2009 Haziran Anneleri!!

ınsallah canım evet benımde pazartesı olacak sabah 8 gıbı alırız dedı dr.didem ben ve saadet üç melek pazaretsı dogacak allah ın izniyle.son 3 gündeyız anlayacagın.sende salı gunu dogursan 09.06.2009 da dogacak tarıhı cok güzel yaaaa.

Hepinizin Allah yardımcısı olsun kızlar.Bende normal doğum yapmak istiyorum ama daha 26 gün var

aylincik doğum yapmış emirine kavyşmuş Allah nazarlardan saklasın onları darısı başımıza artık
arzuda hastaneye gitmiş iyi habelerini bekliyoruzzzz.
veeeeee bizimde bu gün son kontrolümüz vardı doktorumuzda tek kötü olan çatı muaynesi iğrençti kızlarya hastane işlemlerimiz yapıldı anestezi doktoruyla görüştük kısmetse 15 haziran saat sabah 07:00 da hastaneye yatışımız yapılıyo doğumda Allah nasip ederse 08:15 dualarınızı bekliyoruz kızlar....:teytey::teytey:

allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım ne güzel senin bi parçan olan yavrunu kucağına alıcaksın bundan daha güzel ne olabilirki evet canım hiç aklımızda yoktu tarihi şöyle olsun diye dr um saolsun salı günü gel dedi bi baktım tarih 09 06 09 tarihi benimde çok hoşuma gitti yüzdük yüzdük artık sona geldik meleklerimiz bizimle olucak

ahhh canım benim az kaldı desene meleğine kavumana rabbim yardımcın olsun yeşimcimmm tüm dualarımız seninle olcak sağlıcakla kurtulursunuz inşallhhhhhhhhhhhhhh

ayy aylinin gözü aydın geliyo haziran melekleri seninde gözün aydın canım tarihin belli olmuş allahım kurtarsın canım sağ sağlim alırsın meleğini kucağına

merhaba kızlar size kötü haberlerim var

dün saat 1de başlayan ve saat 4e kadar hiç kesilmeyen oldukça rahatsız edici adet ağrısı gibi ağrım oldu
saat 4de azaldı ama 7ye kadar hafif şiddetli devam etti
saat 3de doktora gittik doktor bu dönemde bu sancıların olabileceğini ama herşeye rağmen nstye girmemi istedi,

daha 25günümüz var bu kadar erken gelmesin bebeğimiz dedi,
nstye girdim sonucu dra gösterdim doktor şaşırdı gayet düzenli sancı ve kasılmalarım çıktı

doktor bu sonuca göre doğum eli kulağında bugün yarın olabilir dedi,
ama ben öyle düzenli bir sancı hissetmiyordum tam tersine saatlerdir hiç kesilmiyordu
kasılmaları zaten anlamıyorum

neyse hemen 1000cclik ilaçlı bir serum yedim ,o iyi geldi 1saat sonra sancılarım kesildi,

gecede ağrısız bir uyku çektim

bu sabah tekrar nstye çağırdı girdim yine sancı ve kasılmalarım çıktı ama bu kadarı normal ,bu önemli değil dedi yani olabilecek boyutta çıktı

bebeğimde 2700müş doktor normal dedi ama bu ay çok kilo alamamış
zayıf işte zayıf çok moralim bozuldu mafoldumben

dünden beri moralim çok bozuk napıcam benya

Son düzenleme:
masaj denedik iyi gelmiyor..yani bende bi degisiklik olmadi..
birkac gundur basladi bende...
hic bir cozumde gelmiyor aklima...
ins duzeliriz

canim ´bizde nezamandir deniyoruz msj ama olmuyo faydasi falan.
esim birazdan gelecek bugünden basliycam pasartesine kadar 2 saat hergün yürüycem
belki bi faydasi olurda gelir bizim minikkus zorla getiyrcem onu bu gidisle kaydirigubbakcemile. bide sokak ortasinda doguruiyormusum delikafadulden

ahhh canım benim az kaldı desene meleğine kavumana rabbim yardımcın olsun yeşimcimmm tüm dualarımız seninle olcak sağlıcakla kurtulursunuz inşallhhhhhhhhhhhhhh
aminnnnn narenimmmm hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallah canım heyecan bastı valla beni...
ayy aylinin gözü aydın geliyo haziran melekleri seninde gözün aydın canım tarihin belli olmuş allahım kurtarsın canım sağ sağlim alırsın meleğini kucağına

teşekkürler cemrecim artık herkez kavuşuyo meleklerine

kızlar merhaba, nasılsınız bugün , siz yazdıkça benim yaşadıklarım aklıma geliyor , Allah sağlıkla doğurmayı , büyütmeyi nadip etsin,
Arzudan , Ayşedende iyi haberler gelir inşallah
Benim ufaklık uyuyor, akşama misafir gelcekmiş, hem bebek görmeye hem geçmiş olsuna, o uyurken kek falan bişeyler yapayım
yalnızım ya zor oluyor, görümcemi çağırdım bebeğin başında dursunda duşa gireyim
girerim ben yine öptüm sizi

oyyyyyyyyyy sedam yaaaaa ee acılman falan varmıymış bari catı muayenesi oldun muuuu??????? bebek yerleşmiş mi aşağıya dr baktımı yoksa sadece sancılarına göre mi dedi

seni cok merak ettim arkadasım benimmmm yanına cagır hemen annenleri yalnız kalma bitanemmmm

ne zaman gitceksin bir daha dr a

bu arada zayıf die neden üzülüosun canım önemlii olan sağlıklı olması değil mi

.........................................

sedacım üzülme canım hayırlısı de hakkında hayırlısı ne ise o olsun
bende kısmetse 37.haftamda doğum yapıcam ki benim ne sancım var nede başka bişey yani doktorum gelişimini tamamlıycak bundan sora kilosu artar başka bişey olmaz dedi bebeği riske atmayalım dedi biliyosun ben diğer bebeğimi kaybetmiştim sağlıklı doğsunlarda tek önemli olan bu.

uzulme zaten sancilarin varmis bide stres yapma..
bebeginin kucuk olup olmamasina deil sagligina bak canm..onemli olan bu deilmi?
kilo alir dogunca herseyin hayirlisi olsun sizin icin..
ama sende kendine yardimci ol sakinles..
moralini yuksek tut buna esinin senin ve bebegin ihtiyaci var...
ins hersey guzel olura.s.

açılmama bakmadı ama ultrasonda bebeğim dönmüştü,
haftaya çağırdı o zaman vajinal bakıcam dedi,
açılmama felan bakmadı nstye göre konuştu ,

annem çalışıyor senelik izini bu sene yok doğumumda 1hafta ücretsiz izin verecekler,
küçük doğması önemli değil ama ben 1hafta sonra bebeğimle yanlız kalıcam o kadar küçük bebeğe nasıl bakarım
yengemin bebeği2500grdı çubuk gibiydi bacakları

ben okadar küçük bebeği nasıl yıkarım nasıl bakarım offf çok moralim bozukya
daha camlarım silincek tüllerim yıkanacak
kendimi yormamam lazım nasıl olcaksaaa

haklısın ama ben hiç hazır değilim henüz
ne evim hazır ne ben hazırım
vede bebek küçük ben tek bakıcam biraz büyük olsun istiyorum

canım dediğim gibi tabiki sağlıklı olması önemli ama
daha çok erken benim tamamlamadığım işlerim var
ve bebek küçük doğmasın çünkü tek başıma bakıcam benimiçin çok zor olur
bide küveze felan girsin istemiyorum

ilahi seda ne küvözü ya listemize baksana hepsi 3 kilo civarı biraz eksik biraz fazla girmez sen merak etme işi ne dert edion birde valla gelio oklava klava:

hemen dogurmazsın sen hiç merak etmöe haftaya kadar beklersin sende o zamana kadar gelmez daha

sedacım evin işi dediğin 1 güne bakar bi yardımcı al bi günde hallolur
bebeğe ve sana ait hazırlıklarda zaten bişey diil bi çanta hazırlıycan eksiklerin varsa istanbulda yaşıyoruz hepsi 1 saate bile bakmıyo eşin bile hak-lleder bakmaya gelince dünyaya gelen bi şekilde büyür Allah yardım eder sen merak etme.

kızlr ben çıkıyorum uyku bastırdı biraz kestirim sorada kombi için bakıma gelicekler görüşürüz öpüyorum hepinizi....

ne biliyim kızlar ya ,
hiç beklemiyordumya birden panik oldum galiba neyse hakkımızda hayırlısı artık
bu mübarek günde allah dualarımızı kabul etsin gönlümüze göre versin inşallah

ben biraz pimpirikliyim belkide abartıyorum

sızlanacağıma bir plan yapıp işleri yoluna koymaya çalışsam daha faydalı olur benim için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…