güle güle dağıt cnm şekerlerinizii
çok şekerlerr
fatoşcum şekerler süpermiş.begendim valla.bende en yakın zamanda oraya gideyimde yapturayım.hoşuma gitti.hemde uygun fiyata.inşallah buluurm aynı yeriiii
anammm kimse kalmamış dolphin şekerler çok şekerrr olmuş kızz valla çok güzel allahım güle güle dağıtmayı nasip etsin yaseminde uğraşmış öyle tabi vakti olmuyo kızın nasıl olsunki çocuk insanın elini kolunu bağlıyo bizde öyle olcaz ne güzel şimdi bebişini büyütüyo 3 ay sonra rahat eder bebekte düzene girer daha sıkıntısı olmaz allahım bizide kurtarsın yaa çok zorlu bi dönem bizi bekliyo allahım yardım etsin
Özlemcim, rengi koyulasti da, sanki bunlar süt damarlari gibi...Acayip ..gögsümün her yerinde...Cok mu sütüm olcak acaba , insallah...
ewet hangi gün doğacağını bilmek en güzeli ya
ben artık geç doğmasından da korkuyorum,bi de erkekbebişki
ay sema da doğururmuş ben daha doğurmazmışım,haziran sonu temmuza kalırmış doğum
kafayı yirim ben o zaman-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sema yarın okursaa bunlarııı
nedirr benle alıp veremediğiniz die ahaykırcak valla nazcım :roflol:
şaka bi yanaa hayırlısıı olsunnn bakalımmm
iiakşamlar kıslar nasılsınız ben yine dertliyim
ya 2 gündür doktor kontrolüm var gidemiyorum kafayı yicem burda
aşşada olaylar var arabaları taşlıyolar eşimde olmadığından inemiyorum
çarşamba günüde amaliyatım var son kontrolüm bide
düşünüyom kızım doğsa aniden npcamm
ayyy ne berbat biyer dayanamıyorum artıkkkkkkkkkk yaasenağlamasenağlama
ee haziran gurusu olmak kolay mı?
katlanıcak bize bacımdelikafadulden
oğluşum ireme öpücükler yolluyo annesi, dünürüm özgem duymasın,bizim sıpa pek çapkın yaasengözlerimebaksanab
Ca:sm_confused:nim benim kimse yok mu orada, yakinlarinda , tanidigin??Allah korusun birsey olsa 112 yi araman en mantiklisi...
binnurcum gerçekten zor yaa
inşşş bi fırsat olurda gidersiniz kontnize
bence en iyisini yapıyor doktorun saadetcim ne güzel gelişimi tam olacak alacak bebişini :=))
özlem magazin haberlerine bakıyordum hani şahsenem vardıya bi ara onun kocasının ismiymiş armin fotolarıda var kocası iranlı ressammış...
benmde damarlar belirginleşti nidacım ama bu olabilecek bişey sütle alakalı değil sanırsam
işallah herkesin sular seller gibi sütü olurrr:)))
fatoşcum egenin odası güzel olmuşşşşşşş
allah ii günlerde uyumayı büyümeyi nasip etsin canım ellerinize sağlıkkk
dolphincim şekerler çok şeker olmuşşş,gidicem o teyzeyee
ben kaçtım kıslar...
herkese derin uykular,biz uyuyalım bebişler büyüsünn:ecrin_bebek:
varda canım kimse cesaret edemiyor hep arabaları taşlıyolar hem cana kast ediyolar hem mala yarın için gidicektim duşumu aldım yine haber aldım çıkmayınn olay olabilirr
artık doğumda böyle olursa dedğin gibi ambulansla gidicemm
inş canım olmadı pazar günü eşim gelcek pazartesi inerim ambulansla
ama bu kadar olumsuzluk olmaz eşimde dün üst bölgeye gitti zaten oda yok doğursam gelemez
bazen dayanamıyorumm
canım daha 1 yıl burdayız'Binnurcum tayin ne zaman canim?
tesekkurler guzel anneler :):)
binnurcum kayinvaliden yanindaydi yanlis hatirlamiyorsam, onu yanina alsan, bir de siz lojmandaydiniz degil mi?hani askeri arac falan goturemez mi?daha guvenli olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?