Gazi de ikiz doktorlar var Ahmet Mehmet Erdem bir de Onur Karabacak var, bunlar hep hastalarinin memnun oldugu isimler...Ama tabi muayenehanelerine gidersen biraz pahali olabilir, fatih hakkinda pek bilgim yok canim..
slm kızlar dün gece yazmıstım doktora gitcem dua edin diye şimdi geldim doktordan bebişim 9+5 günlük omuş boyu neredeyse 3 cm e yaklasmıs yeri falanda cok güzelmiş elleri bacakları iyice oluşmus kalp atışlarını gördük dinledik cok heycanlandım doktor 1 ay sonra gel dedi kızlar ya cok mutluyum bebişimizi saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimizin inşallah
kızlarrrrrrben geldim çok mutluyum:)
ya inanamıyorum bebişimi gördüm kalp atışını gördüm
agladım orada hemşireyle dr ancak sakinleştirdiler:)eşimle gittik bebişimizin gelişimi iyiymiş 2 gün de önceden gidiyor 15.7 mm olmuş ne ara büyüdü kuzum:)))
ben şimdi çıkıyorum sizi çok seviyorum dualarınız için tesekkürler akşam girince görüşürüz artık
canım çok sevindim hareket ediyor muydu
ben doç. dr. kemal göl'e gidiyorum ve cok memnunum. doktor konusu da aslında insanı cok strese sokuyor. her kafadan bir ses cıkıyo. ben cok fazla arastırmadım, hamilelik oncesi sans eseri 1 kez gittigim bir doktordu kemal bey, hamileliğimi ogrendikten sonra yine şans eseri biri İzzet Şahini onerdi ve başak kadın sağlıg merkezinin sitesine gir ve arastır dedi. internet sitesinde kemal bey ve izzet beyin ortak oldugunu ogrenince bunun bir işaret oldugunu dusundum ve kemal beye gitmeye basladım. hamilelikten sonra 2 kez gittim, ikisinde de sordugum tum sorulara (aralarda sacmaladıklarımda vardı) kafamda soru isareti bırakmayacak cevaplar verdi ve tavrı insanı gercekten cok rahatlatıyor. umarım sonuna kadar boyle gider...
bende de bulantılar hala devam ediyo.iştahsızlık var.gaz çok oluyo.uyku çok oluyo.bide çalışıyorum işkence valla.gözlerimi zor açıyom.ama 1hafta sonra bu sıkıntılar geçicekmiş.İNŞALLAHHHH.tek ii yani iştahımın olmaması.yiyorum ama eskiden yediğim gibi çok yemiyorum.böylece ilk 3ayı az kiloyla kapatcam galiba.ama yinede karnım şişti.kıyafetler zor oluyo.hamile kıyafeti alanınız varmı kızlarrr???? alsakmı ki artık.bide şimdi alsak 9aya kadar giyilirmi hiç bilmiyorum??
agladım orada hemşireyle dr ancak sakinleştirdiler:)eşimle gittik bebişimizin gelişimi iyiymiş 2 gün de önceden gidiyor 15.7 mm olmuş ne ara büyüdü kuzum:)))
ben şimdi çıkıyorum sizi çok seviyorum dualarınız için tesekkürler akşam girince görüşürüz artık
slm kızlar dün gece yazmıstım doktora gitcem dua edin diye şimdi geldim doktordan bebişim 9+5 günlük omuş boyu neredeyse 3 cm e yaklasmıs yeri falanda cok güzelmiş elleri bacakları iyice oluşmus kalp atışlarını gördük dinledik cok heycanlandım doktor 1 ay sonra gel dedi kızlar ya cok mutluyum bebişimizi saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimizin inşallah
Arzucum ben kararsız kaldığım bu dönemde 2 kere dikmen caddesi üzerinde bulunan 29 mayıs hastanesine gittim, Nesrin Hanıma. İlgili ve tatlı bi hanım. 11 YTL fark alıyorlar ve doğum yapanlarda memnun hastaneden. Bi araştır istersen, ama Nesrin Hanımı değilde Müberra Hanımı daha çok övüyorlar bilgin olsun.
ben doç. dr. kemal göl'e gidiyorum ve cok memnunum. doktor konusu da aslında insanı cok strese sokuyor. her kafadan bir ses cıkıyo. ben cok fazla arastırmadım, hamilelik oncesi sans eseri 1 kez gittigim bir doktordu kemal bey, hamileliğimi ogrendikten sonra yine şans eseri biri İzzet Şahini onerdi ve başak kadın sağlıg merkezinin sitesine gir ve arastır dedi. internet sitesinde kemal bey ve izzet beyin ortak oldugunu ogrenince bunun bir işaret oldugunu dusundum ve kemal beye gitmeye basladım. hamilelikten sonra 2 kez gittim, ikisinde de sordugum tum sorulara (aralarda sacmaladıklarımda vardı) kafamda soru isareti bırakmayacak cevaplar verdi ve tavrı insanı gercekten cok rahatlatıyor. umarım sonuna kadar boyle gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?