Binnur nasılsını canım? Kuzucuk zehramız napıo?
nida sen hala doğurmadınmı canım yaa
bende doğurmuştur diye düşünüyodum
ağrıların fazla oluncaa..
inş sağlıkla kurtulursun canım valla merak ettim bende ilaydayı gelsin artıkkk
sok oldum sema hangi ara dogurdu ya masallah .ne güzel kavusdu cagatayina.
ya banada herhalde nazar deydi, kac gündür sancidan kivraniyordum simdi ise sanki hamile deyil gibi rahatim sanki hic dogurmiycam.okadar hareketliyimki ve hergün 1 saat yürüyorumm ama yok anam tik yok.ben dua ediyorum neden bilmiyorum ama cumartesi dogurmayai cok istiyorum ins olurrrrr ya .
kizimi artik görmeyi cok istiyorum
ayyyyyyy çok sıcak
nida cım nasılsın canm annen gelmiş gözüm aydın canım.
bu saate kadar ev işi yaptım ütü yaptım yemek yaptım çamaşır serdim topladım ama kızızmda tık yok sanki hamile değilim tembel kız nolcak
Nezocum sabah bir enerjiktim, disari ciktik pilim bitti canim...
Artik dogsalar da bizde hareket özügürlügümüzü ilan etsek...[/QUATE
evet sabahlari bende daha enerji doluy oluyorum,
biraz is yapinca falan bitkinlesiyorum ama sanci diye bisi kalmadi bende nedense ya oysa 3 gün önce dogurdu doguracakdim.
doktorda öyle diyodu ofof ben cok istiyom ya ondan olmuyo herhalde.
inan paranoyak oldum nidacim ya esimle yürüyoruz birden gülmeye basliyom sevincden hafif sanci hisediyorum diye:sm_cool::sm_cool:
canim ya senin bi bilgin varmi bebegin kalp atislarini dinlemek icin ve sanciya bakmak icin ctg ye bagliyorlar ya.
benim bildigim sancinin sikligini ve siddetini gösteren sayi 20 nin altindaysa bi anlami yokmus benimki dün devamli 40 60 70 hatda 80lerdeydi .
acaba yüksekmi nebiliyim yada normalmi kizlar.
dün hastanedeki dr sinirlerimi bozdu inan kamera sakasi sandim hic bisi den anlamiyo.klava: klava: klava:
anlatsam agziniz acik kalir hala saskinim o adam nasil dr olmusdelikafadulden:uhm:. eger doguma gitdimde onu görürsem nöbetci dr olarak korkudan ölürüm,
ama esimde diycek onu istemedimisi eger o olursa baska bi hastaneye giderim........sinirlerim hala bozuk inan.klava:
hemsire bile öyle sapsaldiki hem ctgye baglyio,
hemde baski yapmasi icin icine kagit bile koymamis bis fark etdikde cagirdik kadini
tekrar 20 dakkika fazladan bekledik.
esimle aksam alisverise cikdik migde bulantim vardi 2 gündür cikariyordum,
bi hastaneye ugrayalim dedik ondan öncede yemek yemege disari cimkmisdik biraz agar yemek yedimide söyledim dr .
ama ben 2 gündür istifar edioyrum migdem cok kötü yani aksamki yedimle alakasi olamas di.
ama adamin bana dedigi bu saate alisverise gidersen kaldiramasin taabi bide disarda yemisin cok dogal diyo , ben de dedimki ne alaka bením migdem 2 gündür berbat dyiorum, hala ondandir diyo ya,haaa en salakcasi da bana gelmis ,neyapalim siz söyeyin biz uykulayalim diyor,né istersem yaapcakmis kafadan kontak ya.bana soruyo neyapmasi gerkdini.
ay hizimi aalamadim kizlar kuzura bakmayin hala sakinim ,
bide okadra gencdiki zaten genc olmasi da beni rahatsiz edi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?