2009 Haziran Anneleri!!

sema didem saadet gözünüz aydın bacılarım doğurdunuz kuzucuklarınızı .benim pazartesi son kontrolum sezaryan olcam suyum azalımış ama sancım falan yok.bugün ağdamı yaptım binbir zorlukla.öok şükür bitti.upuzun manikürlü ojeli tırnaklarımı dibinden kestim alışayım bari.doğuma 4 gün kaldı acayip heyecanlıyım

Sengülcin az kalmis dogumuna canim, hayirlisiyla alirsin kucagina insallah bebisini...
Ben de kestim tirnaklarimi ,icim gitti valla...

selam kizlar benim dogum pztsi belli olacak,sali bile diyebilir,bugun ev temizlendi, son alisveris yapildi, pztsi kuafore de gidicem,haziriz yani neredeyse...

amin hülyacım. sen nasılsın, tık yok yine dimi.
ben de çok geç doğmuşum, bebekken de çok nazlıymışım.
senin kız da benim gibi nazlı olcek heralde :))

az önce kasılmam oldu belimde ağrılar felan oldu ama geçti:çok üzgünüm::çok üzgünüm: ayy valla gerçekten nazlı olucak ayy kimle konuşsam doğurmadınmı daha diyolar yaa yok doğurmadım karar verdim doğurmıcam diyorum gülüyolar ne yapim bende dalga geçiyom artık eee kız çocukları nazlı olur bizimki bayaaa nazlı babasına çekmiş demekki bekletiyo bizi zilli bi doğsun 40 çıksın mıncık mıncık yapıcam o yüzden doğmuyo kesin:roflol::roflol:

kızlar pazartesi bir sürü haziran bebişi mi gelicek yani :))
Allah hepinizin yardımcısı olsun , sağlıkla gelsin kuzucuklar

1 seda_sarı
2 naren
3 nida
4 ceemre
5 zeze
6 cicozum
7 adrenal
8 ozzge
9 ayşecikyunuscuk
10.D-GABBANA
11.nevergiveup18
12.nezomemo
13.nilayyy

bende doğurmadım kıslarrrr...

merhaba canım bende 18 inde anne olucam kısmetse

ayyy dogurmak istiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gel artik oglum yaaaaaavereliniortak

tşkr ederim cnm darısı sanaa
allah bi avazda kurtarmayı nasip etsinnn

bi bakalım dedik sizleree hemen kaçıyorum ama
iyi geceler kızlarrrr
irem hanım akşamdan beri uyuyor uyandıramadmm emzircektimm
artık gece uyanır bende o esnada az uyummmm hoşçakalın sevgiyle kalın opuyorumnanaktan

bende doğurmak istiyommmmmmmm
kızımın beşiğine bakmaya kıyamıyom doğunca ne yapıcam herhalde uyumadan onu izliycem
ya ilk çocuk mu böyle benim mi bu bebeğe çok ihtiyacım varmış çok farklı duygular içindeyim
kızımmmmmmmmm hadi gel anneye

ya bende cok SIKILIYORUM..
annem kardeslerimde tatile gittiler enazindan msnde onlarla vakit geciriyordum..
tamamen SIKILCAMM

ya bende cok SIKILIYORUM..
annem kardeslerimde tatile gittiler enazindan msnde onlarla vakit geciriyordum..
tamamen SIKILCAMM
canım haziranın erkekleri pek fazla durmuyolar zaten seninkide gelirse canın sıkılmaz pek beklemez zaten bi bakmışın süpriz yapmış sana

iyi akşamlar işten ayrılanca takip edemedim eşim alıyor bilgisayarı.çoğu kişi doğurdu Allah salıkla büyütmeyi kısmet etsin.Bizimde 1 gün kaldı .Ama ben hala normal doğum istiyorum sizde dua edin benim için yarın akşam 12:30 a kadar gelsin normal doğsun yoksa sezeryan olacak pazartesi.çok heyacalıyım az kaldı.Allah hepimizi kurtarsın.

merhabalar haziran annelri allah a şükür meleğimi kollarıma aldım dün hastaneden çıktık ama ev tıklım tıklım ziyeretci vardı bir türlü pc başına geçemedim ben ve bebeğim çok iyi şükür hiç bir sorun olmadan evimize döndük
gerçmişi okuyamadım ben yokken doğum yapan bütün anneleri tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah

günaydın kızlar biz dogduktan iki gün sonra hastaneye yattık dün de hastaneden çıktık sarılık olmuş oglum degeri 14 e kadar düştü doktor bol su ver dedisürekli su içiriyoruz 13 e kadar inerse benden iyisi yok .ev çok kalabalık o yüzden hiç giremiyorum kk ya gelicem en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…