2009 Haziran Anneleri!!

bende özlemedim çok sancılı gecerdi benimki...ya ben fotograf ekleyemiyorum avatarım degişmiyo neden acaba...benmi beceremiyorum

bende 2 haftadır sancılar var...adet olacakmışım gibi hissediyorum...bu arada adet olmayı özleyen varmı aranızda-tatlicadiarzu-

ayy bende özlemdim
en çok adet olcağıma üzülüom zatennn
böle ne gzl
rahattı vallahii yaaa
şimdi sıcaklardada hççççççççç
çekilmezzzz

oglumda suan tepiniyor icerde teyzeleri..
gormedigin birini ozlemek cok ilginc bisey ama ben oglumu ozluyorum

oglumda suan tepiniyor icerde teyzeleri..
gormedigin birini ozlemek cok ilginc bisey ama ben oglumu ozluyorum

sanırım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz cnm..bende bebegimi özlüyorum..bu arada kızımın adını ceren koymaya karar verdik doguma kadar degişmez inşallah..benim kadar kararsız biri daha yoktur bu dünyada:1ninca:

evet canm normal olacak...
sanci gelmesede suni sanciyla normal yapiyorlar 41.haftada burda
hayirlisi olsun bakalim drun ne diyecek

allah hepimiz hakkında hayırlısını versin canım sag salim kucagımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

bende özlemedim çok sancılı gecerdi benimki...ya ben fotograf ekleyemiyorum avatarım degişmiyo neden acaba...benmi beceremiyorum

inan hiç bilmiyorum canım bende belki resmin boyutu büyüktür ondan olabilir.

özlenmezmi özlemcim yaa
canınız dan
canımızdan bi parçaaa
bu bebişlerrrrrrrr

yemekteyiz pzt si hollandadaymışşş
özlemcimm
ama ben bakamam o günnn
sen katılsaydın keşke :)

kızlar ben çıkayım ellerim şişti yumruk bile yapamıyorum yatalım bari. hepinize iyi geceler tombikler yarın görüşürüz.öptükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nasılsınız anişlker uyku tutmadı bi bakayım dedim geçmişi okuyordum zar zor bitirdim şükür
saadetcim ayın 8 indeymiş doğumun bakalım bize hangi gün verecek dr. cumartesi son kontrollümüz ayın 8 ile 14 ü demişti ama bakalım hayırlısı inşallah

:roflol::roflol::roflol:ayy saadetcim kavga ederim ben...:roflol:
hem urfadayken sen niye katilmadin:dilcikar:
amann yemek masasında bari beraber olmayım dedimmm cnmm kaydirigubbakcemile3

evet cnm aksilik olmazsa 8 i dedii
bakalımm hayırlısıyla inşşş atlatırım o günüü
bakalaım sana kaçı diycekkk kaç haftalıktın sen cnm

ayın 8 ine 36+3 oluosun sanırım
braz erken diye 8 inden sonraya verebilir doktorun bence cnm 38 de falan yani

Ay kızlarrrr
ben Çok fenayım sancım yok deyıo durdum Çok kÖtÜyÜm Şuan
nasıl anlatcam bılmıyom adet sancısı gıbı agrıyo belımede vuruyo.ama bıde afedersınız ama Şeyım Çok acıyo.Çok hassaslaŞdı acısından dokunamıyom bıle
ama suyum falan gelmedı sızce ne kadar beklemem lazım

panik yapma canım onlar yalancı sancı yada kasılmalardır bide aklımız hep doğumda olduğu için psikolojikde olabilir 2 günden beri sanki bende doğum yapacakmış gibi hissettim rahmime hep bıçaklar saplanır gibi oluyordum adım atamıyordum acıyordu onlar doğuma hazırlık sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…