2009 Haziran Anneleri!!

Gazi de ikiz doktorlar var Ahmet Mehmet Erdem bir de Onur Karabacak var, bunlar hep hastalarinin memnun oldugu isimler...Ama tabi muayenehanelerine gidersen biraz pahali olabilir, fatih hakkinda pek bilgim yok canim..

canım daha dün aradım gaziyi.muayeneleri değil.hastaneye direk gitmek için sordum.prof oldukları için hoca farkı alıyolarmış.145ytl.dogumdada alıyomusun dedim.ameliyatta falan fark alıyolarmış.şaştım kaldım.bide devlet hastanesi dersin ama özlellerden daha pahalı.üniversiteler genelde hoca farkı alıyolar.hepsine sordum yani.başka nereyi tavsiye edersin?????

Arzucum ben kararsız kaldığım bu dönemde 2 kere dikmen caddesi üzerinde bulunan 29 mayıs hastanesine gittim, Nesrin Hanıma. İlgili ve tatlı bi hanım. 11 YTL fark alıyorlar ve doğum yapanlarda memnun hastaneden. Bi araştır istersen, ama Nesrin Hanımı değilde Müberra Hanımı daha çok övüyorlar bilgin olsun.

ben doç. dr. kemal göl'e gidiyorum ve cok memnunum. doktor konusu da aslında insanı cok strese sokuyor. her kafadan bir ses cıkıyo. ben cok fazla arastırmadım, hamilelik oncesi sans eseri 1 kez gittigim bir doktordu kemal bey, hamileliğimi ogrendikten sonra yine şans eseri biri İzzet Şahini onerdi ve başak kadın sağlıg merkezinin sitesine gir ve arastır dedi. internet sitesinde kemal bey ve izzet beyin ortak oldugunu ogrenince bunun bir işaret oldugunu dusundum ve kemal beye gitmeye basladım. hamilelikten sonra 2 kez gittim, ikisinde de sordugum tum sorulara (aralarda sacmaladıklarımda vardı) kafamda soru isareti bırakmayacak cevaplar verdi ve tavrı insanı gercekten cok rahatlatıyor. umarım sonuna kadar boyle gider...

bu arada kızlar ben hamile pantolonlarını 1 aydır giyiyorum. zaten hamilelik oncesi fazla kilolarım vardı, birde sigarayı bırakınca :) gobek dışarda anlayacagınız ama hepsi bebekten değil :)
size bir onerim hamile kıyafeti satan magazalar cok pahalı. oralarda 80 ytl ye satılan bir bluzu herhangı bır magazadan 20-30-40 ytl ye alabilirsiniz.(sansımıza moda bol ustler). bir cok magazada da hamile pantolonu satılıyo zaten. ankaradaki arkadaslar kıyafet alacakları zaman alısveriş yapacakları yerler acısından yardımcı olabılırım :)

slm kızlar dün gece yazmıstım doktora gitcem dua edin diye şimdi geldim doktordan bebişim 9+5 günlük omuş boyu neredeyse 3 cm e yaklasmıs yeri falanda cok güzelmiş elleri bacakları iyice oluşmus kalp atışlarını gördük dinledik cok heycanlandım doktor 1 ay sonra gel dedi kızlar ya cok mutluyum bebişimizi saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimizin inşallah

kızlarrrrrrben geldim çok mutluyum:)
ya inanamıyorum bebişimi gördüm kalp atışını gördüm
agladım orada hemşireyle dr ancak sakinleştirdiler:)eşimle gittik bebişimizin gelişimi iyiymiş 2 gün de önceden gidiyor 15.7 mm olmuş ne ara büyüdü kuzum:)))
ben şimdi çıkıyorum sizi çok seviyorum dualarınız için tesekkürler akşam girince görüşürüz artık

canım çok sevindim hareket ediyor muydu

canım cok sevindim bende aynı duygular içindeyim ya içim içime sıgmıyor Allahım herkezlere nasip etsin inşallah:CüvCüv:

Canım bir önceki hamşliğimde benim de doktorum İzzet Şahin'di çok memnundum kendisinden. Ama eskiyi hatırlatır die gidemiyorum artık. Memnun kalmana sevindim Kemal Beyde çok iyi bi doktor.

canım benim kıyafetlerim pantolonlarım oluyo hala ama sonucta kotlar dar ve sert dr. um önermiyo dar kıyafetleri zaten benim içimde rahat etmiyo ayaktayken iyi de oturunca gercekten baskı yapıyo o yüzden bi kumas bi de kot hamile pantolonu aldım ama kesinlikle belli degil düşük belli pantolon görünümünde cok şık görünümü süper ama hele rahatlığı esortman gibi cok memnunum

canımmmmm benim masallah bebişine annesine çooooooooooook sevindim çoooooooooooooooook:dance::teytey::sm_cool: aglama kıyamam bende ağlıcam simdi ama sevinç göz yasları bunlar Rabbim kucagımızıda almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

Canım gözünaydın hadi, maşallah minişe kocaman olmuş.

Canımmm nası sevindim, maşallah bebişe

teşekkür ederim canım bi de oraya bakayım bari.bende bu dönemde 2kere bilgi hastanesine gittim.aslında doktor çok ilgili.ama erkek olması biraz zorluyo beni.sormak istediğim şeyleri rahat soramıyorum.bayan olması daha farklı olur diye düşünüyorum.tekrar tşkler canım.29mayısada bakayım

ananmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm NARENN çok sevindim kuzum allahım hep böle güzel haberlerimizi burda yazmayı nasip etsinnn inşallah ayşecik sende görmüşsün kuzum ne güzel ya elleri aykları da olmuş yesin teysesi onuuuu bende görmek istiyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne gusel haberler gelmis...masallah diyelim..
bende yarin gidiyorum dr a.. ins bizde kalp atisini duyariz bende mutluluktan aglarim ins:Saruboceq:

canım başakkadına netten baktım.baya iyi gözüküyo.sitede bile bi çok bilgiler vermiş.3tane doktor var.randevular nasıl kalabalıkmı.bide ne kadar ücret alıyolar.bilgi verirsen sevinirim.
bide ben kıyafet almayı düşünüyorum dediğin gibi hamile magazaları çok pahalı ya dudagım uçukladı... nerelerden alabiliriz.tiyoları alalım sendennn:)

kızlar ben acıktım hem pc basında yoruldum bana müsade biraz dinleneyim gelirim inşallah geri hadi hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…