amanıın o nasıl drmuş öyle, bak kızdım şimdi..
ben geçen kontrole gittiğimde bebeğimin ultrason görüntüsünü almayı unutmuşum dr'um onu saklamış bu hafta gittiğimde bak sakladım senin için unutmuşsun geçen hafta dedi..
özel muayehane falanda değil özel hastane dr'u sadece.
dr'un da biraz ilgili olması gerekli, zaten hassas zamanlarımız aklımızda bi dünya soru var anlayışta çok önemli. değiş canım dr'unu bencede..
Arkadaşlar ben temmuz annesi olcam allah nasip ederse size bişi socam
Bugün öğleden snra lekelenme tarzında çok açık kaverengi leke geldi çok korktum
Arkadaşlar düşük tehdidimi var acba böyle bişi başına gelen ve hamileliği devam eden varmı çok korkuyorum
Arkadaşlar düşük tehdidimi var acba böyle bişi başına gelen ve hamileliği devam eden varmı çok korkuyorum
Arkadaşlar düşük tehdidimi var acba böyle bişi başına gelen ve hamileliği devam eden varmı çok korkuyorum[/quve
ayrıca dinlen canım ben yatıyorum o günden beri iş falan yapma ve böyle durumlarda cinsel ilişki de yasak dikkat et kendine canım geçmiş olsun ama dr una bilgi ver mutlaka
slm kızlar ben geldim ögleden sonra gelcektim belki duymussunuzdur kayseride deprem oldu bende baya korktum sonrada giremedim korkudan kastım sanırım kendimi şimdi biraz karnım kasılıyor ya çok dua edin kızlar
slm kızlar ben geldim ögleden sonra gelcektim belki duymussunuzdur kayseride deprem oldu bende baya korktum sonrada giremedim korkudan kastım sanırım kendimi şimdi biraz karnım kasılıyor ya çok dua edin kızlar
merhaba kızlarr nasılsınız dünden beri giremedim bi türlü malum komşularla takılmaktan özledim sizleride geçmişi okudum oku oku bitmedi ama bi türlü naren,orkiden,ayşecik bebişlerinizi görmüşsünüz tebrik ederim ne mutlu size canlarımmm gamzecim benim eski doktor da senin doktorun gibi ilgisiz alakasızdı değiştirdim bakalım şimdiki şimdilik iyi daha 1 kere gttm kontrole bidahaki kontrolüm bu ayın sonunda 2 li test yapacak yani 12 haftalıkken yapacak bana testi biz iyiyiz kızlar iyileştim artık allaha şükür bugün eşim nöbette bebişimle yalnızımm[/quote
ya benim eşimde nöbetçi hiç sevmiyorum bu nöbetleri gıcık oluyorumcanım çok sıkıldım yalnız yalnız:çok üzgünüm:
bana bi akıl verin kızlar doktorlarınız gittiğinizde nasıl ilgileniyo sizinle bebek hakkında bilgi veriyomu siz sormadan bebeğin boyu hakkında filan mesela..ben dün konrole gittim dr yanına girmem ve çıkmam beş dk sürmedi bebeğimi gösterdi oda çok kısa 2 saniye filan bak bebek kalbi atıyo al fotosu kalk bi şikayetn varmı tamam yoksa iyi biray sonra geldedi ikili test ozamanmı olacak dedim evet dedi test hakkında bile bişey demedi sanki iyi ilgilensin diye özele gidiyorum hastaneye gitsemde aynı dr değiştirmeye karar verdim acaba benmi çok abartıyorum ...
Bayanlar sizlerin eşleri iş yüzünden nöbetciler yanlızsınız benimkide uykucumu uykucu saat 9:30 100 da uyuyor bende yanlız sayılırım anlamadım omu hamile benmi oturduğu yerde uyuyup kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?