2009 Haziran Anneleri!!

ben geldim kızlar buz dolabımı sildim mutfağı topladım sildim süpürdüm ve dolaptaki herşey bozulmui herşey çöpe gitti çok üzüldüm yazık oldu durup dururken bozuldu yaw bide çalışıyo gibi ama üflüyoda kapanınca ama soğutmuyo ne manyak bişey yapmışlar neyse kociş aradı servisi bakalım yarın geleceklermi bunlar bozulduğu yetmemiş gibi süpürgeminde kenarında tutma yeri kırıldı onuda sapından tutup getiremiyorum artık öfff ya hepsinin bozulucağı zaman bu zamanı tuttu hemde ben temizliğe yavaş yavaş başlamışken öfff ya yakında tv de bozulur bulaşık makinemde bozulur pc de bozulur eski çağa geri dönüş yaparım artık ayy ne saçma ya hepsi aynı anda bozuldu yaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yeşimcim sen ne yapsan haklısın canım aklında hiçbişe kalmasın ne istiyosan yap valla oh canına değsin

cemrecim boşverrrr bak sen taktıkça bişeler daha bozuluyo yapılır kul yapımı bozulcak tabii

öyle semoş kız amann boşverdim süpürgeninde kenarı kırılınca amannn dedim sizlemi uğraşıcam bozulursanız bozulun kırılırsanızda kırlın anam ne yapayım hiççç kendimi yoramam demi ama hihoyyythihoyyyt

ayyyy maşallah cemre hamaratsın valla biz kolumuzu kaldıramıyoz....

sağolasın semacım inşallah bu kez herşey çok güzel olcak benim bu hevesim eşimi gaza getirdi galiba ilk bebekte birsürü şey almıştı bebeğe ama bu kez bi çöp bile almadı garibim taki düne kadar.Dün elinde bi paketle geldi bebişimize hastane çıkışı almış inanılmaz duygulandım ilk bunları giysin istiyorum dedi öteki bebek için aldığımız hastane çıkışını evde giyer dedi.Yanlız bi problem var ben fenerliyim o galatasaraylıdır hemde fanatik galatasaray store den hastane çıkışı almış çok güzel ama renklerde problem varÇok üzgünüm çoook

yeşimcim valla bugün bie üstümde bi ağırlık vardı yapasım yoktu baktım dolap leş gibi olmuş eee sileyim dedim ne yapayım onu silerken tabi mutfakda pislendi haliyle o silip süpüreyim hazır elim değmişken yapayım ben bi başladımmı tam başlıyom hiç yorulduğumu felanda hissetmiyom öyle başladımmı bitiriyorum

aslında bende öyleyimdir bir başladımmı tam başlarım ama iş o başlamakta nedense bir türlü başlayamıyorumkaydirigubbakcemile3

herkes burda kimsecikler yok anam konuşsanızaa niye susuyonuz benimde gevezeliğim tuttu hee konuşun kız eccük muhabbet edek delikafaduldendelikafadulden

canım çok iyiye halletmişsin hepsini bravoooo
inşallah bu sefer herşey çok güzle olucak canımmmm
odan civil civil olcak,odandan zırıl zırıl bebiş sesleri yükselcekkkk
herşey gönlünce olur inşllhhh:Saruboceq:

heee ohhh en güzel olan bu valla saldım çayıra mevlam kayıraaa

ay ben bile duygulandım allahım utandırmasın rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallahhhh

bende bi fenerli olarak esefle kınıyorum eşini sen kumaş boyası al kırmızıları mavi yappp
ama babası da söz sahibi demiiiikaydirigubbakcemile3

aslında bende öyleyimdir bir başladımmı tam başlarım ama iş o başlamakta nedense bir türlü başlayamıyorumkaydirigubbakcemile3

he kalkınca elim hızlıdır yeterki işe başlayabilimmm

Son düzenleme:

maşallah cnm bıdık kızanaaa

kızlar merhabalar,
kızımdan fırsat buldukca giriuorum nete ama sizi de cok ozluyorum
o uyudukca iş yapıyorum
sonra da emziriyorum
birkaç gundur de sancısı var yavrumun bi turlu uyutamıyorum
sizler nasılsınız

hoşgeldin yasemincim
bzler iizz
sen aldın bebişini kucağına kurtuldun
darısı bzlere inş

bugün itibariyle 11 tane bebişimiz varrr
maşallahhh bebişlereeeeeeeeeeeee

oyyyy ben senin sancılı kızını yirim yasemincimmmm

az sancısımı kuzum yazık ona ya masaj yapıyomusun saat yönünde çok ii gelir bacakları da karna doğru çekmelisin gerçi muhakkak biliyosundur ama diiyim dedimm

inşallah canımmmmmmmm sizin için duacıyım
siz de bebişinizi alınca kucagınıza inanın hiç vaktiniz kalmayacak nete girmeyeli
belki biraz düzene girerlerse daha cok gorusucez yine

nerde kı saadet 11 tane??????? narenin listede 8 görünüyo????
he haber alamadıklarımızla berabermi? okiş o zaman öleyuse

tabii cnm sen kızınla ilgilennn
o daha küçücükkk
sonra gelirsinnn az büyüsün prensess

olsun güzelim sen yine bildiklerini soyle bilmediklerim mutlaka vardır ogreniriz senden
anason cayı içirdim bir de ayaklarına sıcak su koydum masallah gece iyi uyudu
ama hemen birşeyleri huy ediniyor mesela 3 gundur aksam saat 7 ile 10 arası uyumuyor
ne yapsam bos uyur gibi yapıyor ama yerine koyunca hemen uyanıyor
bir de acayip hıckırık tutuyor
benımkı cok emiyor sonra mideye sıgmıyor herhalde hıckırarak uyandırıyor kendini

nerde kı saadet 11 tane??????? narenin listede 8 görünüyo????
he haber alamadıklarımızla berabermi? okiş o zaman öleyuse

cnm benim listemde 11
çünkü arkadaşlar kesin tarihlerini hep verdiler 1 er gün öndennn
şimdiye doğurdular tabiikiii
ama daha nete grp yazmadıkları için naren eklemioo sanırımmm
yoksa 11 bebek varrr semacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…