slm kızlar dün gece yazmıstım doktora gitcem dua edin diye şimdi geldim doktordan bebişim 9+5 günlük omuş boyu neredeyse 3 cm e yaklasmıs yeri falanda cok güzelmiş elleri bacakları iyice oluşmus kalp atışlarını gördük dinledik cok heycanlandım doktor 1 ay sonra gel dedi kızlar ya cok mutluyum bebişimizi saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin Rabbim hepimizin inşallah
canım başakkadına netten baktım.baya iyi gözüküyo.sitede bile bi çok bilgiler vermiş.3tane doktor var.randevular nasıl kalabalıkmı.bide ne kadar ücret alıyolar.bilgi verirsen sevinirim.
bide ben kıyafet almayı düşünüyorum dediğin gibi hamile magazaları çok pahalı ya dudagım uçukladı... nerelerden alabiliriz.tiyoları alalım sendennn:)
Canım bir önceki hamşliğimde benim de doktorum İzzet Şahin'di çok memnundum kendisinden. Ama eskiyi hatırlatır die gidemiyorum artık. Memnun kalmana sevindim Kemal Beyde çok iyi bi doktor.
kızlarrrrrrben geldim çok mutluyum:)
ya inanamıyorum bebişimi gördüm kalp atışını gördüm
agladım orada hemşireyle dr ancak sakinleştirdiler:)eşimle gittik bebişimizin gelişimi iyiymiş 2 gün de önceden gidiyor 15.7 mm olmuş ne ara büyüdü kuzum:)))
ben şimdi çıkıyorum sizi çok seviyorum dualarınız için tesekkürler akşam girince görüşürüz artık
evet aarzuucum 2 si doç. 1 tane anestesi uzmanı. randevularımda bı problem yasamadım. max 5-10 dk bekledim. 4 boyutlu ultrason makınelerı var bu arada. 175ytl muayene ucreti. ozel saglık sıgortası gecerlı. gitmeye karar verirsen haber ver mutlaka bakarsın karsılasırız :))
aa evet ozgecim izzet beyle de tanıstım. o da cok ıyı bır doktormus. ozel diilse cnm sorunlumuydu ilk hamileliğin?
herkese slm kıslar . chetoss06 canım sende hoşgeldin allah tamamını erdirsinn..
kıslar hamilelğmin basından beri hastalıktan kurtulamadımm yok düşük tehlikesii istifra etmekten boğazlarım tahriş olu şimdide sesim kısıldı kaloriferler cok yanıyo geceleri odayı kurutuyo bogazlarım daha kötüye gidiyoo bi iyleşemedim anlıcagnızz ıhlamur dışında önerecegniz bişe varmı şu bogazlarım biras yumusatsamm??
tamam canım haber veririm.kafama yattı gibi.emekli sandığınada aynımıdır.4boyutlu falan olması iimiş.bide dogum ücretini falan sordunmu.biliyosan yazarmısın? bilgin yoksa arayıp ögrenirim.şimdiden teşekkürler canımmmm
tamam canım haber veririm.kafama yattı gibi.emekli sandığınada aynımıdır.4boyutlu falan olması iimiş.bide dogum ücretini falan sordunmu.biliyosan yazarmısın? bilgin yoksa arayıp ögrenirim.şimdiden teşekkürler canımmmm
Canım evet geçen Şubat ayında kalp atışları durduğu için kaybettim meleğimi, hayırlısı böyleymiş. İnşallah bu sefer hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi
canım cok uzuldumama ne guzel yenıden hayat bulmus bebiş seninle. inşallah canım bu sefer hep birlikteyiz hem :) olumlu dusunerek ve birarada olarak hayırlısıyla kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi ...
Ben söleyebilir miyim? kaydirigubbakcemile2
Öncelikle Kemal Beyi bilmiyorum. Ama kuzenim de İzzet Beye gitti büyük doğumda doğum yaptı, İzzet Bey doğum için herhangi bir ücret almadı.
Geçen Mayıs ayında arkadaşım Akay'da doğum yaptı. İzzet Bey, toplamda hastane ve herşey dahil 2.250 YTL aldı.
Şu anda ise Çağ hastanesinde yapmak istersen 2.000-2.500 YTL, Akay ve Bayındır'da ise 3.000 YTL.
Çok şeker, tatlı ve ilgili bi insan ben kaç kere gecenin bi yarısı aradım adamı her defasında bitmek bilmeyen sorularıma içtenlikle cevap verdi. Bi kere gece 2'de aradım hatta
Bebeğimi kaybettiğimde ise bana sarıldı ve onunda gözlerinin yaşardığını gördüm. senağlama Vermiş olduğu destek kesinlikle bir doktordan daha farklıydı.
kızlarrrrrrben geldim çok mutluyum:)
ya inanamıyorum bebişimi gördüm kalp atışını gördüm
agladım orada hemşireyle dr ancak sakinleştirdiler:)eşimle gittik bebişimizin gelişimi iyiymiş 2 gün de önceden gidiyor 15.7 mm olmuş ne ara büyüdü kuzum:)))
ben şimdi çıkıyorum sizi çok seviyorum dualarınız için tesekkürler akşam girince görüşürüz artık
bana bi akıl verin kızlar doktorlarınız gittiğinizde nasıl ilgileniyo sizinle bebek hakkında bilgi veriyomu siz sormadan bebeğin boyu hakkında filan mesela..ben dün konrole gittim dr yanına girmem ve çıkmam beş dk sürmedi bebeğimi gösterdi oda çok kısa 2 saniye filan bak bebek kalbi atıyo al fotosu kalk bi şikayetn varmı tamam yoksa iyi biray sonra geldedi ikili test ozamanmı olacak dedim evet dedi test hakkında bile bişey demedi sanki iyi ilgilensin diye özele gidiyorum hastaneye gitsemde aynı dr değiştirmeye karar verdim acaba benmi çok abartıyorum ...
bana bi akıl verin kızlar doktorlarınız gittiğinizde nasıl ilgileniyo sizinle bebek hakkında bilgi veriyomu siz sormadan bebeğin boyu hakkında filan mesela..ben dün konrole gittim dr yanına girmem ve çıkmam beş dk sürmedi bebeğimi gösterdi oda çok kısa 2 saniye filan bak bebek kalbi atıyo al fotosu kalk bi şikayetn varmı tamam yoksa iyi biray sonra geldedi ikili test ozamanmı olacak dedim evet dedi test hakkında bile bişey demedi sanki iyi ilgilensin diye özele gidiyorum hastaneye gitsemde aynı dr değiştirmeye karar verdim acaba benmi çok abartıyorum ...
amanıın o nasıl drmuş öyle, bak kızdım şimdi..
ben geçen kontrole gittiğimde bebeğimin ultrason görüntüsünü almayı unutmuşum dr'um onu saklamış bu hafta gittiğimde bak sakladım senin için unutmuşsun geçen hafta dedi..
özel muayehane falanda değil özel hastane dr'u sadece.
dr'un da biraz ilgili olması gerekli, zaten hassas zamanlarımız aklımızda bi dünya soru var anlayışta çok önemli. değiş canım dr'unu bencede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?