kızlar sancılarım gece 12de bi başladı halan devam ediyo.5dkda bi geliyo.ne arttı ne azaldı.hiç uyumadım.adet sancısı şeklinde belime bacaklarıma her yerime vuruyo.kanama ve su gelmedi ama belki buda bi işarettir.çok heyecanlıyım.bütün hazırlıkları yaptım duşumu aldım.şimdi hastaneye gidiyoruz.bakalım ne çıkacak.belki daha beklemem gerekebilir.dualarınızı eksik etmeyin.bende sizler için dua edicem.
öglen 12ye kadar dönmezsem hastanedeyimdir.semoş senin noyu kaydetmeyi unutmuşum silinmiş.sen benim tele msj atki numaranı alayım.dogum olursa msj çekerimmm..
arzucum guzel habrlerle don tatlim..kızlar sancılarım gece 12de bi başladı halan devam ediyo.5dkda bi geliyo.ne arttı ne azaldı.hiç uyumadım.adet sancısı şeklinde belime bacaklarıma her yerime vuruyo.kanama ve su gelmedi ama belki buda bi işarettir.çok heyecanlıyım.bütün hazırlıkları yaptım duşumu aldım.şimdi hastaneye gidiyoruz.bakalım ne çıkacak.belki daha beklemem gerekebilir.dualarınızı eksik etmeyin.bende sizler için dua edicem.
öglen 12ye kadar dönmezsem hastanedeyimdir.semoş senin noyu kaydetmeyi unutmuşum silinmiş.sen benim tele msj atki numaranı alayım.dogum olursa msj çekerimmm..
günaydın kızlar benim sancılarda devam ediyo ara ara ve artık şiddeti artmaya basladı 2.30 da dr gidecegim kontrolumuz var hastane kartımız cıkacak bakalım çok heyecanlıyım bugun
günaydin kizlar.
özlemcim o bel agrisini sorma canim dün gece artik sinirden aglayarak kalkdim yatakdan oraya dön buraya dön olmuyo.bide bizim haftamisada daha cok var .
ama ben pazartesi doktorumla konusmayi düsünüyorum 38 haftama kadar dogum kendiliginden gerceklesmese suni sanci ile dogurtsun beni.inan mutsus olmaya basladim elllim ayagim cok su topluyo, nefes alamioyrum, istedigim gibi hareket edemes oldum, bide bellim öldürüyo beni..kizimida üzüyorum gece resmen cocuk gibi agladim ya.
özlem canim benim dr da kabul etmes gibi ama o cekmiyo ki ben cekiyom, gerci bi arkadasim suni sancinin cok fena ve zor oldugunu dedi ama , en az 4 hafta daha ben böyle cekmektense 1 gün cekeyim diyorum. benim artik uzun süre oturdugumdada agriyo canim ya, napsakki bi formülü yokmu acaba bu dr kandirmain ofofofofofofofoffofofoof.................
inşallah güzel haberlerle gelirsin canım eğer doğumun başlamışsada allah kurtarsın yardımcın olsun tatlımmkızlar sancılarım gece 12de bi başladı halan devam ediyo.5dkda bi geliyo.ne arttı ne azaldı.hiç uyumadım.adet sancısı şeklinde belime bacaklarıma her yerime vuruyo.kanama ve su gelmedi ama belki buda bi işarettir.çok heyecanlıyım.bütün hazırlıkları yaptım duşumu aldım.şimdi hastaneye gidiyoruz.bakalım ne çıkacak.belki daha beklemem gerekebilir.dualarınızı eksik etmeyin.bende sizler için dua edicem.
canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah bir sorun yokturgünaydın kızlar benim sancılarda devam ediyo ara ara ve artık şiddeti artmaya basladı 2.30 da dr gidecegim kontrolumuz var hastane kartımız cıkacak bakalım çok heyecanlıyım bugun
masaj denedik iyi gelmiyor..yani bende bi degisiklik olmadi..
birkac gundur basladi bende...
hic bir cozumde gelmiyor aklima...
ins duzeliriz
hayırlı cumalar kızlar ....arzuda hastaneye gııtı demek insallah güzel haberler alırız.
cemrecım bende de sancı hafıftı ama bu sabah 5 ten sonra 3 kez bır sancı gırdı ama doguracam sndım bırde gercegını düşünemıyorum gercı benım pazartesı sezercık olacak ama erken gelmez ınsallah bu cadı kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?