2009 Haziran Anneleri!!

inşallah cemrecim allah hepmizin gönlüne göre versinnnn
ben hep normal doğurcam kolay olcak acımıcak falan diyorum kendime evde nefes egzersizleri yapıyorum
netten doğumun kolaylaşması iççin öneriler okuyorum
ama gerisi çağatayıma kaldı eğer annesinin istediği gibi isterse ikimiz içinde ii olcakkk

inşallah canım istediğin gibi olur allah gönlüne göre verir çağatayda sabırsızmı ne rahat durmuyo içerde inşallah gününü doldururda öyle gelir akıllı bıdık:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

valla takır takır doğuruyo bizimkiler

şeremim gözün aydın bacımmmmm

hemi de normal doğurmuş seni ve bebişini tebrik ediyorum güzel ve cesaretli annemize alkışalkisalkisalkis

allahım herşeyi gönlünüze göre versin

sana ve eşine kolaylıklar diliyorum

inşallah canım istediğin gibi olur allah gönlüne göre verir çağatayda sabırsızmı ne rahat durmuyo içerde inşallah gününü doldururda öyle gelir akıllı bıdık:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kıs cemre 3 oldu aynı mesajjjj yazma artıkın anladım şekerrrrvereliniortakopuyorumnanaktan

hatunlar sizi okudukça heyecan basıyor
patır patır doğuruyosunuz
bende ağustos annesiyim ama doğumum temmuzda bir ay kaldığına inanamıyorum bile ama sizi okudukça gerçeklerle yüzleşiyorum delikafadulden
doğum yapıcaklara rabbim kolaylık versin yapan haziran annelerininde bebişleri hayırlı olsunnn

kız ben yollamıyomki bu pc manyaklaşmış kendi kendine göndermiş ikisini fazla dua göz çıkarmaz canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

saol canım inşallah sende sağ sağlim alırsın kucağına canım

ya semoş sen kafasını falan ayırt edebiliyomusun?
dra gidince ntsye baglarken sırtını nerde hissediyosun diye soruyolar ben hiç bilemiyom.daha dogrusu ayırt edemiyorum.kıpırdama var ama kolumu bacagımı okadar net anlamıyorum.mesale siz diyonuz ya hıçkırıyo diye ben onuda fark edemedim.bendemi bi sorun var aceppppp????

Bende farkedemiyorum güzelim bende nstye girdim bugün.Allah a çok şükür iyi sevgili kızım.Bu göbek derisinin kalınlığı ile alakalı bence o yüzden ayırtedemiyoruz.

Sema canım hakkında hayırlısı sancıların erken başlamış.ınşallah zamanını doldurur ve normal doğum yaparsın.

Benim doktorumda özel ama mecbur kalmadıkça sezeryan demem diyor.Hatta normal doğum yapacaksan masrafa bile gerek yok.Devletin doğumevinde bile yapabilirsin diyor.

herkese selamlaaaarr.
kızlar yarın sabah doğuma gircem çok heyecanlıyım, bu son bir haftamı sizlerle geçiremedim, bugünde çok heyecanlıyım biraz sakinleşeyim diye eşim bilgisayarı getirdi bana:))
inşallaah yarın güzel haberler verebilirimm, herkesi öpüyoruumm...

oy oy oyyyyyyyy aylinimm kaçata gircen bitanem doguma etmezmiyiz dua canım benmmmmmm

tüm dualarımız sneinle ve emirimizle allahım sağlıcakla kurtarsın semoşa neaj at catlarız meraktann
eşinden de allah razı olsun seni cok merak edioduk bizzz

epidural mi olacaksın tatlım

inşallah canım meleğini alırsın kucağına mis kokusunu çekersin içine doya doya seversin artık ne güzel allah kurtarsın canım yarın bizi merakta bırakma aklımız sende kalır

gözünaydın canım ne güzel kavuşcan bebişine.dualarımız seninle.inşallah kolaylıkla atlatırsın.Allah yardımcın olsun...güzel haberlerini bekliyoruzzz:Saruboceq:

canım çok şaşırdım ay negüzel allah analı babalı büyütsün.öptüm meleğin.sonra anlat bize

canım ya çok sevindim masallah bebişine oh evinide gelmişsin sütün gelmedi mi canım

gözün aydın abisis.Darısı bizlere olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün

abisis canım kac kilo dogdu melegimiz narencim eklesin kilosunu boyunu haftasını

yasemincim gözün aydın kıs anaaaa habersiz habersiz doğuruyonuz heeeee bu ara takip edemez oldukkk

allah hayırlı sağlıklı mutlu evlat etsin güzel yazılar yazsın mevlam kızımızaaa

ekledim kızlar yaseminin bilgilerini

yavrum ya dogurmuş da anne olmuş kız yerim ben senin zaynep2ini darısı tüm bekleyen arkadaslara ve benim başım a

Yasemincim gözün aydin cok sevindim...Allah anali bbali büyümesini nasip etsin...

[ı]yasemİncİm hadı gozunaydın bebegını saglıkla buyut ınsallah darısı bızlerın basına......
Yesımnurcum tesekkur ederım aradıgım cevap tam buydu:)
[/ı]

çaktırmadan dogurdun haaa...seni gidiiii
maşallah canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
darısı bizlerin başına

oh oh maşallah sende doğurdun demek yasemincim
allah analı babalı büyütsnnnnn

bi arkadasimiz daha dogum yapmis, cok sevindim, sira bize geliyor demek, yasasin, yasemin saglikla buyut canim bebegini

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE a.s.a.s.

narenciim çok saol canım, yarın sabah 10:00da ameliyattayım Allah izin verirse..
epidural sezeryan olucam, eşimde ameliyatta olucak..
çıkınca en kısa zamanda bilgilendiricem hayırlı haberlerle inşalllaaahh..

inşallah canım meleğini alırsın kucağına mis kokusunu çekersin içine doya doya seversin artık ne güzel allah kurtarsın canım yarın bizi merakta bırakma aklımız sende kalır

amiiin canım, çok teşekkür ederiimm, heyecandan ölcem galibaaaaaa delikafadulden

gözünaydın canım ne güzel kavuşcan bebişine.dualarımız seninle.inşallah kolaylıkla atlatırsın.Allah yardımcın olsun...güzel haberlerini bekliyoruzzz:Saruboceq:

amiiiin arzucuum, inşallaah vericem güzel haberlerr :1hug:

aylincim gozunaydin canm..
dualarimiz seninle..
sende guzel hbrlerini hemen ilet bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…