2009 Haziran Anneleri!!

Günaydın Nidacım sanada
Armycim iyi geliyor benim sütüm şu humananın çayı çok iyi geldi arttırdı sanki sütü, bir de bol bol emzir, sen emzirdikçe süt üretimi atıyor

canım bende milupnaınkini içtim..bir kutu btit.. dün humananınkinialdım.. acayip tatlarıda(ama sütiçin iöçiyorum.. inş iyiolur..sık emzirmeye çalışıyorum..

Günaydın Nidacım sanada
Armycim iyi geliyor benim sütüm şu humananın çayı çok iyi geldi arttırdı sanki sütü, bir de bol bol emzir, sen emzirdikçe süt üretimi atıyor

Günaydin canim..oglus nasil?

günaydın nida, benim eşim de havaalanına annemi almaya gittii.
onlar gelince yicez mamamızı.
hepimizin gözü aydıınn
artık gelebilir kuzularımız daa

Günaydin Müminecim,
Gözün aydin sende kavusuyirsun annene, ne kadar kalacak sende?

bir buçuk ay falan kalcak canım, ama işe başlayınca 6 aydan 1 yaşa kadar da o gelip bakıcak.
sen tekrar işe dönücek misin

canım ben doğumdan sorna sanki doğum yapamamış gibiydi(ama zamanla iniyor.. şimdi daha azaldı..inş kalmaz..

sağol canım, yani bu yazı hamiş kıyafetleriyle geçircez desene.
Ama ben alışveriş yapmak istiyorum, sıkıldım aynı şeyleri giymekten yaa.
bi de canım korse falan kullandınız mı

sağol canım, yani bu yazı hamiş kıyafetleriyle geçircez desene.
Ama ben alışveriş yapmak istiyorum, sıkıldım aynı şeyleri giymekten yaa.
bi de canım korse falan kullandınız mı

valla canım malesefki benim de hiç bişiyim olmuyor..dıaşrı çıknca bişleralıcam kendime.. çokdalama..böyle kalmayada niyetim yok.. şişko olarak(

druma sordum kanrımı sarcaktık..ama dr sakın sarma dedi..türk kadınlarının neden göebeği var ??iştesardıkalrı içindedi.. sarmadıkda.. ama sanki yavaş yavaş iniyor gibi..

kızlar bende anne oldum
oglum dünyaya gözlerini açtı . 08,062009 dogum tarihikilosu 3240gr boyuda 50 cm

canim hayirli olsun tekrar,
günün haberiydi dün senin dogumun..Allah anali babli büyütsün insallah,...Nasilsiniz ikinizde?

bende 2 gün önce dr gittim nts ye girdim ağrılarım görünüyordu.bebeğim yerleşmiş yerine fakat tam inmedi henüz.her an beklıyoruz bakalım.son 9 günüm var ama bellıde olmuyor malum.buarada kızlar arkadasımın tavsiyesını sizinlede paylaşmak istedim.doğum ağrılarınız tutunca kurumuş papatyayı kaynatın küvetınıze yada leyene süzerek dökün ılık suya oturun açılma dahada hızlanıyormuş denenmiş.benım papatyam hazır beklıyorum bakalım.hemen duşumu alıp bu uygulamayı yapacağım kısmetse herklese hayırlı doğumlar diliyoum

Canlarım günaydınnn nasılsınızzz?

iyiyim canım sende moralini bozma dur daha zamanla alıcak o hem sütün tam olmaya başlasın bak nasıl kilo alıyo takma kafana geçicek bu günler canım sağlıklı olsunda
İnşallah canım

Teşekkürler canım ben humana still tea ve maltana malt içecek içiyorum ama vitamaltıda hemen alıcammm

walla forum boşalmışşşş:gitme:
gelip geçmişi okuyorum ben de yazıyorum cevap veren olmuyo...
dün sancı sandığım yalancı sancıydı sanırım devamı gelmedi çünkü

merhaba kızlar nasılsınız bizde kahvaltımız yaptık birazcık buraya bakalım dedik dün gece sivrisinekten uyuyamadım sinirlerim bozuldu bugün bi ilaçlıcam evi nedense sinekler hep bana geliyo yatıyorum eşime bir tane sinek konmuyo hepsi bende yaaww rüyamda bile sineklerle uğraşıyodum psikolojimi bozdu bu sinekler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gözün aydın nidacım ne güzel annen yanında çook yardımcı olur sana bebeğinde iyiymiş sende iyisin allahtan daha ne istenirki sağlıklı olsunda bebişin kilosu önemli değil alır zamanla kilo

artık nöbetler başladı olucak o kadar şöyle 5 6 aylık olsun iyice düzene girer sende iyice alışmış olursun yavaş yavaş düzene giriyo ha uykuları ne güzel ben valla bol bol uyuyorum uyuyamıcam zaten şimdi acısını çıkartıyorumn

kızlar bende anne oldum
oglum dünyaya gözlerini açtı . 08,062009 dogum tarihikilosu 3240gr boyuda 50 cm
ayy gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün maşallah kilosuda boyuda çok iyiymiş

tavsiyen için çok teşekkürler canım seninde az kalmış sende bekleme modundasın yani heran olabilir bugün yarın gelebilir allah kolay doğum nasip etsin

walla forum boşalmışşşş:gitme:
gelip geçmişi okuyorum ben de yazıyorum cevap veren olmuyo...
dün sancı sandığım yalancı sancıydı sanırım devamı gelmedi çünkü
evet canım dünden beri kimse yok doğru düzgün herkesin işi gücü var galiba bendede oldu dün o yalancı sancı sofrayı hazırlarken sancı girdi ama oturunca geçti o doğucağı günü biliyo benim acelem yok ne zaman gelmek isterse o zaman gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…