herkese günaydın.. okduumda bazı arkadaşların bulantıları geçmiş.. olabilir tabi. kimi insan çok raha tgeçiryiro. kimininde 9 ay bulanıyor.. bunları dert etmeyin arkdaşalr.. bünye hamileliğe alıştıkça bulnatılar geçermiş.. demekki sizin çabuk alışmış.. benimde eskisi kadar yok ama tamda geçmedi. kasık ağrım bazı oluyor.. bende akşamları saat 10 gibi sızıyorum resmen..eşim bile diyor daha erken ama ne yapayım .. uyku çok tatlı geliyor.. gaz ve sinirliki bende de var .. umarım sinirim bebğime zarar vermez ya.. bazı çok sinirleniyorum ben
canım o bendede var sinirlilik telaş hergün yeni bi panik içindeyim bebeğim iyimi nasıl büyüdümü hala benimlemi tabi bunda benim akıntıların da payı büyükk ister istemez takıyorum çok olmasada çok açık renkte yine var bugün uyanır uyanmazzz görmek sinirlerimi bozuyo ama napalım böyle gitcek sanırım olmadı bugün hep böle olursa devlete giderim bakalım onlar ne dicekkk bi de orda dr um olurrr
bende de bulantılar hala devam ediyo.iştahsızlık var.gaz çok oluyo.uyku çok oluyo.bide çalışıyorum işkence valla.gözlerimi zor açıyom.ama 1hafta sonra bu sıkıntılar geçicekmiş.İNŞALLAHHHH.tek ii yani iştahımın olmaması.yiyorum ama eskiden yediğim gibi çok yemiyorum.böylece ilk 3ayı az kiloyla kapatcam galiba.ama yinede karnım şişti.kıyafetler zor oluyo.hamile kıyafeti alanınız varmı kızlarrr???? alsakmı ki artık.bide şimdi alsak 9aya kadar giyilirmi hiç bilmiyorum??
haklısın canım ya.. iş hamile kalmkala bitmiyormuşki. douma kadar stres heyecan sürecek galiba.. dr a gidiyorum 2 gün sürüyor rahatlığım 3.gün evhamlar başlıyor gene.. hayılrısıyla şu 4 ayı bir atlatsaydık sağlıkla sıhhatle inşş.. gerisi geliridide.. bakalım rabbim sabırlar versin bize.. :CüvCüv:
evet semacım alışveriş için bende bayrama kadar bekliyim diyorum.şimdilik bol gelenlerle idare ediyoz.hem 3ayı bitimiş olcam.ozman almam daha ii.hamilelik öncesi bedenimizi alıcakmışız.çok ilginç geldi bana.ee kalçamız yada kollarımız falan kilo alınca ne olcak bedene uymayız kii.yani 3uncu ayda aldıgımız kıyafeti 9ay giyersin diyolar ama bana saçma geldi
Bende cuma günü doktora gitcem kızlar ama kuruntular yedi bitirdi beni. Midem bulanmasa neden bulanmadı,kasıklarım ağrımasa neden ağırmadı diye düşünüp duruyorum. Kafayı yememe az kaldı galiba. Umarım geçer bu halimiz. Ama sanırım bebişlerimizin hareketlerini hissedene kadar böle olucaz. Sonra da az hareket etti çok haraket etti dönemi başlıcak.
Hayırlısı ve sağlıkla bi doğsa inşallah bebişlerimiz.
Benim en yakın arkadaşım birkaç ay önce doğum yaptı, kendi hamile kıyafetlerini getirdi bana, normal kıyafetlerim olmuyor artık ama korkumdan hamile kıyafetlerini bile giyemiyorum, torbadan bile çıkartamadım daha. Offf offf Allahım sen meleklerimizi bize bağışla,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip et bize!
papatya sen ankaradasın galiba.hangi doktora gidiyosun.ben hala doktor araştırıyorum.gittiğim doktor ii ama bana çok uzak.yakın yerler daha ii olur diye düşünüyorum.son zamanlarda gitmek zor olur diye
canim selam ben de ankaraliyim, su an mide bulantim cok oldugu icin yakindaki bir hastaneye gidiyorum ama gecince degistirecegim, sen ne tarafta oturuyorsun? Ona gore bi doktor tavsiye edebilirim..Bu ara cevremde cok hamile / dogum yapan var...Onlardan bildigim kadariyla isim soyleyebilirim........papatya sen ankaradasın galiba.hangi doktora gidiyosun.ben hala doktor araştırıyorum.gittiğim doktor ii ama bana çok uzak.yakın yerler daha ii olur diye düşünüyorum.son zamanlarda gitmek zor olur diye
Canım bende doktor konusunda oldukça kararsızım. Bir önceki hamşliğimde doktorum büyük doğumun doktorlarından İzzet Şahin'di, memnundum. Ama eskiyi hatırlatır diye ona gitmeyi düşünmüyorum. Şu anda kafamda iki isim var HRS'den Tarık Aksu ve Etlik Doğum doktorlarından Serdar Oral bende çok kararsızım. Yardımcı olacak varsa fikirlere açığım.
canım hiiç kafana takma ve şükret. bulantılar insanın bünyesine göre değişiyor, bebeğin sağlıklı olmasıyla ilgisi yok. benim öyle kötü ki anlatamam, sürekli çıkartıyorum, ne yesem ne yapsam olmuyorkızlar mide bulantılarınız ne alemde?ben 8+1 oldum ama yaklaşık bir haftadır falan nerdeyse hiç bulanmıyo.sadece akşam yemekten sonra bulanır gibi oluyo.karın ve kasık ağrılarım vardı onlarda geçti.bu iyiye mi kötüye mi işaret anlamadım.bu kadar çabuk geçermi bunlar?
aynen bende de duygusallık ve halsizlik hat safhada. içim sıkılıyor sürekli. ağrılarım yok çok şükür. fazla olmamıştı zaten, bel ağrılarım vardı epey azaldıHerkese günaydın kızlar. Bende de duygusallık ve halsizlik var. Mide bulantılarım çok hafif akşamları ve yemeklerden sonra oluyor. Midem bulanmıyor ama garip bi durum var midemde sanki ayakta gibi. Kasık ve karın ağrılarım benimde geçti sayılır. Bazen akşamları ara sıra sızı şeklinde ağrım oluo.
been:CüvCüv:yani normal bol bir kot aldım, beline hamile pantolonu gibi penye diktirttim, bir de bol bir kumaş pantolon aldım. bir kaç tane de bol üst. işe gidip geliyorum mecburen lazım, hiçbirşeyim olmuyor, benim yaramazlar hiç iki aylık gibi değil maşallahkaydirigubbakcemile:1rolleyes:bende de bulantılar hala devam ediyo.iştahsızlık var.gaz çok oluyo.uyku çok oluyo.bide çalışıyorum işkence valla.gözlerimi zor açıyom.ama 1hafta sonra bu sıkıntılar geçicekmiş.İNŞALLAHHHH.tek ii yani iştahımın olmaması.yiyorum ama eskiden yediğim gibi çok yemiyorum.böylece ilk 3ayı az kiloyla kapatcam galiba.ama yinede karnım şişti.kıyafetler zor oluyo.hamile kıyafeti alanınız varmı kızlarrr???? alsakmı ki artık.bide şimdi alsak 9aya kadar giyilirmi hiç bilmiyorum??
Selam ozge, tarik aksu cok iyi bir doktordur,internetten arastirmistim, bir de bizim uni'den hastasi vradi, oradan biliyorum.Ben kendisini evime uzak oldugu icin ben tercih etmedim, Serdar Oral'in da bi hastasi vardi, bizim akraba, cok memnundu,gerci o menepoz icin gidiyordu....Ben bayan bir doktor olsun istiyorum,kendi de anne olsun ki beni anlasin istiyorum, bu nedenle arastirigim bir kac isim var. Baskentten Esra Kuscu, Bayindirdan Halime Sezer, Zekai Thair Burak'tan Tulin Ozdener...Bunlar arkadaslarimin doktorlari...Ben simdilik bulnatim cok, araba tutuyor diye yakindaki bi hastaneye gidiyorum, daha sonra degistirecegim doktorumu...Bu isimleri dusunuyorum..
canım ben bahçelievlerdeyim.batıkentte bilgi hastanesini biri tavsiye etmişti.ona gidiyorum şimdilik ama dediğin gibi otobüsde falan çok bulantı yapıyo.aslında dr çok ii belki duymuşsundur selçuk arslan.ücret falanda uygun sadece 10ytl fark alıyo.bana yakın olarak gazi ve fatih üni. var ama onlar bana çok pahalı geldi.bide oralar kalabalık olur diye tereddüt ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?