2009 Haziran Anneleri!!

Günaydınnnn canlarımmmmmmmm ... napıosunuz...biz gece hiç uyumadıkkk Batuhan bey sürekli mama istediiii , meme istedi ama süt yok emip süt gelmeyince sinir yapıp delirio yavrummmm senağlama

aman kız deme öyle ama kundak olayına karşıyım bendeeger kındak çok saglıklı olsaydı bebek anne karnındayken yaradan tarafından hareketi engellenirdi elini kolunu hareket ettirmese nasıl gelişicek minik kasları. sen annene böyle de

Günaydınnnn canlarımmmmmmmm ... napıosunuz...biz gece hiç uyumadıkkk Batuhan bey sürekli mama istediiii , meme istedi ama süt yok emip süt gelmeyince sinir yapıp delirio yavrummmm senağlama

pınarım güzel anne nasılsın yerim batuşu bak bak sinirde yaparmış.iyi bak kendine ve batuşa

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annecik yorma kendini ay negüzel azkalmış darısı başımıza.benim daha 30 koca günüm var.kociş bana zuzu der hep
çok sevimli valla ben cede kocan haklı zuzu demekle 30 günde geçer be tatlım ne günler geçti baksana

ahanda uykusuz bi anne düşmüş buraya. kavuştunmu kız uykusuz günlerine bu günlerde geçecek canım rahat ediceksin sütün geldiginde biraz daha sabır. eli kulagında gelir yakında

ya ne erken kaçması beee geliyom kimse yok anam bende çıkıyom benim kociş 12 dedimmi en geç evde oluyooo napalımmmm böle işlerrrr

Nazancim kimse olmadan banyoya girmemek lazim ama ben yine dayanamiyorum giriyorum...

he bende giriyom ama gireerken eşimi arıyom ben duşa giriyorum yarım saate çaldırmazsam ara beni diyorum öle hallediyoz
Özlemcim, rengi koyulasti da, sanki bunlar süt damarlari gibi...Acayip ..gögsümün her yerinde...Cok mu sütüm olcak acaba , insallah...

canım benim de damalarlar aşırı belirgin mavi yesil gibi heryer damar oldu bi de uçları karardı etrafıda benek benek oldu bazen bunlar benim memişlermi diyom açıkcası
evet bi kac aksam girdi ama uzun surmez...
yarin bu yazdiklarimizi okursa kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
ins canm kizin bol bol uyur...

hadi lennn bne hep giriyom 12 ye kadar heeeeeeee kaydirigubbakcemile3 napim kızlar kocişim okulda sabahçı erken yatıyoz yani erken dediğim 12 1 2 gb yazlar böle olmaz emin olun sabah 4 5 olur eşimle biz sahilden anca çıkarız bu yaz o geç gelcek biz çağatayla oturcaz evde

ya en son sırada ben değilimki benden sonra olanlarda var bak kafamı bozmayın size inat gider sunni sancıyla doğururum heeeeeeeee:jeyyar:

semacım sen batusunkını ısıramazsın ama ben bayramda samsuna gelırsem çağatayın elımden kurtulusu yok canım :sm_cool: :sm_cool:

gel canım ısıyıysın ama bende senin kızı yirimmm

günaydın herkeseee
uykucularr nerdesiniz bakımmmm
ben bile kalktım ::)

heeeee sana nolduysa maşallah 2 sabahtır benden önce gelit oldun kuzummmmm maşallahh

canım nasılsa gelince bi söler 2 söler 3ncüye vazgeçer

bu arada sabah sabah memleketimi gördüm ne güzel resimdir o ağlatcanmı beni 20 ay oldu nerderyse gitmedim istanbulaaaaa özledimmm bi daha da ne zaman gidebilirim allah bilir ailem buraya taşınıyo çünküü senağlama

ah benim batuşşum ya sinir de yaparmış o gayret etsin azcık napalım gelcek illa bu süt bak ben sana diyim yarına kalmaz gelir sen sık sık batuşa mama yedirmeden önce emzir hep bol da su iç emi tatlımmm annen de bilir zatennnn oy ben onun köfte dudaklarına kurban olurrum

ahanda uykusuz bi anne düşmüş buraya. kavuştunmu kız uykusuz günlerine bu günlerde geçecek canım rahat ediceksin sütün geldiginde biraz daha sabır. eli kulagında gelir yakında

dimi havvacım çocuk emiyodu ama sütüm hiç gelemdi diyen bi anne ben hiç duymadım stres yok muhakkak gelirrr:CüvCüv:

semacım annenler gidiyosa biz varız. her zaman bekleriz. ıstanbul özlenmez mi hiç demi.ben de bi gün gitmek zorunda kalırsam çook üzülürüm yaa. her köşesi ayrı güzel.
gerçi benim memleket de güzeldir ama buranın tadı ayrı

Günaydin kizlar,

yarama basip istanbulumdan bahsetmissiniz.Ah ahhhhh...
Bizde dün gece gec yatip ,deliksiz uyuduk , uzun zamandir ilk defa...

Günaydin Müminecim....Nasilsin?
Ben gece rüyamdabizim kizlardan ikisinin dogum yaptigini gördüm ama söylemiyim etkilenmesinler...

ah canım ahhhhhh orda bi dünya akrabam candostlarım çocukluğum gençliğimin ilk yılları tam 24 yılım kaldıı muhakkak giderim ama annemlerin olduğu zaman ki gibi olmazzzzz
çok özlüyorum burayı da seviyorum ama hep içimden bi ses istanbul diye fısıldıyo burnumda egzoz kokusu kulaklarımda korna sesi ayakta gittiğim otobüsleri bile özledim desem başka ne desem az

Günaydin kizlar,

dimi nida ordayken kıymetini bilemedikmi ne???

biraz sabret pınarcım.stres çok önemli, gelmese de ver memeyi batuşa. hatta makina varsa pompala
günaydın bu arada. mama veriyomusun batuşa
Canımm pompa aldım dün pompalıyorum,batuşada emdiiriyorum aç kalmaması için pre aptamil veriyoruz süt gelince kesicez..sen nasılsın?

pınarım güzel anne nasılsın yerim batuşu bak bak sinirde yaparmış.iyi bak kendine ve batuşa
Havvamm sorma agrasif oğlum sinirlenio sen napıosun tatlım?

Havvacık iiiyiz süt beklioruzz uykusuz ama güzel gecelerrr inşallah beklioruzzz senin durum ne alemde?

Semoşummm boş memeye tutuom hep mmadan önce süt gelsin die çato napıo sen napıosun?

Günaydin kizlar,
Nidammm,İloşummm günaydınnnnnnnnnnn

biz iyiyiz pınar çağatay batuşu kıskanıyo resmine bakıp sevdikçe tekme atıyo bana sen daha dur miniksin kuşum diyorummmmm

canım bak emelin bile 4üncü gün süt geldi allahtan batuşumun maşallahı var memeyi tututo onunki hiç tutmuyomuş zorluyomuş garibimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…