2009 Haziran Anneleri!!

canım yirim ben onun hıçkırığına kurban olsunlarrrr prensesim benimmmmm
hehe öle huyları daha çok değişcekkk hergün yeni bi adet
yeni bi tavır en eğlenceli ve en işkenceli zamanlarıı
maşallah canım süt için ne yapıyosan söle pınara iletim sütüm gelemdi diye üzülüyo deli daha dün çıktı hastanedenn

anlaşıldı sadoşum benim a.s.

ay benim de tam olarak 3.cü gün geldi
siyah uzum kompostosu, bol bol su, hastaneden vermişlerdi Hall diye bi cay, kutuda oluyormus eczaneden alıyorsun,sıcak sıcak içtim gunde 2 kutu
genelde sekerli seyler yedim sabretsin gelmese de bol bol emzirsim mutlaka geliyor
gogus uclarına hemen krem sursun benımkıler cok acıdılar
bir de bebek doymayınca annem ballı ılık su içirdi cok iyi geldi eskiden sut gelene kadar boyle yaparlarmıs
neyse ben kactım kızlar
pınara da col selamlar semacım
optum sizi

tombillerim benim naptınız bugün bişey yok demi geçmişi okuyamıyom valla kafam çok ağrıyo sabahtan beri tansiyonum düşük şiş ayakalarımada bakmadan tuzlu ayran içip durdum yatıyom paso valla sürekli 5küçük tansiyon neyseki zorla 7oldu niye bööle oluyo bilmiyom hep düşüktür zati benim tansiyonum aman yükselmesinde gerçi demi pekde kimse yokmuş bugün hayırdır minikkuşlar bende çok duramicam gerçi gene kafamı ağrıtmiyim pc başında zor kurtuldum zaten hepinizi öperim canlarım kendinize iyi bakın emii bu kız niye girmedi demeyin diye aradım minnoşlar meraketmeyin dieeee-tatlicadiarzu-

didoş geçmiş olsun canım dikkat et ıstırahat et iyi gelir tombişa.s.

aradım yalnızdelikafadulden siz anlayın iştekaydirigubbakcemile3

oyyy yazık sana sıcaklardan olmuştur kuzumm geçmiş olsun bol bol su iç emiii cicimmmmm biz anladık seniikaydirigubbakcemile3

sağolasın minikkuşşş seviyom siziiiŞeniz

ay sado senin 17 gününmü kaldı bacııııııı anammmmmm az kalmış kısssss hadi bakalım ihsoşu görmeye de az kalmışşş

ben uyudum uyuycam valla uyumamak için pc başına geldimmmmmm
sen napıyon gittimi eltin :))

eltim gitti canmm
o dedigim seyide yaptim KK ya ekledim ama sakin bakmayin caniniz cekmesin...
yada bakin sizde yapin ama ben daha yapmam yoruldummmsırnaşık şey

Kizlar merhaba,

Yasemin bebege balli su verdiklerini söylemis ama bali bebeklere vermek cok ama cok sakincali.. Bunu doguma hazirlik kursunda ebe söylemisti..Birincisi bazi hastaliklari tetikliyor ,ikincisi ciddi anlamda bebekler de kabizlik yapiyor..Aklinizda bulunsun...

ayyyy fatoşcum çok güzel olmuşlar güle güle dağıt minnoşum yaaaaa çokzevkli olmuşlarrrralkisalkisalkis

hadi ben kaçtım azcık tv izlicem inşallah uyumam yoksa gece asla uyuyamam tam zombi olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…