2009 Haziran Anneleri!!

ay bende baktım yorumumu yaptım ve kaçtımmm azcık halsizim bacaklarım ağrıyo öptüm sizi

fatoşcum şekerler süpermiş.begendim valla.bende en yakın zamanda oraya gideyimde yapturayım.hoşuma gitti.hemde uygun fiyata.inşallah buluurm aynı yeriiii

anammm kimse kalmamış dolphin şekerler çok şekerrr olmuş kızz valla çok güzel allahım güle güle dağıtmayı nasip etsin yaseminde uğraşmış öyle tabi vakti olmuyo kızın nasıl olsunki çocuk insanın elini kolunu bağlıyo bizde öyle olcaz ne güzel şimdi bebişini büyütüyo 3 ay sonra rahat eder bebekte düzene girer daha sıkıntısı olmaz allahım bizide kurtarsın yaa çok zorlu bi dönem bizi bekliyo allahım yardım etsin

of ben artık izlemiyom lu yaprak dökümünü sinir ediyolar beni ne baydı artık yawwww

bende kanal 7 de kurtlar vadisinin ilk bölümleri var onu izliyom güzel oluyooo

dünürrrr sende mi izlemiyon bacikom diziyiiii???? hehe ne komikler kızlar ya bi o gidiyo bi öteki gidiyo oğuza ne gerek varsa ıyyy hemde sarışın düpsüz nolcek

semacim ben hem diziye bakiyorum hemde oglusuma snoopy oyuncak oruyorum..

Canlarımmm biz geldik
Sizleri deli gibi özlüyorum ama fazla kalamıorum malum oğlum izin vermio
Müthiş bişi ya hepiniz sağlıkla kucağınıza alınnn canlarımmm
Nasılsınız bakalım?

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzuuuu
napıyon batuşum nasılllll
yasemin süt için bişeler yazmıştı okudunmu yoksam ben bulup sana gösteremmi cicim
aklımda aslında sölimmi????
ordaysan sölimm

oy ben batuşumun orasaını burasını yirim sen nasılsın meleğem iimisinn ağrın sızın sancın varmııı????
nasıl geçti ilk geceniz evdeee ay tam aile oldunuz he çekirdek aileeeee

aha da burda bak sana da selam sölemiş kuzummm

mümine sana resim nasıl yükleniyo onu anlattım ama görmedin kuzu anlatimmi bi daha? eklicenmi resim

pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kuzuuuu
napıyon batuşum nasılllll
yasemin süt için bişeler yazmıştı okudunmu yoksam ben bulup sana gösteremmi cicim
aklımda aslında sölimmi????
ordaysan sölimm

oy ben batuşumun orasaını burasını yirim sen nasılsın meleğem iimisinn ağrın sızın sancın varmııı????
nasıl geçti ilk geceniz evdeee ay tam aile oldunuz he çekirdek aileeeee

aha da burda bak sana da selam sölemiş kuzummm

Semoşum iiiyiz canım ağrım var ama az sütümüzü beklioruz hala yok :çok üzgünüm: çok müthiş bi duygu aile olduğunu tam hissediosunnn aa yaseminin yazdıklarını yapayım bende sen napıosun

pinarcim h.g canmmm
Hoşbulduk canımmmmmmm

pınar hoşgeldin evine.
anlat biraz nasıl annelik, sezaryen, ağrın var mı , vs.vs...a.s.

Canımm hoşbuldukk kaydirigubbakcemile2 ağrım var canım ama çok değil tek problem sütüm yok çok stres yapıo batuşummm

Kızlar bebişim ağlıo çıkmam lazım gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…