günaydın herkese dün nerdeyse tüm gün uyudum hala da uykum var sinirlerimin bozukluğundann sanırım bugün biraz azaldı gibi akıntım ama nette ara kanamalar normal ama dr kontrolü şart diyo benim dr ağrısız olursa korku yok dediii ağrı olursa mutlaka hemen gel dediii midem 2gündür ii hatta dün sebze bile yedim ama şu akıntıda bitse bi ne mutlu olucam bakalımmm nolcakkkk kahvaltı yapmadım daha erken kalktım ama ilacın etkisi gelene kadarrrr beklemeliyimmm siz neler yapıyosunuz
günaydın herkese dün nerdeyse tüm gün uyudum hala da uykum var sinirlerimin bozukluğundann sanırım bugün biraz azaldı gibi akıntım ama nette ara kanamalar normal ama dr kontrolü şart diyo benim dr ağrısız olursa korku yok dediii ağrı olursa mutlaka hemen gel dediii midem 2gündür ii hatta dün sebze bile yedim ama şu akıntıda bitse bi ne mutlu olucam bakalımmm nolcakkkk kahvaltı yapmadım daha erken kalktım ama ilacın etkisi gelene kadarrrr beklemeliyimmm siz neler yapıyosunuz
bebeğim bugün 7+7 yarın kısmetse 8 haftamıza gircez kalp atışlarını duyduk kızlar benim merak ettğim hangi folik asidi kullanıyorsunuz acil cevap verin lütfen
günaydın semoş, iyi olmana çoook sevindim. İnşallah olmaz bida. Olursa da git bi istersen doktora için rahat etsin canım. a.s.
günaydın canım dr un dediğine göre bişi yok ozaman ahh su takıntılarımız bende bebek ultrasonda hareket etmedi diye taktım bidaha gidene kadar aynı seyi takcam kacıs yok yani semosum
Semoşşş bugün bizi çağırmadın kahvaltıya aşk ol!!! :)
günaydınn kızlar umarım iyisinizdir.baya oldu siteye girmeyeli bütün yazdıklarınızı okudum Allahım korusun bebeklerimizi endişelenmeyin,bol bol dinlenin evham yapmayın üzmeyin o küçük canları. .
kızlar ben dün dra gittim.ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzeldihihoyyyt
Allahım göz kırpar gibi pıt pıt atıyordu ne güzel bir duyguymuş.unutmuşum kızlar ben ya ee 5sene oldu.
Annesinin miniği 9mm kızlar çok küçük dimi?:uhm:
günaydınn kızlar umarım iyisinizdir.baya oldu siteye girmeyeli bütün yazdıklarınızı okudum allahım korusun bebeklerimizi endişelenmeyin,bol bol dinlenin evham yapmayın üzmeyin o küçük canları. .
Kızlar ben dün dra gittim.ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzeldihihoyyyt
allahım göz kırpar gibi pıt pıt atıyordu ne güzel bir duyguymuş.unutmuşum kızlar ben ya ee 5sene oldu.
Annesinin miniği 9mm kızlar çok küçük dimi?:uhm:
sen gel ben gene hazırlarım bacım yavaş yavaş evi süpürüp sildim biraz dinlenim yemek yapıcam tuvaletleri ıkıcam çamaşır ascam dinlene dinelen tabi bugün iiyken biraz yapim de neme lazım belki midem kötü olur sonra yine ev derli toplu olsun:cüvcüv::ecrin_bebek::1hug::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?