2009 Haziran Anneleri!!

canım ya gozun aydın masallah bebişe de...

evet aarzuucum 2 si doç. 1 tane anestesi uzmanı. randevularımda bı problem yasamadım. max 5-10 dk bekledim. 4 boyutlu ultrason makınelerı var bu arada. 175ytl muayene ucreti. ozel saglık sıgortası gecerlı. gitmeye karar verirsen haber ver mutlaka bakarsın karsılasırız :))

Canım bir önceki hamşliğimde benim de doktorum İzzet Şahin'di çok memnundum kendisinden. Ama eskiyi hatırlatır die gidemiyorum artık. Memnun kalmana sevindim Kemal Beyde çok iyi bi doktor.

aa evet ozgecim izzet beyle de tanıstım. o da cok ıyı bır doktormus. ozel diilse cnm sorunlumuydu ilk hamileliğin?

ayy canım benimm gözün aydınn inş hep böle gözlerinden mutluluk gözyaşları akar maşallah dielim bebşinee ne cabuk büyüyolar dime ayy benimde bebeğimi göresim geldiii yaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tamam canım haber veririm.kafama yattı gibi.emekli sandığınada aynımıdır.4boyutlu falan olması iimiş.bide dogum ücretini falan sordunmu.biliyosan yazarmısın? bilgin yoksa arayıp ögrenirim.şimdiden teşekkürler canımmmm

aa evet ozgecim izzet beyle de tanıstım. o da cok ıyı bır doktormus. ozel diilse cnm sorunlumuydu ilk hamileliğin?

Canım evet geçen Şubat ayında kalp atışları durduğu için kaybettim meleğimi, hayırlısı böyleymiş. İnşallah bu sefer hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

çok geçmiş olsun canım.en kısa zamanda atlatırsın inşallah. ama maalesef tavsiye edeceğimiz bir şey yok.

Ben söleyebilir miyim? kaydirigubbakcemile2
Öncelikle Kemal Beyi bilmiyorum. Ama kuzenim de İzzet Beye gitti büyük doğumda doğum yaptı, İzzet Bey doğum için herhangi bir ücret almadı.
Geçen Mayıs ayında arkadaşım Akay'da doğum yaptı. İzzet Bey, toplamda hastane ve herşey dahil 2.250 YTL aldı.
Şu anda ise Çağ hastanesinde yapmak istersen 2.000-2.500 YTL, Akay ve Bayındır'da ise 3.000 YTL.
Çok şeker, tatlı ve ilgili bi insan ben kaç kere gecenin bi yarısı aradım adamı her defasında bitmek bilmeyen sorularıma içtenlikle cevap verdi. Bi kere gece 2'de aradım hatta
Bebeğimi kaybettiğimde ise bana sarıldı ve onunda gözlerinin yaşardığını gördüm. senağlama

Ben söleyebilir miyim? kaydirigubbakcemile2
Öncelikle Kemal Beyi bilmiyorum. Ama kuzenim de İzzet Beye gitti büyük doğumda doğum yaptı, İzzet Bey doğum için herhangi bir ücret almadı.
Geçen Mayıs ayında arkadaşım Akay'da doğum yaptı. İzzet Bey, toplamda hastane ve herşey dahil 2.250 YTL aldı.
Şu anda ise Çağ hastanesinde yapmak istersen 2.000-2.500 YTL, Akay ve Bayındır'da ise 3.000 YTL.
Çok şeker, tatlı ve ilgili bi insan ben kaç kere gecenin bi yarısı aradım adamı her defasında bitmek bilmeyen sorularıma içtenlikle cevap verdi. Bi kere gece 2'de aradım hatta
Bebeğimi kaybettiğimde ise bana sarıldı ve onunda gözlerinin yaşardığını gördüm. senağlama Vermiş olduğu destek kesinlikle bir doktordan daha farklıydı.

Canım evet geçen Şubat ayında kalp atışları durduğu için kaybettim meleğimi, hayırlısı böyleymiş. İnşallah bu sefer hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

canım cok uzuldum ama ne guzel yenıden hayat bulmus bebiş seninle. inşallah canım bu sefer hep birlikteyiz hem :) olumlu dusunerek ve birarada olarak hayırlısıyla kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi ...

canım cok uzuldum ama ne guzel yenıden hayat bulmus bebiş seninle. inşallah canım bu sefer hep birlikteyiz hem :) olumlu dusunerek ve birarada olarak hayırlısıyla kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi ...

Kesinlikle canım, bu sefer herşey çok güsel olucak inşallah. Allahın izni ile kavuşucaz bebişlerimize. :ecrin_bebek:

saol ozgecim bende bilmiodum bunları. kemal bey de uçaşağı beşyukarı aynıdır sanırım.

aarzucum kıyafet konusunda nabu diye bi magaza var pek duyulmamıs. ben tunus cad. de oldugum için bestekar sokaktaki magazasından bulabılıorum bişiler ama yıldız şubesi de varmıs hatta bedenlerini o subeden getirtiyoruz. internetten tam adresine bakabılırsın nabutekstil die. kot pantolonu 44 ytl ye aldım ( hamileler için keten pantolonu acemilik yapıp hamile magzasından 75 ytl ye almıstım )
yeşim mağazalarından uygun fiyata bişiler bulabilirsin mutlaka ugra derim... bide tunalıdaki pasajlarda olabiliyo bazen bişiler.

çok sevindim canım maşallah bebişinede

bana bi akıl verin kızlar doktorlarınız gittiğinizde nasıl ilgileniyo sizinle bebek hakkında bilgi veriyomu siz sormadan bebeğin boyu hakkında filan mesela..ben dün konrole gittim dr yanına girmem ve çıkmam beş dk sürmedi bebeğimi gösterdi oda çok kısa 2 saniye filan bak bebek kalbi atıyo al fotosu kalk bi şikayetn varmı tamam yoksa iyi biray sonra geldedi ikili test ozamanmı olacak dedim evet dedi test hakkında bile bişey demedi sanki iyi ilgilensin diye özele gidiyorum hastaneye gitsemde aynı dr değiştirmeye karar verdim acaba benmi çok abartıyorum ...

canım dünde söyledim abartmıyosun değiştir bence ilgilenmesi bilgi vermesi seni rahatlatması lazım benim dr çok iilgili anlatıyo tel. numarasını verdi kafana bişey takılırsa ara dedi saat kac olursa olsun farklı bişey duyarsın kafan karısır ara dedi hatta kötü bi rüya görürsün bebeğini görmek istersin hemen gel dedi. daha erkenken daraştır ve değiştir derim ben. dr gerçekten cok sinir bide özelklava:

asla canım abartmıyosun hiç öle doktorlar cok mevcut artık bıkmışlarmı ne umursamıyolarr ben cok şanslıyım bu konuda gece kanamam olduğunda aradık hemen gelin dedii cok ilgili bi doktorr ve özelde deil..
bence biran önce doktorunu değiştirmeye bak tatlımm hem parana yazık hemde aklında bissürü soru işareti kalıyooo

amanıın o nasıl drmuş öyle, bak kızdım şimdi..
ben geçen kontrole gittiğimde bebeğimin ultrason görüntüsünü almayı unutmuşum dr'um onu saklamış bu hafta gittiğimde bak sakladım senin için unutmuşsun geçen hafta dedi..
özel muayehane falanda değil özel hastane dr'u sadece.
dr'un da biraz ilgili olması gerekli, zaten hassas zamanlarımız aklımızda bi dünya soru var anlayışta çok önemli. değiş canım dr'unu bencede..

canım ne zamandır yoktun nasılsın canım

Arkadaşlar ben temmuz annesi olcam allah nasip ederse size bişi socam
Bugün öğleden snra lekelenme tarzında çok açık kaverengi leke geldi çok korktum
Arkadaşlar düşük tehdidimi var acba böyle bişi başına gelen ve hamileliği devam eden varmı çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…