2009 Haziran Anneleri!!

Ya yok canım Çok fenayım ben.bu acılar hıÇ kesılmıyo.gıderek artıyo.mıdem bulanmaya baŞladı.gecenın bu saatınde napcam ya.dru arasammı yoksa bıraz daha beklıyımmı.en azından suyun gelmesınımı beklemem gerek.bebekde delı gıbı hareketlendı.kasılmaları hıssedemıyorum agrıdan.acayıp bı agrı.benım adetlerımde Çok sancılı geÇerdı.ılaÇsız atlatamazdım.Çok fena ya

39 uncu haftadasın doğum sancılarıda olabilir istersen dr. nu bi ara bakalım ne diyecek ay heyecanlandım bende tam bilmiyorum normal doğum sancılarını ben ilk bebeğimi sezeryanla doğurmuştum

Bıraz daha Şıddetlensın Öyle arayım dıyorum.bu saatte aramayada Çekınıyom ya.nıŞan falan gelmedı.netten dogum sancılarını okudum ama nıŞan yada su gelme olayı yok.ama sancılar denıldıĞı gıbı 5dk bı gırıyo.yatıyorum dınlenmekle falan geÇmıyo.yatınca daha fena

Hee tamam o zaman ay teksın dıye korktum canım ya allah a ŞÜkÜr eŞın yanındaymıŞ sancın falan olursa hemen dr. GÖtÜrÜr

Evet canım.bÖyle devam ederse sabaha karŞı gıdıcez.hastaeneye gıdıp orda beklemek ıstemıyorum.belkıde geÇer bılemıyorumkı.yalnacı sancıda olabılır.ama normal dogum zor olcak gıbı.bu acı dahada Şıddetlenınce nasıl dayamılıyo ya.allah yardımcımız olsun

Yatıyordum uykum kaÇtı bırazdan yatarım uyumaya ÇalıŞmalıyım benım ufaklık erkenden kalkıyor uyutmaz benı anne kalk sabah oldu dıyor mecburen kalkıyorum

Yatıyordum uykum kaÇtı bİrazdan yatarım uyumaya ÇalıŞmalıyım benİm ufaklık erkenden kalkıyor uyutmaz benİ anne kalk sabah oldu dİyor mecburen kalkıyorum

SENİN İÇİNDE ZOR.Bİ YANDAN KIZINDA İLGİ BEKLİYO.KISKANÇLIK FALAN VARMI?Alıştımı kardeş fikrine

bende sancılar için dk tutuyorum.10dkda 2kere oluyo bi dk dürüyo.ama 10 dkda 3kez olması gerekiyomuş.sancı biitnce hiç bişey olmamış gibi rahatlıyosun.ama sancı varken o bi dk hiç geçmiyo sanki.bakalım sabaha kadar sürcekmi yoksa geçcekmi.

Günaydin Kizlar,
Aylincim iyi haberlerle gel insallah dogumdan...Dualarim seninle canim...
Arzu sen de mi gitttin acaba doguma??

Hayirli haberlerle gelin kizlar...

Biz yine kalktik zombi modunda, yuvarlana yuvarlana kalktim valla yine yataktan ,maymun etti bu veletler bizi...sırnaşık şey

kızlar sancılarım gece 12de bi başladı halan devam ediyo.5dkda bi geliyo.ne arttı ne azaldı.hiç uyumadım.adet sancısı şeklinde belime bacaklarıma her yerime vuruyo.kanama ve su gelmedi ama belki buda bi işarettir.çok heyecanlıyım.bütün hazırlıkları yaptım duşumu aldım.şimdi hastaneye gidiyoruz.bakalım ne çıkacak.belki daha beklemem gerekebilir.dualarınızı eksik etmeyin.bende sizler için dua edicem.
öglen 12ye kadar dönmezsem hastanedeyimdir.semoş senin noyu kaydetmeyi unutmuşum silinmiş.sen benim tele msj atki numaranı alayım.dogum olursa msj çekerimmm..

arzucum Allah yardımcın olsun, o kadar bekledin inşallah sağlıkla doğar bebişin ,annesini üzmeden çabucak gelir.
dualarımız seninlee

günaydın kızlaaar.
biz de kızımla kalktık sütümüzü içtik.
gece sabaha kadar gaz ağrısı çektim ben de bebişler gibi.
inşallah bebişlerin hiçbiri çok gazlı olmaz kızlar, ben bile dayanamıyorum, o minikler napsın (

Allah yardımcın olsun güzelim hayırlısıyla yavrunu kucağına alırsın inşallah

Günaydın buarada kızlar,Arzu hakkında hayırlısı olsun.Şimdiden geçmiş olsun.Su patlamadan da doğum başlamış olabilir

neyse biz de mamamızı yiyip gelelim bari kızımla.
bugün doğumu olan arkadaşlara rabbim kolaylık, bize de sabır versin. beklemek iyice zorlaştı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…