http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/227153-bebek-aspirinine-hemen-basladinizmi.html
kızlar burada birisi progestan hapıyla ilgili bir yazı eklemiş.okudum moralim bir kez daha bozuldu.acaba kullanmayı bıraksammı.
canım bana vajinalden bakmadılar başından beri karındannn korkuyorsan doktoruna söyle karından baksınn hem daha güvenli bencehadi ya of. peki acıfalan hissediyomusun.bak korktum şimdi
ben gebelikten önce folic plus kullandım 3 ay ve gebeliktede 2 ay daha kullandım doktorum artık 2 aydan sonra kullanmanın anlamaı olmadığını söyledi ve megadyn a başladımbebeğim bugün 7+7 yarın kısmetse 8 haftamıza gircez kalp atışlarını duyduk kızlar benim merak ettğim hangi folik asidi kullanıyorsunuz acil cevap verin lütfen
slm nasılsın canım şahsen bende yeni haber yokkızlar selam napıyosunuz yeni haberler varmı
Üstelik sentetik progesteron kullanımının yenidoğanlarda solunum sıkıntısına ve erkek bebeklerde hipospadias adı verilen ve penis deliğinin tam uçta değil penis üzerinde başka bir bölgede olması şeklinde açıklanabilecek bir anomaliye neden olabileceğini düşündüren bulgular vardır.
haklısın canım.sonucta dr verdi.ama kafam da karıstı yukardaki cümlelerden dolayı.:bbo:
allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin.bir kucagımıza saglıkla aldıgımız günü görseydik.:Saruboceq:
canım bana vajinalden bakmadılar başından beri karındannn korkuyorsan doktoruna söyle karından baksınn hem daha güvenli bence
ben gebelikten önce folic plus kullandım 3 ay ve gebeliktede 2 ay daha kullandım doktorum artık 2 aydan sonra kullanmanın anlamaı olmadığını söyledi ve megadyn a başladım
slm nasılsın canım şahsen bende yeni haber yok
ben iyiyim sekercim sen nasılsın midem hariç tabi akşamüstü berbat oluyo dr iki hafta daha dedi ben b12 kullanıorum rezil bi tadı var o bulantı yapıo canım
bende iyiyim canım az kaldı iyileşecem artık kaydirigubbakcemile2 hastalığımdan aşka hiç bir şikayetim yokk allaha şükür
merhaba haziran anneleri nasılsınız bakalım
Geçicek Allah ın izniyle sebeyza herşey geride kalıcak inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun
kız okusana yazdıklarımı ask oll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?