2009 Haziran Anneleri!!

evet canım bidaha gitmiycem kesin karar verdim..aslında burda da var özel hastane 10ytl fark veriyosun ama ne biliyim doğum hastanesinin dr gidiyorum ben asıl yeri orası başka yerde doğum yapma dediler bende doğum hastanesinin dr özeline gittim iyi ilgilensin diye ama nerde araştıracam artık inş bu sefer iyi biri rastlar

korkma canım bana olmadı ama olan arkadaşlar var dinlen artarsa dr ara hemen pembe yada kırmızı değilse akıntı kötü bişe yoktur diyolardı dikkat et yinede

canım 3 gün önce benim de geldi dr aradım progestana basla dedi ALLAHA SÜKÜR SİMDİ YOK DR ARA YADA GİT CNM

slm kızlar ben geldim ögleden sonra gelcektim belki duymussunuzdur kayseride deprem oldu bende baya korktum sonrada giremedim korkudan kastım sanırım kendimi şimdi biraz karnım kasılıyor ya çok dua edin kızlar

slm kızlar ben geldim ögleden sonra gelcektim belki duymussunuzdur kayseride deprem oldu bende baya korktum sonrada giremedim korkudan kastım sanırım kendimi şimdi biraz karnım kasılıyor ya çok dua edin kızlar

canm cook gecmis olsun oncelikle...
kasilmaya bagli kramplarin olabilir
dualarim seninle kendinede bebisede iyi bak..
panik yapma...

evet canım geçmiş olsun bende kayseriliyim annemler orda baya hissedilmiş ve uzun sürmüş dinlen canım biraz inş. olmaz bi daha tekrar geçmiş olsun

merhaba kızlarr nasılsınız dünden beri giremedim bi türlü malum komşularla takılmaktan özledim sizleride geçmişi okudum oku oku bitmedi ama bi türlü naren,orkiden,ayşecik bebişlerinizi görmüşsünüz tebrik ederim ne mutlu size canlarımmm gamzecim benim eski doktor da senin doktorun gibi ilgisiz alakasızdı değiştirdim bakalım şimdiki şimdilik iyi daha 1 kere gttm kontrole bidahaki kontrolüm bu ayın sonunda 2 li test yapacak yani 12 haftalıkken yapacak bana testi biz iyiyiz kızlar iyileştim artık allaha şükür bugün eşim nöbette bebişimle yalnızımm

canım eğer doktorunun güzel ilgilenmediğini düşünüyorsan bence değiştir benim dr.um ilk başta tansiyonumu ölçüyor kiloma bakıyor sonra ultrasona alıyor ben sormadan bebeğin boyunu kilosunu kaç haftalık olduğunu her şyle çok güzel ilgileniyor bana soracak bişey bile bırakmıyorr

ya benim eşimde nöbetçi hiç sevmiyorum bu nöbetleri gıcık oluyorum canım çok sıkıldım yalnız yalnız:çok üzgünüm:[/QUOTE]

ya hiç sorma valla bende hoşnut değilim ama ne yapcan katlanıcazzz canımmm yaa

Bayanlar sizlerin eşleri iş yüzünden nöbetciler yanlızsınız benimkide uykucumu uykucu saat 9:30 100 da uyuyor bende yanlız sayılırım anlamadım omu hamile benmi oturduğu yerde uyuyup kalıyor

Bayanlar sizlerin eşleri iş yüzünden nöbetciler yanlızsınız benimkide uykucumu uykucu saat 9:30 100 da uyuyor bende yanlız sayılırım anlamadım omu hamile benmi oturduğu yerde uyuyup kalıyor

senin işinde zormuş valla canımmm yanlızlık başa dert olmuşşş valla sırnaşık şey nese kızlar bizim uykumuz geldii yatıoruz iyigecler sizlere sevgiyle kalın :a015:

günaydın naz nasılsınız bakalım bizim bu sabah midemiz kötü ilacımızı içtik kahvaltı yapmak için yarım saatimizin dolmasını bekliyoruzzzz

günaydın canlarım.dün girecektim ama çok yorgundum anca kendimi toparladım.ilk defa bebişimin kalp atışlarını duydum.7+5 olmuş ablaları.Muhtemel duğum 27 haziran.şükerler olsun allahım sen koru meleğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…