ayyyy maşallah cemre hamaratsın valla biz kolumuzu kaldıramıyoz....ben geldim kızlar buz dolabımı sildim mutfağı topladım sildim süpürdüm ve dolaptaki herşey bozulmui herşey çöpe gitti çok üzüldüm yazık oldu durup dururken bozuldu yaw bide çalışıyo gibi ama üflüyoda kapanınca ama soğutmuyo ne manyak bişey yapmışlar neyse kociş aradı servisi bakalım yarın geleceklermi bunlar bozulduğu yetmemiş gibi süpürgeminde kenarında tutma yeri kırıldı onuda sapından tutup getiremiyorum artık öfff ya hepsinin bozulucağı zaman bu zamanı tuttu hemde ben temizliğe yavaş yavaş başlamışken öfff ya yakında tv de bozulur bulaşık makinemde bozulur pc de bozulur eski çağa geri dönüş yaparım artık ayy ne saçma ya hepsi aynı anda bozuldu yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yeşimcim sen ne yapsan haklısın canım aklında hiçbişe kalmasın ne istiyosan yap valla oh canına değsin
cemrecim boşverrrr bak sen taktıkça bişeler daha bozuluyo yapılır kul yapımı bozulcak tabii
yeşimcim valla bugün bie üstümde bi ağırlık vardı yapasım yoktu baktım dolap leş gibi olmuş eee sileyim dedim ne yapayım onu silerken tabi mutfakda pislendi haliyle o silip süpüreyim hazır elim değmişken yapayım ben bi başladımmı tam başlıyom hiç yorulduğumu felanda hissetmiyom öyle başladımmı bitiriyorum
aslında bende öyleyimdir bir başladımmı tam başlarım ama iş o başlamakta nedense bir türlü başlayamıyorumkaydirigubbakcemile3
amin arzucum hepimiz aynı şeyleri istiyoruz tabi....Herşeyin çok güzel olmasını istiyoruz ben hastane odası süsleme fitaylarını sordum benim gittiğim hastanede 300 tl imiş.Bende hoşgeldin bebek yazılı balonlar aldım kapı süsü aldım bide yazı falan aldım hepsini şekerler dahil 100 tl ye hallettim.Genede aklımdan eksik olan bişey varmı diye geçiyo.Biliyosunuz ben ilk bebeğimi kaybettim benim odam cenaze odası gibiydi bu kez herşeyin çok güzel olmasını istiyorumm.
öyle semoş kız amann boşverdim süpürgeninde kenarı kırılınca amannn dedim sizlemi uğraşıcam bozulursanız bozulun kırılırsanızda kırlın anam ne yapayım hiççç kendimi yoramam demi ama hihoyyythihoyyyt
ayyyy maşallah cemre hamaratsın valla biz kolumuzu kaldıramıyoz....
heeee bende kaldıramıyom biri geldirsin kolumu kaldırmaya yardım etsinkaydirigubbakcemile3
sağolasın semacım inşallah bu kez herşey çok güzel olcak benim bu hevesim eşimi gaza getirdi galiba ilk bebekte birsürü şey almıştı bebeğe ama bu kez bi çöp bile almadı garibim taki düne kadar.Dün elinde bi paketle geldi bebişimize hastane çıkışı almış inanılmaz duygulandım ilk bunları giysin istiyorum dedi öteki bebek için aldığımız hastane çıkışını evde giyer dedi.Yanlız bi problem var ben fenerliyim o galatasaraylıdır hemde fanatik galatasaray store den hastane çıkışı almış çok güzel ama renklerde problem varÇok üzgünüm çoook
aslında bende öyleyimdir bir başladımmı tam başlarım ama iş o başlamakta nedense bir türlü başlayamıyorumkaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar.. çok şükür betülümle kavuştuk.. szilere ancak haber verebiliyorum.. malum sezeryan..baya zor geldi bana. ağrılarım oluyor halanormal doğum bence daha kolay.. dikişleirm çok acıyor (neyse şükürki bıdık kzım çok iyi.. elleirnziden öper teyzelri..3080 gr doğdu.. 50 cm de boyumuz.. minick yüüzü var:))öpmeye kıyamıyorum bakmaya doymaıyorum.. darısı sizlere inşş..
oyyyy ben senin sancılı kızını yirim yasemincimmmm
az sancısımı kuzum yazık ona ya masaj yapıyomusun saat yönünde çok ii gelir bacakları da karna doğru çekmelisin gerçi muhakkak biliyosundur ama diiyim dedimm
nerde kı saadet 11 tane??????? narenin listede 8 görünüyo????
he haber alamadıklarımızla berabermi? okiş o zaman öleyuse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?