2009 Haziran Anneleri!!

alhancım inş. kurtulur kızın kordondan canım çok yaramaz bunlar çok 10gün sonrada 37.haftada oluyosun bebişin büyümüş olur zaten bozma moralini cnm

sagol aysecım ınsallah kurtulur yaramazım içerdekı oyuncagından .ben hala bulasıklaerımı yıkamadım kızlr onlareı halledeyım gelırım yıne ok?çok öpüyorum sızlerı ve kuzucuklarınızı.allah a emanet olun emı canlar?

nilcım merak etme canım benımkıde 34. haftadan sonra donmustu bıdıkların neyı ne zaman yapacakları bellı olmuyor sıkma canını

öylede canım ben 35+1 deyim. Doktora benim fazla hareket etmemle dinlenmememle ya da az yürümemle ne bileyim bu tarz şeylerle ilgisi varmı diye sordum. o da tamamen bebğin keyfiine kalmış dedi.:) hepimizinde hakkımızda hayırlı olan neyse o olsun inş.

kızlar merhaba
gorusmeyeli nasilsiniz ben kizimla ilgilenmekten giremiyorum nete
benden sonra dogum yapan var mı? merek ettimmmmm

ya bebeğim dört dakikadır kesintisiz hıçkırıyoooo:1shok:
iyidir, bi şeyi yoktur, başka bişey değildir di mi?

ya canım benim bebişte çok hıçkırıyo bu aralar niye olurki bu anlamadım gitti . dün akşam hıçkırırken babası elini karnıma koydu noluyoki içerde maçmı var dedi bende hıçkırıyo dedim kalkıp ne dese begenirsiniz su içsene ne hıçkırtıyon çocugu dedi . öldüm gülmekten:))))))
ama aklımada takılmıyo deil niye bu kadar hıçkırıyorlarki

iyi fikir aslında-tatlicadiarzu-

havvacim bu hickiriklar ciger alistirmalariymis miniklerin

bizimki deneme sürüşüne geçti o zaman, durmadan dakikacalarca hıçkırdı kuzum:roflol:

ya bebeğim dört dakikadır kesintisiz hıçkırıyoooo:1shok:
iyidir, bi şeyi yoktur, başka bişey değildir di mi?

canım benim bıdığı da tutuyo sularını yutuyolar ya ondan oluyomuş bi de nidacımın dediği gibi ciğerleri için idman yapıyo ii bişe yani korkma benim günde en az 10 kere oluyo çok komik oluyo hop hop hıçkırınca

kızlar merhaba
gorusmeyeli nasilsiniz ben kizimla ilgilenmekten giremiyorum nete
benden sonra dogum yapan var mı? merek ettimmmmm

canımmm valla senin peşine kıskandılar apar topar bi sürü bebek geldiii nidacım linki vermiş orda baksana ne ciciler

senin nasıl geçiyo günlerin kızımız nasıllar bize resmini göstermicenmi azcık anlatsan ya nasıl napıyo nasıl emiyo doğumdan sonra sen nasılsın merak ediyoz çok

ahahahahahaha ay bu erkeklerin cahillikleri öldürcek beni desedin ya içsin suyunu zaten suyun içindeeeee:roflol:

havvacim bu hickiriklar ciger alistirmalariymis miniklerin

çok komik oluyo ama yaaaaaa benimki sinir oluyo sonra kuduruyo hareketleriiikaydirigubbakcemile3

pınar ne güzel 1 gün yatmış çıkıyomuş bugün beni 2 gün yatırcak ya sinir oluyorum hastanede yatmak istemiyom.klava:
nur da doğuma girmiş kollarındadır şu anda ne güzel
nidacım ben de en son 35.haftada girdim ultrasona dr. bi daha gelme dedi her hafta nst ye girdim allahtan şimdiye kadar bişey çıkmadı ben de dr. ne rahat diye kızıyodum demekki seninki de öyle düşünüyor.yerimseniben

o şimdi karnında neler yapıyo neler korkma sen kurtulur geziniyolar eğer kurtulmazsada sezeryanla alırsalarda bişey olmaz canım çok erken değil yani moralini bozma bu bebekler hiç durmuyo valla karnımızda nasıl geziyolar yaramaz olucak bunlar

[sıze=2]işte bunu düşünmeleri lazım dimi nerde bende çok sinir oluyorum o kadar rahatlarki sanki bu bebekler hiç doğmıcak gibi rahatlar başka şeylerle uğraşsalar [/sıze]bende bu yüzden hergün kavga ediyorum ayy bide alırız acelen ne diyo ya ben tümden sinir oluyorum

amannnn özlemmm yatarsın nolcak ki kuzum yaaaa yeter ki gelsin minik dert değilll eninde sonunda çıkcan nasılsaaa

canım bu ara da seninde oğluşun olcak demi

cemre valla işte dırdırda etmek istemiyom ama yani bi patlicam en son o olcakkkk anam bi dünya iş var ona göreyse bi iş yok nolcak biter diyo valla sinirden napcamı şaşırdım gittim yemek yaptım şimdi de diyom ki benim oğluşun odasının camının önünde koltuk var içerden camını silim de tüllerini asim eşim gelince onla odayı düzeltince de gerisini yaparım yani öle uzanmak falan gerekmiyo oiş için pis cama da tül asılmaz tüllerimi de yıkarım hiç olmadı o çıkar aradan olurmu ki yorarmıyım kendimi ondan da tırsıyom kararsızım ne dersiniz????????

neyse ben kaçtım yarım kalan işlerimi bitireyim anam temizle yap et genede iş bitmiyo yaa şöyle bigün hiç iş güç yapmadan sadece istediklerimi yaparak vakit geçirsem ne güzel olur ama bu imkansız

hepinize merhaba
sayılı günler geçti hepinizin doğumuna çok ama çok az bi zaman kaldı...
çok şükür sağlıkla bu güne geldik
hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin allah inşallah.
sizi ve meleklerinizi nazardan korusun
kendinize çok dikkat edin son zamanlarınız artık sakın yormayın kendinizi
sağlıklı doğumlar diliyorum tüm kalbimle

ya canım bende camlarmı ablama sildirdim valla yapabildiklerimi ben yaptım tüllerimide o astı o çıkardı ben uzanmadım hiç ama çok yüksekte değilse zorlanmadan yapabiliyosan yap başkasını beklersen ohhhho işler kalır en iyisimi kendini zorlamadan yavaş yavaş yap ama zorlanma yapabiliyosan yap canım ama büyük felansa cam yüksekse yapma bence

Canim burada normal dogumda 3 gün ,sezeryan da 1 haftaya kadar hastane de yatiriyorlar...of nasil ocak ben de bilmiyorum...

Senin doktor da demek öyle , ilginc TR deki doktorlar usg yapmaya bayilirlar aslinda

amannnn özlemmm yatarsın nolcak ki kuzum yaaaa yeter ki gelsin minik dert değilll eninde sonunda çıkcan nasılsaaa

canım bu ara da seninde oğluşun olcak demi

canım 1 gün de önceden yatırıyo toplam 3 gün o yüzden dert ediyom bi de özel oda ayarlayamazsak yandık burda çok az özel oda var da .
bu arada kızım olucak canım kaydirigubbakcemile2

cnm benim kızımda 36+1 de döndüüü
bekle cnm inş dönerr
iyiki dönmüş ama çok rahatladım
nefes alma sıkıntım yokk yiyip içerken kesiliodum şimdi yok öle sorunumm
dönerse anlarsın zaten
ayaklar resmen göğsün altından hissediliooo kaydirigubbakcemile3

oo nidacım sizin daha çokmuş.gerçi orda çok güzel ilgileniyolardır türkiyedeki hastane şartlarını tahmin ediyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…