2009 Haziran Anneleri!!

Günaydin kizlar tekrra,

Arzu da gitti hastaneye demek, hayirli haberlerle gelsin insallah..
Müminecin nasilsin?

AYLıNCıM ŞU AN BEBıŞıNı GÖRMÜŞ BıLE OLABıLıRSıN
hayırlı haberler inşallah

ARZUCUM seninde hayırlı haberin gelir inşallah
sancıların olduğuna göre normal doğum bile yapabilirsin ne güzel
merakla bekliyoruz ikinizide

hayırlısı olsun cnmm
güzel haberlerini bekliyorum

günaydın herkesee
bugün bura pek sessizmişş

selam arkadaşlar herkese günaydınn doğumlar çoğalmış allah hayırlısını versin hepimize çok heycanlıı hastanede olan arkadaşlar dualarımız sizinle allah bi nefesde kurtarsın bebişler gelsinnn:)))

gunaydin bayanlar

herkes yavas yavas kavusuyo bebisine...benimki dun bizi cok korkuttu gunum sali gunu bitiyo dun kontrolum vardi ebe kalbini dinledi agrilarimi soyledim filan hasdaneye gonderdi hasdanede makinaya baglandik kalbini dinledik ultrasonda gorduk rahatladik ama korkuyorum bisey olucak diye dogursaydim bi...

günaydın kızlar benim sancılarda devam ediyo ara ara ve artık şiddeti artmaya basladı 2.30 da dr gidecegim kontrolumuz var hastane kartımız cıkacak bakalım çok heyecanlıyım bugun

oh beee topik hareketlenmiş biraz.
zaten evde yalnızız burası da sessiz olunca hiç çekilmiyo bacılar.
biz de iyiyiz kızımla nida teyzesi.
bu akşam 6 da bizim de kontrolümüz var.bakalım büyümüş mü minik balığım.
eeee daha daha nassınız kızlarrr

arzucum guzel habrlerle don tatlim..

günaydın kızlar benim sancılarda devam ediyo ara ara ve artık şiddeti artmaya basladı 2.30 da dr gidecegim kontrolumuz var hastane kartımız cıkacak bakalım çok heyecanlıyım bugun

aysecim git bakalim drunla gorus ne diyecek
herseyin hayirlisi olsun hepimiz icin:Saruboceq:
[/B]

gunaydin kizlar..
ben artik yatamiyorum bel agrisindan yatinca belimde bi batma oluyor..
sanki kemiklerimi kirmislar belime batiyor gibi..mafoldumben
aranizda boyle olan varmi??
ne tarafa donsem gecmiyor
ayaga kalkinca yavas yavas kesiliyo batma..
daha gunlerim cok bu bel agrisi coooook kotu:bbo:

bel agrısı bende de var evet özellikle yatakta saga sola dönerken daha çok agrı yapıyo özlemcim.onun dışında ara ara gelen bel ve sırt agrılarım ve adet agrısı gibi karın agrım oluyo benim sanki hafif gibi gelio ama nefesimi kesiyo

günaydin kizlar.
özlemcim o bel agrisini sorma canim dün gece artik sinirden aglayarak kalkdim yatakdan oraya dön buraya dön olmuyo.bide bizim haftamisada daha cok var .
ama ben pazartesi doktorumla konusmayi düsünüyorum 38 haftama kadar dogum kendiliginden gerceklesmese suni sanci ile dogurtsun beni.inan mutsus olmaya basladim elllim ayagim cok su topluyo, nefes alamioyrum, istedigim gibi hareket edemes oldum, bide bellim öldürüyo beni..kizimida üzüyorum gece resmen cocuk gibi agladim ya.

canm bende pazartesi konuscam drla..
ama kendimi parcalasamda suni sanciyla dogurtmayacagini biliyorum..mafoldumben
agrilarimda dayanilmaz ama sadece yatinca
napicam oturarakta uyunmuyorkimafoldumben

özlem canim benim dr da kabul etmes gibi ama o cekmiyo ki ben cekiyom, gerci bi arkadasim suni sancinin cok fena ve zor oldugunu dedi ama , en az 4 hafta daha ben böyle cekmektense 1 gün cekeyim diyorum. benim artik uzun süre oturdugumdada agriyo canim ya, napsakki bi formülü yokmu acaba bu dr kandirmain ofofofofofofofoffofofoof.................

masaj denedik iyi gelmiyor..yani bende bi degisiklik olmadi..
birkac gundur basladi bende...
hic bir cozumde gelmiyor aklima...
ins duzeliriz

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım eğer doğumun başlamışsada allah kurtarsın yardımcın olsun tatlımm

canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bir sorun yoktur

naber kızlarrr nasılsınız ayy allahım herkeste sancı var bitek bende yok yaa anam böyle giderse suni sancıyla doğurucam yaa benim kız arada kafasını aşağğıya ittirip duruyo ama doğmaya niyeti pek yok bitek şeyimde ağrı oluyo oda kemikler açılıyomuş yani kızım yerleşiyo ama çok acıyo kasıklarım ve şeyim hele yatarken zor yatıyorum acıdan kalkmak ne mümkün daha zor valla neyse öyle böyle geçicek

hayırlı cumalar kızlar ....arzuda hastaneye gııtı demek insallah güzel haberler alırız.
cemrecım bende de sancı hafıftı ama bu sabah 5 ten sonra 3 kez bır sancı gırdı ama doguracam sndım bırde gercegını düşünemıyorum gercı benım pazartesı sezercık olacak ama erken gelmez ınsallah bu cadı kızım.

masaj denedik iyi gelmiyor..yani bende bi degisiklik olmadi..
birkac gundur basladi bende...
hic bir cozumde gelmiyor aklima...
ins duzeliriz

özlemcim o ağrılardan bende ilk haftalarda çok oluyordu.
benim bulduğum en iyi çözüm sıcak su torbası, başka bişey iyi gelmiyo

aa sendemi pazartesş doğuruyon kızz salıda benim doğumum olucak ama benimki normal salıya kadar sancın olur dedi dr ama bakalım hiç bi belirti yok olucak gibide değil inşallah salıya kadar kızım gelir diyorum ya herkeste ufakta olsa bi sancı var yalancı sancıda olsa bende hiçbişey yok mecbur suni sancı olucak inşallah kolay doğum olur hepimiz kurtuluruz allah yardımcımız olsun

ayy ne güzel bi rüya gördüm kızım doğmuş emziriyorum ama nasıl süt akıyo böyle o kadar çok geliyoki böyle durduramıyorum kızımda cuk cuk emiyomuş ayy ne güzeldi yaa inşallah hepimizin rüyamdaki gibi sütü olur bide sezeryan olanlar için bir tavsiyede bulanayım sütünüz gelmesse ılık suyun içine batırılmış sıkılmış bir havluyu gögüsüne koyun biraz bekletin o süt bezlerini uyarıyomuş banada burdaki ebe söyledi bol bol sulu şeyler iç dedi üzüm hoşafı felan iç dedi ben denicem bakalım bi faydası olucakmı haftaya doğumdan sonra denerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…