2009 Haziran Anneleri!!

Benim bebeğim ultrasonda 6 mm gözüktü.6 hafta 3 günlük dedi doktor .Ben 6+2 hesaplıyordum.Çok şükür bugün 7 haftalık olduk.İnşallah hayırlısıyla tamamlarız günlerimizi inşallah

kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın pek giremiorum artık kusura bakmayın yarın gitcem dra bana dua edin nolurr

herkese merhaba. ben de insallah haziranın ilk haftası bebeğimi kollarıma alabileceğim. aynı ayda aynı duyguları yaşayacak olan sizlerle buluşmak süper bir duygu benim için. siteye de bu yuzden uye oldum. bebeğim su an 9 hafta 6 günlük. tekrar hepinize tek tek merhaba :)

hoşgeldin aramıza canıma.s inş.Rabbim bebişlerimizi kucagımıza almayı hepimize nasip eder:Saruboceq:

slm kızlar ben geldim hoş geldim bu hafta çok heycanlıyım cumartesi kontrole gitcem ikili test yapcak doktorumuz bebegimi görcem inş şuan 9 haftama girdim ve bebegim 3 cm olmuş bilgisayara göre ve 9 hafta bitiminde 4 gr oluyomuş ay bebegim baya bi büyümüş sana şükürler olsun rabbim hayırlı saglık bebek naisp et bana ve hamile kullarına

hosgeldin aramiza canm...sende artik bizim gibi gun sayarsin bu sayfalardayerimseniben

herkese slm kıslar . chetoss06 canım sende hoşgeldin allah tamamını erdirsinn..
kıslar hamilelğmin basından beri hastalıktan kurtulamadımm yok düşük tehlikesii istifra etmekten boğazlarım tahriş olu şimdide sesim kısıldı kaloriferler cok yanıyo geceleri odayı kurutuyo bogazlarım daha kötüye gidiyoo bi iyleşemedim anlıcagnızz ıhlamur dışında önerecegniz bişe varmı şu bogazlarım biras yumusatsamm??

merhaba herkes iyi maşallah bebişlerde iyidir inş..ben saat 4:30 da dr gitcem bakalım ne kadar büyümüş bebeğim çok heycanlıyım ilk gidişimde böyle heycan yoktu bakalım ne desin dr geldimde yazarım

Saol canım hepimize inşallah....
karamsar dusunme lutfen. her gecen gun daha ıyı olucaz inşallah.

gerçi yapıyorsundur ama uyudugun odada mutlaka plastik kap içerisinde su bulunmalı (kalorifer üzrinde yada yanına asılı olarak) benim sana bir tavsiyemde buharlasan viks var eczanelerde. kaynar suya biraz ondan ekle ve ondan cıkan buharı solu. umarım iyi gelir canım. cok gecmiş olsun...

saol canım ıslak havlu su koyuyorumm artık buhar makinası alcam nasıl olsa bebek oluncada kullanıcamm.. viksden aldırıyımm biran önce..
ewt bunlara şükrediyorum bebeğim ii olsunda ben herşeye razıyım

hazalcım angelsoundtan memnun kaldın mı

evet canım çok memnun kaldım
aslında daha önce yazacaktım ama yazı yazmaya pek vaktim olmuyo
angelsoundsu almadan önce sürekli içimde bi korku vardı
acaba kalbi durdumu diye
şimdi allaha çok şükür rahatım
yalnız angelsoundsla kalp atışı en erken 10. haftada duyulabiliyo
senin bebişin kaç haftalık oldu

angelsound dediğiniz tam olarak ne oluyo kızlar? birde ben gecen hafta doktora gıttım 06.11.2008de yani. bebegim o gun 9 hafta 1 gunluktu. kalp atısını duyduk ve 180 oldugunu ogrendim. o an doktoruma sormayı unuttum. sonradan bana biraz fazla gibi geldi. 150-160 normal diye duydum bi yerden. sizinkiler kaç acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…