kızlar hepinizi öpüyorum kendinize ii bakın pek giremiorum artık kusura bakmayın yarın gitcem dra bana dua edin nolurr
herkese merhaba. ben de insallah haziranın ilk haftası bebeğimi kollarıma alabileceğim. aynı ayda aynı duyguları yaşayacak olan sizlerle buluşmak süper bir duygu benim için. siteye de bu yuzden uye oldum. bebeğim su an 9 hafta 6 günlük. tekrar hepinize tek tek merhaba :)
herkese merhaba. ben de insallah haziranın ilk haftası bebeğimi kollarıma alabileceğim. aynı ayda aynı duyguları yaşayacak olan sizlerle buluşmak süper bir duygu benim için. siteye de bu yuzden uye oldum. bebeğim su an 9 hafta 6 günlük. tekrar hepinize tek tek merhaba :)
hosgeldin aramiza canm...sende artik bizim gibi gun sayarsin bu sayfalardayerimseniben
herkese slm kıslar . chetoss06 canım sende hoşgeldin allah tamamını erdirsinn..
kıslar hamilelğmin basından beri hastalıktan kurtulamadımm yok düşük tehlikesii istifra etmekten boğazlarım tahriş olu şimdide sesim kısıldı kaloriferler cok yanıyo geceleri odayı kurutuyo bogazlarım daha kötüye gidiyoo bi iyleşemedim anlıcagnızz ıhlamur dışında önerecegniz bişe varmı şu bogazlarım biras yumusatsamm??
mutlaka yaz cnm senin bebiş kaç haftalıktı
hazalcım angelsoundtan memnun kaldın mı
evet canım çok memnun kaldım
aslında daha önce yazacaktım ama yazı yazmaya pek vaktim olmuyo
angelsoundsu almadan önce sürekli içimde bi korku vardı
acaba kalbi durdumu diye
şimdi allaha çok şükür rahatım
yalnız angelsoundsla kalp atışı en erken 10. haftada duyulabiliyo
senin bebişin kaç haftalık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?