alhancım inş. kurtulur kızın kordondan canım çok yaramaz bunlar çok 10gün sonrada 37.haftada oluyosun bebişin büyümüş olur zaten bozma moralini cnm
nilcım merak etme canım benımkıde 34. haftadan sonra donmustu bıdıkların neyı ne zaman yapacakları bellı olmuyor sıkma canını
ya bebeğim dört dakikadır kesintisiz hıçkırıyoooo:1shok:
iyidir, bi şeyi yoktur, başka bişey değildir di mi?
ya canım benim bebişte çok hıçkırıyo bu aralar niye olurki bu anlamadım gitti . dün akşam hıçkırırken babası elini karnıma koydu noluyoki içerde maçmı var dedi bende hıçkırıyo dedim kalkıp ne dese begenirsiniz su içsene ne hıçkırtıyon çocugu dedi . öldüm gülmekten:))))))
ama aklımada takılmıyo deil niye bu kadar hıçkırıyorlarki
havvacim bu hickiriklar ciger alistirmalariymis miniklerin
ya bebeğim dört dakikadır kesintisiz hıçkırıyoooo:1shok:
iyidir, bi şeyi yoktur, başka bişey değildir di mi?
kızlar merhaba
gorusmeyeli nasilsiniz ben kizimla ilgilenmekten giremiyorum nete
benden sonra dogum yapan var mı? merek ettimmmmm
ya canım benim bebişte çok hıçkırıyo bu aralar niye olurki bu anlamadım gitti . dün akşam hıçkırırken babası elini karnıma koydu noluyoki içerde maçmı var dedi bende hıçkırıyo dedim kalkıp ne dese begenirsiniz su içsene ne hıçkırtıyon çocugu dedi . öldüm gülmekten:))))))
ama aklımada takılmıyo deil niye bu kadar hıçkırıyorlarki
havvacim bu hickiriklar ciger alistirmalariymis miniklerin
kızlarrr moralımm coook bozukkkk dr dan geldık.kızım normaldı ya dogum kanalına gırmıstı ya bogazında kordon varmıs kızımın.nst ye aldılar oda üst sınırda cıktı dedı.cumartesı tekrar alacagız nst ye dedı.10 gün ıcınde karar verecekmıs sezeryana. Sızce kordondan kurtulurmu kızlar yerı darya artık kurtulma ımkanı olmazmı acaba?daha 36 .haftadayız erken cok.bırde kılosu 2900 gr dedı.(((((((((((((
[sıze=2]işte bunu düşünmeleri lazım dimi nerde bende çok sinir oluyorum o kadar rahatlarki sanki bu bebekler hiç doğmıcak gibi rahatlar başka şeylerle uğraşsalar [/sıze]bende bu yüzden hergün kavga ediyorum ayy bide alırız acelen ne diyo ya ben tümden sinir oluyorumof of hiç biş yapamadım kiiii gelmedi kociş eşyaları da taşıyamadık doğla olarak ev sinirimi bozuyo dandini heryerrrr temizlesem boya yapılcak temizlesem daha da batıcak toplasam hangi güçle bebişim içimdeyken mümkün değil öle bekliyo işler ben böle olcağını bildiğimden acele ediyodum işte sürünüp durcak işler deli etcek illa beni kimbilir ne lüzumsuz işler meşgul allah bilirrr
cemre valla işte dırdırda etmek istemiyom ama yani bi patlicam en son o olcakkkk anam bi dünya iş var ona göreyse bi iş yok nolcak biter diyo valla sinirden napcamı şaşırdım gittim yemek yaptım şimdi de diyom ki benim oğluşun odasının camının önünde koltuk var içerden camını silim de tüllerini asim eşim gelince onla odayı düzeltince de gerisini yaparım yani öle uzanmak falan gerekmiyo oiş için pis cama da tül asılmaz tüllerimi de yıkarım hiç olmadı o çıkar aradan olurmu ki yorarmıyım kendimi ondan da tırsıyom kararsızım ne dersiniz????????
pınar ne güzel 1 gün yatmış çıkıyomuş bugün beni 2 gün yatırcak ya sinir oluyorum hastanede yatmak istemiyom.klava:
nur da doğuma girmiş kollarındadır şu anda ne güzel
nidacım ben de en son 35.haftada girdim ultrasona dr. bi daha gelme dedi her hafta nst ye girdim allahtan şimdiye kadar bişey çıkmadı ben de dr. ne rahat diye kızıyodum demekki seninki de öyle düşünüyor.yerimseniben
amannnn özlemmm yatarsın nolcak ki kuzum yaaaa yeter ki gelsin minik dert değilll eninde sonunda çıkcan nasılsaaa
canım bu ara da seninde oğluşun olcak demi
sema canım ya ben çalışıyorum işteyim. yazmaktan çok okumaya fırsat bulabiliyorum. sizleri takip etmek çok hoşuma gidiyor.bu arada benim kızım senin oğlundan 1 gün küçük.ben hep normal doğum olmasını istiyodum ama. bebeğim hala dönmedi ve doktor dönme olasılığı %20 dedi. sanırım 22 haziranda sezeryan olcak. öyle görünüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?