- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Günaydın Nidacım sanada
Armycim iyi geliyor benim sütüm şu humananın çayı çok iyi geldi arttırdı sanki sütü, bir de bol bol emzir, sen emzirdikçe süt üretimi atıyor
Günaydın Nidacım sanada
Armycim iyi geliyor benim sütüm şu humananın çayı çok iyi geldi arttırdı sanki sütü, bir de bol bol emzir, sen emzirdikçe süt üretimi atıyor
günaydın nida, benim eşim de havaalanına annemi almaya gittii.
onlar gelince yicez mamamızı.
hepimizin gözü aydıınn
artık gelebilir kuzularımız daa
bana bir uyku bastırdı, benimkisi uyurken azcık yatayım gelirim yine kızlr
kızlar doğumdan sonra göbüşler ne kadar küçülüyo, yoksa öyle kalıyo mu.
benim bütün kilo göbüşte de
sağol canım.. iyiiz çok şükür .. arada zorlandığımzıdaoluyor.. gece uyumuyoz:))gndüz uyuyoz:))Hosbulduk canim ..._umarim bebis de,sen de iyisinizdir...a.s.
canım ben doğumdan sorna sanki doğum yapamamış gibiydi(ama zamanla iniyor.. şimdi daha azaldı..inş kalmaz..
sağol canım, yani bu yazı hamiş kıyafetleriyle geçircez desene.
Ama ben alışveriş yapmak istiyorum, sıkıldım aynı şeyleri giymekten yaa.
bi de canım korse falan kullandınız mı
bir buçuk ay falan kalcak canım, ama işe başlayınca 6 aydan 1 yaşa kadar da o gelip bakıcak.
sen tekrar işe dönücek misin
nidacım göaünaydın canım.. anne de gelmiş.. hadi hayırlısı olsunn canım..
İnşallah canımiyiyim canım sende moralini bozma dur daha zamanla alıcak o hem sütün tam olmaya başlasın bak nasıl kilo alıyo takma kafana geçicek bu günler canım sağlıklı olsunda
Teşekkürler canım ben humana still tea ve maltana malt içecek içiyorum ama vitamaltıda hemen alıcammmkity arkadasım benim kızım 1 ay erken doğdu 2680 gr.ilk gün mama verdik sonra sütüm geldi hep emzirdim sütüm çok güzeldi ama ne olduysa oldu sütüm çok azaldı kızm doymuyodu mamaya devam ettik.kızımın sütten çok mama yemesine kıyamıyodum.çok araştırdım en sonunda netten vita malt aldım 5 şişe 3.şişemi içiyorum sütüm bariz arttı.ama hala mama takviyesi yapıyorum biberona alıştı çünküü kızım.dua edinde memeyi bırakmasın.sende vitamaltı dene bence bide humana still.bu arada dün doktora gittik masallah kıızm 4000 kilo olmuş.o yüzden üzülme seninkide en kısa sürede toplar.
maşallah canım bebişine allah bir avazda kurtarsın inşallah kolay bir doğum olur
gözün aydın nidacım ne güzel annen yanında çook yardımcı olur sana bebeğinde iyiymiş sende iyisin allahtan daha ne istenirki sağlıklı olsunda bebişin kilosu önemli değil alır zamanla kiloSelam kizlar,
gecmisi okuyamadim ,acayip yorgunum bugün , umarim hersey yolundadir...
Annem geldi TR den...Minik torununa neler neler getirmis...
Bu arada bugün doktorumu ektim ve ebeye gittim, kadin doktorun bebek icin verdigi kilonun bebekle alakali olmadigini bebegimin 3 kilo civarinda hatta üstünde oldugunu söyledi..
Bakalim dogunca görücez...
Doguran var mi bugün acaba?
artık nöbetler başladı olucak o kadar şöyle 5 6 aylık olsun iyice düzene girer sende iyice alışmış olursun yavaş yavaş düzene giriyo ha uykuları ne güzel ben valla bol bol uyuyorum uyuyamıcam zaten şimdi acısını çıkartıyorumnGünaydın kızlar, herkes iyimi ? nasılsınız?
akşam iyi uyudu maşallah benim oğluşum, gece ikide yattık, altıda kalktık, sonra 8 de kalktık , şimdi hala uyumadı bakınıyor
bu iyi uyumuş hali oluyor, yani vaktiniz varken uyumaya çalışın :)
ayy gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün maşallah kilosuda boyuda çok iyiymişkızlar bende anne oldum
oglum dünyaya gözlerini açtı . 08,062009 dogum tarihikilosu 3240gr boyuda 50 cm
tavsiyen için çok teşekkürler canım seninde az kalmış sende bekleme modundasın yani heran olabilir bugün yarın gelebilir allah kolay doğum nasip etsinbende 2 gün önce dr gittim nts ye girdim ağrılarım görünüyordu.bebeğim yerleşmiş yerine fakat tam inmedi henüz.her an beklıyoruz bakalım.son 9 günüm var ama bellıde olmuyor malum.buarada kızlar arkadasımın tavsiyesını sizinlede paylaşmak istedim.doğum ağrılarınız tutunca kurumuş papatyayı kaynatın küvetınıze yada leyene süzerek dökün ılık suya oturun açılma dahada hızlanıyormuş denenmiş.benım papatyam hazır beklıyorum bakalım.hemen duşumu alıp bu uygulamayı yapacağım kısmetse herklese hayırlı doğumlar diliyoum
evet canım dünden beri kimse yok doğru düzgün herkesin işi gücü var galiba bendede oldu dün o yalancı sancı sofrayı hazırlarken sancı girdi ama oturunca geçti o doğucağı günü biliyo benim acelem yok ne zaman gelmek isterse o zaman gelir artıkwalla forum boşalmışşşş:gitme:
gelip geçmişi okuyorum ben de yazıyorum cevap veren olmuyo...
dün sancı sandığım yalancı sancıydı sanırım devamı gelmedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?