2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlarr offf net gidip geliyo sinir oldum dün hiç yoktu bugünde gidiyo modem arızalanmıştı başka modem taktı eşim oda gidip geliyo sinir oldum yaaw neyse semoş doğurmuş okurken inanamadım tekrar okudum allahım ne güzel yaa çağatayımız gelmiş yaw ben 2 kere dr a gittim doğurmak için doğuramadım semoşunki süpriz yumurtadan çıkar gibi çıkıverdi valla bide erkek çocukları geç doğar kim demişse yalan demiş ne güzel normal olmuş vede kolay olmuş inşallah bende böyle kolay doğururum şimdi ne kadar mutludur maşallah çağatayın kilosuda iyi çok sevindim valla

Ayyy Semos da dogurmus...Dün internette sorunum vardi aksam giremedim, ne oldugunu ,nasil oldugunu okumadim daha ,soktayim valla...
Annem de bana bugün yarin dogurursun diyo, acayip agirim iki gündür...

Binnur nasılsını canım? Kuzucuk zehramız napıo?

saol canım iyyiz çok şükür saat başı emziriyorum işte daha iyi olcak inş teyzesi ama uyandırmak okadar zorki uyutmaktan zor çocuk bayılıyo
emerken gidiyo hemen uyandırıyım die topuklarını sık üzerini değiştir yapmadığım şey kalmıyo..
semada kurtulmuş şaşırdım görünce belliydi zaten okadar haraketli diyodu sema erkenden geliverdi iştee

nida sen hala doğurmadınmı canım yaa
bende doğurmuştur diye düşünüyodum
ağrıların fazla oluncaa..
inş sağlıkla kurtulursun canım valla merak ettim bende ilaydayı gelsin artıkkk

nida sen hala doğurmadınmı canım yaa
bende doğurmuştur diye düşünüyodum
ağrıların fazla oluncaa..
inş sağlıkla kurtulursun canım valla merak ettim bende ilaydayı gelsin artıkkk

Yok Binnurcum, ama galiba bugün - yarin gelcek , cünkü sinir sistemim de bozuk..yürümekte zorluk cekiyorum , hayirdir...
bugün hastaneye gittik ,Eger epidural normal olursa diye anestezist ile konustuk adami gebertecektim sinirlerimi bozdu herif...Yada ben hassasim...

sok oldum sema hangi ara dogurdu ya masallah .ne güzel kavusdu cagatayina.
ya banada herhalde nazar deydi, kac gündür sancidan kivraniyordum simdi ise sanki hamile deyil gibi rahatim sanki hic dogurmiycam.okadar hareketliyimki ve hergün 1 saat yürüyorumm ama yok anam tik yok.ben dua ediyorum neden bilmiyorum ama cumartesi dogurmayai cok istiyorum ins olurrrrr ya .
kizimi artik görmeyi cok istiyorum

Nezocum sabah bir enerjiktim, disari ciktik pilim bitti canim...
Artik dogsalar da bizde hareket özügürlügümüzü ilan etsek...

ayyyyyyy çok sıcak
nida cım nasılsın canm annen gelmiş gözüm aydın canım.
bu saate kadar ev işi yaptım ütü yaptım yemek yaptım çamaşır serdim topladım ama kızızmda tık yok sanki hamile değilim tembel kız nolcak

Canim tesekkürler,

annem geldi evet, bende simardim biraz...kaydirigubbakcemile2
Benimki beni mahvediyor iki gündür Havva ya..Gelsin artik...Cinlerim tepemde...

ayyy semada doğurdu he
bizim günümüz aynıydı onunla beni yarı yolda bıraktı alcak :))

çağatay bey yapacağını yaptı suyunu patlattı erkenden,hoş geldi sefalar getirdi

ama resmi ben göremedim ya

Nidacım gözün aydın canım, şımar şımarabildiğin kadar artık :)
banada misafir gelecekmiş onları bekliyorum, bebek görmeye gelcekler, yusuf kayra uyudu , biraz size bakayım dedim
Semoşla konuşan oldumu nasılmış, merak ediyorum çok , iyimiymiş, ben arıyorum çıkmıyor

Emelcim cok sagol canim...Yusuf Kayracik uyuyor demek ki, uyuysun da büyüsün yakisiklimiz...

Nezahatcim,
takma kafama ben de bugün anesteziste gittim ,info günüydü bugün, adami girtlaklayacaktim , dengesiz...
Az kaldi dogumlarimiza hassasiz canim...

of kızlar ya doktordan geldim şimdi...
ben de doktoruma sinir oldum..
bu saat oldu bebek geldi gelecek normal istiyosun deyip duruyodu. Ben geçmişte skolyoz ameliyatı oldum, saadette olmuş. Onda platin var benimki alındı.
Doktor normal doğurmak istediğimi bildiği için ben tekrar hatırlatma ihtiyacı duymadım, çünkü hasta geçmişime kendi yazdı biliyodu. Bugün tekrar sorayım dedim. Ameliyat olduğum hastaneden konsültasyon istedi vücut normal doğum yapabilir mi diye
Ya kaç gün kaldı şurda
Sormasam ne olacaktı,Allah korusun doğumda bi sıkıntı olsa..
Yarınki duruma göre beni pzt sezeryana alabilirmiş.
Sinirlerim tepemde, eşimi de germemek için sesimi çıkarmadım.
Şimdi evde değil sinirden ağlıyorummm

Naz&pıtırcık ağlama canını sıkma,üzme kendini.Doktorların geneli böyle ya sen sormazsan üstüne gitmezsen doğru düzgün ilgilenmiyorlar.ınşallah bir sorun çıkmaz güzelim.Kocana da yansıtma son anda bir huzursuzluk çıkmasın.Allah yardımcın olsun

merhaba annişler
biz geldik
muhtarımızda doğum yaptı artık maşallah çağatay ve semoşa
darısı diğer bekleyen annelerin başına

bugün 20. günümüz oldu
yarı kırkımız bile çıktıalkisalkisalkis
doğum yapacakmıyım derken doğdu oldu bitti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…