğla olarak ev sinirimi bozuyo dandini heryerrrr temizlesem boya yapılcak temizlesem daha da batıcak toplasam hangi güçle bebişim içimdeyken mümkün değil öle bekliyo işler ben böle olcağını bildiğimden acele ediyodum işte sürünüp durcak işler deli etcek illa beni kimbilir ne lüzumsuz işler meşgul allah bilirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…