amin hülyacım. sen nasılsın, tık yok yine dimi.
ben de çok geç doğmuşum, bebekken de çok nazlıymışım.
senin kız da benim gibi nazlı olcek heralde :))
selam bayanlar semoş dogurmus cok sevındım bende ayın 18 ınde bebegımı kucagıma alıcam ınsallah bakalım o zamana kadar normal olmazsa sezeryan olucam cok heyecanlıyım kalbım resmen agızımın ıcınden atıyor sımdıden uyuyamıyorum amelıyata gıderken napcam bılmıorum allah hepımıze bebeklerımıze saglık versın hayırlısıyla bebeklerımızı kucaklarımıza alalım ınsallah
sema didem saadet gözünüz aydın bacılarım doğurdunuz kuzucuklarınızı .benim pazartesi son kontrolum sezaryan olcam suyum azalımış ama sancım falan yok.bugün ağdamı yaptım binbir zorlukla.öok şükür bitti.upuzun manikürlü ojeli tırnaklarımı dibinden kestim alışayım bari.doğuma 4 gün kaldı acayip heyecanlıyım
1 seda_sarı
2 naren
3 nida
4 ceemre
5 zeze
6 cicozum
7 adrenal
8 ozzge
9 ayşecikyunuscuk
10.D-GABBANA
11.nevergiveup18
12.nezomemo
13.nilay
14.CANSU
canım haziranın erkekleri pek fazla durmuyolar zaten seninkide gelirse canın sıkılmaz pek beklemez zaten bi bakmışın süpriz yapmış sanaya bende cok SIKILIYORUM..
annem kardeslerimde tatile gittiler enazindan msnde onlarla vakit geciriyordum..
tamamen SIKILCAMM
canım haziranın erkekleri pek fazla durmuyolar zaten seninkide gelirse canın sıkılmaz pek beklemez zaten bi bakmışın süpriz yapmış sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?