valla kızlar sanırım benimki gelmek istiyo göbüşüm indiğinden beri hareketler azaldı hala normal ama eskiye nazaran aazaldı başımız çok hareketli sürekli ittiriyo kendini aşağıya doğru benim 3 4 gündür sancılarım başladı çok sık olmamakla beraber 2 saatte 1 gibi vuruyolar biraz zor bu sancı işini çekmek ama inanın sancımın varlığından bile mutlu olur oldum bebişim benim istediğim gibi normal yollardan yüzyıllardır kadınların yaptığı gibi annesine gelmek istiyo
umarım bana 10 daha tanır ve sağlıkla gelir başka da bişe istemiyomm
valla kızlar sanırım benimki gelmek istiyo göbüşüm indiğinden beri hareketler azaldı hala normal ama eskiye nazaran aazaldı başımız çok hareketli sürekli ittiriyo kendini aşağıya doğru benim 3 4 gündür sancılarım başladı çok sık olmamakla beraber 2 saatte 1 gibi vuruyolar biraz zor bu sancı işini çekmek ama inanın sancımın varlığından bile mutlu olur oldum bebişim benim istediğim gibi normal yollardan yüzyıllardır kadınların yaptığı gibi annesine gelmek istiyo
umarım bana 10 daha tanır ve sağlıkla gelir başka da bişe istemiyomm
hatunlar sizi okudukça heyecan basıyor
patır patır doğuruyosunuz
bende ağustos annesiyim ama doğumum temmuzda bir ay kaldığına inanamıyorum bile ama sizi okudukça gerçeklerle yüzleşiyorum delikafadulden
doğum yapıcaklara rabbim kolaylık versin yapan haziran annelerininde bebişleri hayırlı olsunnn
saol canım inşallah sende sağ sağlim alırsın kucağına canım
herkese selamlaaaarr.
kızlar yarın sabah doğuma gircem çok heyecanlıyım, bu son bir haftamı sizlerle geçiremedim, bugünde çok heyecanlıyım biraz sakinleşeyim diye eşim bilgisayarı getirdi bana:))
inşallaah yarın güzel haberler verebilirimm, herkesi öpüyoruumm...
herkese selamlaaaarr.
kızlar yarın sabah doğuma gircem çok heyecanlıyım, bu son bir haftamı sizlerle geçiremedim, bugünde çok heyecanlıyım biraz sakinleşeyim diye eşim bilgisayarı getirdi bana:))
inşallaah yarın güzel haberler verebilirimm, herkesi öpüyoruumm...
canım çok şaşırdım ay negüzel allah analı babalı büyütsün.öptüm meleğin.sonra anlat bize
canım ya çok sevindim masallah bebişineoh evinide gelmişsin sütün gelmedi mi canım
ay ınanmıyoruuum hadı gözunaydın canım bir cicime daha mı geldıı şimdiii?
annesı melegını öp kokla bız teyzelerı adına .
bırde miniğimiz izin verırse su dogumunu ayrıntılı anlat emı cnım.tekrar tebrık edıyorum.
gözün aydın abisis.Darısı bizlere olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün
abisis canım kac kilo dogdu melegimiz narencim eklesin kilosunu boyunu haftasını
anaaaa: maşallah size sessiz sedasız doğdu mu bebiş demek. canım geçmiş olsun, kızın sağlıkla büyüsün ve size hayırlı bi evlat olsun inşallah. bizim için öp annesi minicik ellerinden prensesinin a.s.
yasemincim gözün aydın kıs anaaaa habersiz habersiz doğuruyonuz heeeee bu ara takip edemez oldukkk
allah hayırlı sağlıklı mutlu evlat etsin güzel yazılar yazsın mevlam kızımızaaa
SAOL CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN
saol canım bende çok sevindim ve çok heycanlıyım
sezeryan olucak tatlım
çok çalışıyorlar çooook
inşallah canımhepimize allah hayırlı dogum nasip etsin
amanda aman annemi oldun sen allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşşallah allahım nazarlardan korusun
ekledim kızlar yaseminin bilgilerini
yavrum ya dogurmuş da anne olmuş kız yerim ben senin zaynep2ini darısı tüm bekleyen arkadaslara ve benim başım a
Yasemincim gözün aydin cok sevindim...Allah anali bbali büyümesini nasip etsin...
[ı]yasemİncİm hadı gozunaydın bebegını saglıkla buyut ınsallah darısı bızlerın basına......
Yesımnurcum tesekkur ederım aradıgım cevap tam buydu:)[/ı]
çaktırmadan dogurdun haaa...seni gidiiii
maşallah canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
darısı bizlerin başına
ayy allahım kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim allah yardımcısı olsun
inşallah canım yaa inşallah o zamana kadar normal sancım gelirde suni sancıyı çekmem rabbim gönlüme göre verir inşallah allahım hepimizi kurtarsın
evet canım gönlüme göre oldu normal sancımda gelirse tam gönlüme göre olucak hayırlısı olsun herzaman
ayy allahım yaa gözün aydın canım ne güzel meleğini kucağına almışsın darısı bizim başımıza inşallah hepimiz alırız meleklerimizi kucağımıza iyi olmanıza sevindim
oh oh maşallah sende doğurdun demek yasemincim
allah analı babalı büyütsnnnnn
bi arkadasimiz daha dogum yapmis, cok sevindim, sira bize geliyor demek, yasasin, yasemin saglikla buyut canim bebegini
bende duydum onu.. Peygamber efendimiz çocuğun güzel ahlaklı olması için ayvayı ve hurmayı yemeyi tavsiye etmiş.. ben yedim ayva değilama hurma yedim .. zemzem de içtim son haftamda.. doğumuda kolaylaştırıyormuşş.. ayrıca süüttee artıroyormuş..
gözünaydın canım.. tebrik edeirm..Allah analı babalı büytmeyinaip etsin.. daırısıda tüm arkadaşlar olur inş.. gitigide artıyor nüfusumuz:))
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE a.s.a.s.benim güzeller güzeli tombillerim napıyomuş bakalım anacım ben artık bu bilgisayarı boş bulursam Allahıma şükrediyom sürekli dolu kardeşimde geldi dün çook mutluyum minikkuşumun dayısıda geldiğine göre biz doğmaya hazırız demektirbir kociş giriyor nete bir kardeşim giriyor bende möl möl bakıyom işte şuan dışarı çıktılarda ancak geldim sabahta bebiş arabamızı aldık sonunda bu göbişlede heryere gidiyom tuta tuta yaa doğuracam yolda anacım çok sancım var 2-3gündür valla açılmaları hissedebiliyorum artık şu pazartesiye kadar sabretseydi minikkuş inşallah siz napıyonuz bakim
yasemincikte doğurmuşşş ayy canım benim kız hayırlı olsun Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah kurtuldun sende demek haa aahhh ahhhh darısı başımıza canım
oy oy oyyyyyyyy aylinimm kaçata gircen bitanem doguma etmezmiyiz dua canım benmmmmmm
tüm dualarımız sneinle ve emirimizle allahım sağlıcakla kurtarsın semoşa neaj at catlarız meraktann
eşinden de allah razı olsun seni cok merak edioduk bizzz
epidural mi olacaksın tatlım
inşallah canım meleğini alırsın kucağına mis kokusunu çekersin içine doya doya seversin artık ne güzel allah kurtarsın canım yarın bizi merakta bırakma aklımız sende kalır
gözünaydın canım ne güzel kavuşcan bebişine.dualarımız seninle.inşallah kolaylıkla atlatırsın.Allah yardımcın olsun...güzel haberlerini bekliyoruzzz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?