2009 Haziran Anneleri!!

öğlenden beri girememiştim semacım sayfalar su gibi akmış. ben geçmişi okur bakar yarın hem şekeri hem dolabımızı falan çeker koyarım . çook teşekkürlerr

geldide batuşum yaramazlık yaptı ona döndü heraldeeeee bıdığım mis kokulum ne güzeldir şimdi maşallahhhhh

ben de kaçtım kızlaar yarın görüşürüz.
biraz gezdim hemen yorulmuşum yaaa.
kendinize ve bebişlere iyi bakın.
sakın gece gece doğurim falan da demeyiin

anam batuşun yeni takvimi gelmişşşşş 2 günlük olmuş hehehehehe abisi olcak benimkinin :)))))))))

ii bende çıktım
napalım herkes gitti ya da dizi izliyolar öptüm artık bende yarın gelirimmmm

Pinarcimmmmm gelmissss....kaydirigubbakcemile3
Canım geldim ama batuş izin vermio ağlıooo tam yazıom sohbete konsantre oluom ağlamaya balıoo

anam batuşun yeni takvimi gelmişşşşş 2 günlük olmuş hehehehehe abisi olcak benimkinin :)))))))))
Evet kuzummmm abi küçük abiii görmen lazımmm

Canim gördüm fotonuzu , muhtesemmmm
Canımsın seninde muhteşem fotolarını beklioruzz

hoş geldin taze anne albümde cok güzel görünyosunuz nasıl batuhanımız annesini üzüyor mu
Tatlım teşekkürlerr sütüm gelmio die sıkıntımız oluo ağlıo bu yüzdennn

pınarımmm,canım benim hoşgeldinn
ben albüme bakmayı beceremedim nerden bakıcam???
Hoşbulduk canımmm profilimde en altta fotolar tatlımm

Canlarım öptüm hepinizi Batuhana mama yediricemmm süt yok malummm kendinize iii bakınnnnnnn öptümmm

ah ah bi gelseler boy boy resimlerini koycam emme daha var beklesin kuzucummmm

pınarrr yaaaa of yakın olsaydık ısırmaya gelirdim batuşun popişiiiiiii

sefiyom seni ben gülü gülüüü oh mis gibi yesin büyüsün abimiz çağatay ancak tekmük yollayabiliyoo Şeniz

bende gidem meyvemi yiyem uykum geliyo kocam gelmiyooooo oy oy neyse gündüz 2 ye kadar benleydi acısını çıkartıyo heralde

Nazancim alemsin, Pinar arkadas listendeyse ,tikla nickinin üstüne onun sayfasinda albümü

bacım beceriksizim ne yapam-tatlicadiarzu-
şaka bi yana işyerinde resimlerle ilgili hiç bi işlem yapılamıyo bilgisayarlada yasaklı,evde yeni kullanıyorum kkyı
dolayısıyla nerde ne var vakıf değilim,özellikle Albümlere,resim eklemeye
Ama gördüm sonundaadelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…