2009 Haziran Anneleri!!

neyse kızlar ben çıkıyorum sevgiyle kalın yarın görüşürük

günaydın herkese dün nerdeyse tüm gün uyudum hala da uykum var sinirlerimin bozukluğundann sanırım bugün biraz azaldı gibi akıntım ama nette ara kanamalar normal ama dr kontrolü şart diyo benim dr ağrısız olursa korku yok dediii ağrı olursa mutlaka hemen gel dediii midem 2gündür ii hatta dün sebze bile yedim ama şu akıntıda bitse bi ne mutlu olucam bakalımmm nolcakkkk kahvaltı yapmadım daha erken kalktım ama ilacın etkisi gelene kadarrrr beklemeliyimmm siz neler yapıyosunuz

günaydın semoş, iyi olmana çoook sevindim. İnşallah olmaz bida. Olursa da git bi istersen doktora için rahat etsin canım. a.s.

günaydın canım dr un dediğine göre bişi yok ozaman ahh su takıntılarımız bende bebek ultrasonda hareket etmedi diye taktım bidaha gidene kadar aynı seyi takcam kacıs yok yani semosum

bebeğim bugün 7+7 yarın kısmetse 8 haftamıza gircez kalp atışlarını duyduk kızlar benim merak ettğim hangi folik asidi kullanıyorsunuz acil cevap verin lütfen

hayırlısı olsun.Allah tamamınaerdirsin.ben folik plus kullanıyorum.doktorlarında çoğu onu öneriyor.

günaydın semoş, iyi olmana çoook sevindim. İnşallah olmaz bida. Olursa da git bi istersen doktora için rahat etsin canım. a.s.

sağol canım o kadar uykuya düzeldi sanırım inşallah olmaz ya gerçekten çok moral bozucu bi durummm canım dr haftaya gelicek yok burda olsa dün de giderdimmm kontrolüö 25inde o zaman 9 haftalık olcak acaba 2li testmi yapcakkk canım ben kahvaltımı yapıp gelim ok öptüm seni sağol ilgineee a.s.​

günaydın canım dr un dediğine göre bişi yok ozaman ahh su takıntılarımız bende bebek ultrasonda hareket etmedi diye taktım bidaha gidene kadar aynı seyi takcam kacıs yok yani semosum

ay canım ya seninki farklı evet ama bence çok çok ii bebişin benimki acemilikten bide kimse yok ya yanımda burda ne eşimin ailesinden ne benim ailemdennnn ondan daha çok üzülüyorumm​

herkeze günaydın arkadaşlar.
sema3455 Allah'ın izniyle bir aksilik olmayacak.Sen içini ferah tut.yinede devlet hastanesine falan git .bence doktor kontrolunde olman şart.haftaya kadar bekleme bence.

günaydınn kızlar umarım iyisinizdir.baya oldu siteye girmeyeli bütün yazdıklarınızı okudum Allahım korusun bebeklerimizi endişelenmeyin,bol bol dinlenin evham yapmayın üzmeyin o küçük canları. .
kızlar ben dün dra gittim.ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzeldihihoyyyt
Allahım göz kırpar gibi pıt pıt atıyordu ne güzel bir duyguymuş.unutmuşum kızlar ben ya ee 5sene oldu.
Annesinin miniği 9mm kızlar çok küçük dimi?:uhm:

Semoşşş bugün bizi çağırmadın kahvaltıya aşk ol!!! :)

sen gel ben gene hazırlarım bacım yavaş yavaş evi süpürüp sildim biraz dinlenim yemek yapıcam tuvaletleri ıkıcam çamaşır ascam dinlene dinelen tabi bugün iiyken biraz yapim de neme lazım belki midem kötü olur sonra yine ev derli toplu olsun:CüvCüv::ecrin_bebek::1hug::enbuyukkk:​

canım hayırlı olsun evet daha minnacık fasülyelerimizzzz çok güzel bi duygu kalp atışını duymak hihoyyythihoyyyttabi sen tecrübelisinnn benim daha ilk.

benim bebişin daha bıyunu falan sölemedi daha çok küçük 7 haftalık olduk bakalım 25inda kontrol var o zamana 9.5 haftalık oluyoruzzzz:CüvCüv:

selam.. Canim benimde ikinci kuşum olucak inşş..
Hele ben bunlari hissetmeyeli tam 11 yil oldu.. Kizim 12 yaşinda girdi..o zaman daha gençtim ve bilinçsizidim.nasil yaşadim tam hatirlamiyorum bile o hamileliğimi.. şimdi herşeyde daha bilinçliyim.. Aslinda gene keşke bilmesem bazi şeyleri.. Evham üstüne evham yapiyom yaaslinda relax olmak gerek.. Bende bugün itibariyle 10+1 im..hakkimzida hayirlisi.. Inş sağlikla sonuan ereriz hep beraber..

sema bence kendini fazla yorma canim.. şu ilk aylar çok öenmli.. Ben bile fazl aiş yapmiyorum. Ev kalkip gidiyor nerdeyseama eşimde yaptirmiyor.. Yavaş yavaş bazi yapiyorum.. şu 4 ayi bir atlatsak hep bveraber.. Off off geçse günler hayirlisiyla bir..

canım öle çok yorulmadan yaaş yavaş hallettim sayılırrrr ağır kaldırmadan fazla eğilip kalkmadan yapıoym işte zaten yerleri hamiş olduğumu öğrendiğim günden beri vliedayla siliyom o kadar da yapcam mecbur en yapmazsam eşim hiç anlamaz hiç yapamazzz

sebeyza canim senin bebeğin kaç cm olmuştu c.tesi giitğinde..benimki 3 cm olmuş dr dedi.. şimdi bilimyiom.. Gün gün büyüyorlar .. Bir dahaki randevum iki hafta sonra.. Offoff günler geçse bir ya..

Geçer inşallah güzelim.Zor geçiyor ama olsun bebeklerimiz için değer.Allah onlara sağlık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…