havvacım hadi senin kynvld öle diyo.
benim kendi annemle başım fena halde belada.
tertemizmiş o kıyafetler niye yıkıyomuşum.
yok bebeği kundağa sarcakmış, eli ayağı düzgün olsunmuş.
bazen anne nolur gelme diyesim geliyo yaa
Günaydınnnn canlarımmmmmmmm ... napıosunuz...biz gece hiç uyumadıkkk Batuhan bey sürekli mama istediiii , meme istedi ama süt yok emip süt gelmeyince sinir yapıp delirio yavrummmm senağlama
çok sevimli valla ben cede kocan haklı zuzu demekle 30 günde geçer be tatlım ne günler geçti baksanagünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn annecik yorma kendini ay negüzel azkalmış darısı başımıza.benim daha 30 koca günüm var.kociş bana zuzu der hep
Günaydınnnn canlarımmmmmmmm ... napıosunuz...biz gece hiç uyumadıkkk Batuhan bey sürekli mama istediiii , meme istedi ama süt yok emip süt gelmeyince sinir yapıp delirio yavrummmm senağlama
saadetcim yakinda sende bebisine kavusup aramiza katilamayanlardan olacaksinn...
ayy gelin arada amaaaaaa
burda sona kalan dona kalir misali kalmayalim semaylaaaaaaabenneyaptımki
zaten semosta hep aksamlari erken kaciyor:roflol:sabahci kendisidelikafadulden
bende gececilerdenimsırnaşık şey
Nazancim kimse olmadan banyoya girmemek lazim ama ben yine dayanamiyorum giriyorum...
Özlemcim, rengi koyulasti da, sanki bunlar süt damarlari gibi...Acayip ..gögsümün her yerinde...Cok mu sütüm olcak acaba , insallah...
evet bi kac aksam girdi ama uzun surmez...
yarin bu yazdiklarimizi okursa kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
ins canm kizin bol bol uyur...
ewet hangi gün doğacağını bilmek en güzeli ya
ben artık geç doğmasından da korkuyorum,bi de erkekbebişki
ay sema da doğururmuş ben daha doğurmazmışım,haziran sonu temmuza kalırmış doğum
kafayı yirim ben o zaman-tatlicadiarzu-
semacım sen batusunkını ısıramazsın ama ben bayramda samsuna gelırsem çağatayın elımden kurtulusu yok canım :sm_cool: :sm_cool:
günaydın herkeseee
uykucularr nerdesiniz bakımmmm
ben bile kalktım ::)
havvacım hadi senin kynvld öle diyo.
benim kendi annemle başım fena halde belada.
tertemizmiş o kıyafetler niye yıkıyomuşum.
yok bebeği kundağa sarcakmış, eli ayağı düzgün olsunmuş.
bazen anne nolur gelme diyesim geliyo yaa
ahanda uykusuz bi anne düşmüş buraya. kavuştunmu kız uykusuz günlerine bu günlerde geçecek canım rahat ediceksin sütün geldiginde biraz daha sabır. eli kulagında gelir yakında
semacım annenler gidiyosa biz varız. her zaman bekleriz. İstanbul özlenmez mi hiç demi.ben de bi gün gitmek zorunda kalırsam çook üzülürüm yaa. her köşesi ayrı güzel.
gerçi benim memleket de güzeldir ama buranın tadı ayrı
Günaydin kizlar,
yarama basip istanbulumdan bahsetmissiniz.Ah ahhhhh...
Bizde dün gece gec yatip ,deliksiz uyuduk , uzun zamandir ilk defa...
biraz sabret pınarcım.stres çok önemli, gelmese de ver memeyi batuşa. hatta makina varsa pompala
Canımm pompa aldım dün pompalıyorum,batuşada emdiiriyorum aç kalmaması için pre aptamil veriyoruz süt gelince kesicez..sen nasılsın?günaydın bu arada. mama veriyomusun batuşa
Havvamm sorma agrasif oğlum sinirlenio sen napıosun tatlım?pınarım güzel anne nasılsın yerim batuşu bak bak sinirde yaparmış.iyi bak kendine ve batuşa
Havvacık iiiyiz süt beklioruzz uykusuz ama güzel gecelerrr inşallah beklioruzzz senin durum ne alemde?çok sevimli valla ben cede kocan haklı zuzu demekle 30 günde geçer be tatlım ne günler geçti baksana
ahanda uykusuz bi anne düşmüş buraya. kavuştunmu kız uykusuz günlerine bu günlerde geçecek canım rahat ediceksin sütün geldiginde biraz daha sabır. eli kulagında gelir yakında
Semoşummm boş memeye tutuom hep mmadan önce süt gelsin die çato napıo sen napıosun?ah benim batuşşum ya sinir de yaparmış o gayret etsin azcık napalım gelcek illa bu süt bak ben sana diyim yarına kalmaz gelir sen sık sık batuşa mama yedirmeden önce emzir hep bol da su iç emi tatlımmm annen de bilir zatennnn oy ben onun köfte dudaklarına kurban olurrum
dimi havvacım çocuk emiyodu ama sütüm hiç gelemdi diyen bi anne ben hiç duymadım stres yok muhakkak gelirrr:CüvCüv:
Nidammm,İloşummm günaydınnnnnnnnnnnGünaydin kizlar,
yarama basip istanbulumdan bahsetmissiniz.Ah ahhhhh...
Bizde dün gece gec yatip ,deliksiz uyuduk , uzun zamandir ilk defa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?