2009 Haziran Anneleri!!

günaydın anişler nasılsınız.
biz iyiyiz kızkım uyutmadı erken kalktım.
saadetcim seni bu saatte sahalarda görmrk çık güzel nasılsın canım.
adrenalcim maşallah göbüşe manzarada çok güzel.

amanda aaman sadetçim prova da yaparmış amanda aman sabah sabah ne güzel manzaraydı bu canımçokta güzel çıkmışsın fıstıkallah ayırmasın öyle yapışık kalın hep emiiiiiibu agrılar dogumla beraber son bulacak emin ol. yaşlı nine olabilecek fırsatımız olmayacak

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar13 gün kalmış bak gene elim ayagıma dolaştı yahuuuuuuuuuu

günaydın zuzummm
iiz cnm çok şükürrrr
siz nasılsınız bakım prensesleeee
sizide görmek güzel oldu yerimseniben

tam ütü işini bitirdim derken kayınvalde birsürü şey getirdi koca bi çanta dolusuyıka ütüle yerleştir aman yoruluyorum vallahiiiiii

yorulma kuzu yavaş yavaş yappp
yada onuda başka biri ütülese yakınındann...

aaaa zuzumda gelmiş günaydın canım bayılıyorum senin nikine çok sevimli. özlemin nikinide çok sviyorum zezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ya sadet sorma valla bunlarıda yıkıyayım ben dedim yeni onlar yıkanırmı dedi ya . nasıl tozun içinde dikildiginden haberi yok tabi hastane çıkışını bile yıkadım ben dedim o ne dedi. malum kendi çocuklarından sonraki ilk bebek en son bebegi 30 yıl önce görmüş kendiler. haberi yok tabi hastane çıkışından felan o yüzden onlarda çok heycanlı

bzm sanki uykumuz geldii
bi 2. fasıl uykumuzu yapalım gelelim
sabahın köründe kalktık vakitte geçmez yoksa yanlız yanlızzz
hadin görüşürük yne.....

havvacım hadi senin kynvld öle diyo.
benim kendi annemle başım fena halde belada.
tertemizmiş o kıyafetler niye yıkıyomuşum.
yok bebeği kundağa sarcakmış, eli ayağı düzgün olsunmuş.
bazen anne nolur gelme diyesim geliyo yaa

aaaa zuzumda gelmiş günaydın canım bayılıyorum senin nikine çok sevimli. özlemin nikinide çok sviyorum zezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annecik yorma kendini ay negüzel azkalmış darısı başımıza.benim daha 30 koca günüm var.kociş bana zuzu der hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…