2009 Haziran Anneleri!!

benim de esim 8 haziran da semineri var baska sehre gidecek, bende yanliz kalcam evde , ins. birsey olmaz, ertesi günde annem geliyo..

kociş tepemde beklioo
ben çıktımmm kızlarrr
yarın görüşürüz inşş
ii gecelerr tatlı rüyalar

slm arkadaşlar ikili testte kan verilirken aç veya tok olmak farkedio mu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

neyse çok saolun kıslar ewet nidsacım en zor günlerim ama 1 yıl sonra geçicek hepsii
neyse ben yatim uyuyamazsam gelirim hepinize ii geceler öptüm

ah ah bi gelseler boy boy resimlerini koycam emme daha var beklesin kuzucummmm

pınarrr yaaaa of yakın olsaydık ısırmaya gelirdim batuşun popişiiiiiii

semacım sen batusunkını ısıramazsın ama ben bayramda samsuna gelırsem çağatayın elımden kurtulusu yok canım :sm_cool: :sm_cool:

günaydın..........
sabahın köründe kakltım yine sedacım benimde aynı sancılarım var şuan belime vuruyoo
2de yattım 5 te sancıyla kalktım ama allahtan şiddeti hiç artmıyo hep aynı sızım sızım bi ağrıı
artık bunaldım kızlar ya doğursakta kurtulsak
son zamanlar ne kadar sıkıcı oluyomuş böle...

günaydın herkeseee
uykucularr nerdesiniz bakımmmm
ben bile kalktım ::)

bu aralar uku düzenim bozulduu
cnm
zamansız saatlerde kalkıp zamansız saatlerde uyuyorum :)
doğumum yaklaştıyaa heycan yaıyorum galiba farkında olmadann...
bu arada günaydın havvacım

gece erkenmi yatın sadetçiiim
ondanda olabilir 2 gündür beni uykumun maşşallahı sabah beşte kalktım sadece bideşimdi:)heheheheh

günaydın uykusuzlaaar.
biz bugün erken yatıp erken kalktık kızımla.uykumuzu aldık ama bi de şu ağrılar olmasa.ağrımayan biyerim yok galiba yaa.doğurunca geçer inş.yoksa yaşlı ninelere döncez

pardon kızlar yaa yukardaki bi resim yükleme denemesiydi ama fazla büyük oldu heralde.bebişin şekerlerini dolabını falan çekip yüklicem ama önce resim boyunu ayarlamayı bi öğreneyim bari:))
bu da benim 1 ay önceki göbüşüm.şimdiki halimi hiç sormayın, patlamak üzereyimmm

oh adrenal manzaraya bak sabah sabah içimi açtın sağolasın valaaa
bu arada maş. göbüşee
kocaman olmuş bebşin annesi

günaydın esmercikk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…