2009 Haziran Anneleri!!

meraba kızlar, biz de sabah sabah annem ve eşimle gezfdik geldik birazcık.
ee haftaya haftasonunu hastanede geçircez nasılsa .
sizler nasılsınız?
daha haziranın yarısı gelmeden bi avuç kaldık şurda.umarım doğum yaptıktan sonra, terk edilmiş topiğe dönmez burası.

gözün aydın canım günün belli olmuş 1 gün sonra bebeğin kucağında olacak hayırlısı neyse o olsun canım bebeğin için en iyisi bu demekki

hayirlisi olsun Nazancim...Güzel haberlerini bekliyoruz...Belki benimki de ayni gün gelir...zemuszemus

İnşallah aynı gün olur sen de rahatlarsın canımm..Ama senin normaldi di mi, bebşine söle bizim kuzunun geleceğini kıskanıp gaza gelir doğaropuyorumnanaktan

nidacim bos bos oturuyorum...SIKINTIDAN patlamak uzereyimmm..

beklemek çok zor canım, onca ay bekledik şimdi günler geçmiyo, ondandır. Ben artık günümü biliyorum bi nebze geçti sıkıntı. Ama şimdi de sezeryan nasıl olacak, sonrası nasıl idare edicem onun derdi düştü içime.. Bi de oğlumu ilk ben göremiycemm:a015:

ben geldim kızım baskı yapıyomuş ama hala tam inmedimafoldumben. salı ayrıntılı doopler yapılcak kordonuna bakılcak dolanmış mı ondan mı inmiyo diye bakalım hayırlısı normali çok istiyorum ama umudum azalıyo sancımda oluyo ama kızım inmiyo cabalıyo da inmeye ama inemiyomafoldumben

Nazancim kismet,
ben de normal istiyorum ama yine de belli olmaz, onun icin
persembe günü narkozcuyla görüstük...Her ihtimali göz önüne almak lazim...
Gerci adam bana ilginc birsey söyledi , ne alakaysa.." Siz ince ,kilo almamis bir hamilesiniz ,normal dogurursunuz"
Insallah dedim icimden...Bakalim...

gözün aydın canım günün belli olmuş 1 gün sonra bebeğin kucağında olacak hayırlısı neyse o olsun canım bebeğin için en iyisi bu demekki

ayy ewet ya.. o kadar kısa bi zaman kaldı artık...bizimki yatışlarda ama orada rahat bırakmıycak doktor teyzesii.
Senin tembelde çok seviyo yerini heralde.güzel kızımız artık doğar inşallah

valla bende pazartesi sezeryan istediğimi söylicam sanırım

ayy canım daha günün var,ne güzel normal doğum yap bence biraz sabret.. O meleği ilk sen göreceksin koynuna verecekler bunu düşün ve bekle derim ben..

valla bende pazartesi sezeryan istediğimi söylicam sanırım

neden canım sezeryan istiyorsun bende dr um bana suni sancı verirse istemicem sorun yoksa beklicem varsada sezeryan olurum herhalde çünkü suni sancıya dayanamam normal yolla doğacaksa doğsun doğmuyosa beklemeyiz dersede sezercik olucam galiba bakalım belki doğar o zamana kadar bugün doldu günüm hayırlısı olsun canım senin için en iyisi neyse o olsun

umarım normal olur nida, keşke benimde normal olsaydı ama doktor net bişey diyemeyince tedirgin oldum. Bi de bana epidural yapılamıyor ozaman da normal doğumda sıkıntı çekebilirsin dedi doktor.
Ben hala hayırlısı nasılsa öle olsun diyorum, belki bebişim normal gelmek ister erken gelir(pek niyeti yok hala sancım olmadı ama)
Benimki de çatı muayenesi yapmadan senin pelvis yapın pek uygun olmayabilir dedi.Senin anestezi uzmanı gibi gözlem yoluyla hastayı yönlendiriyolarlaelaelaelaelae

üzülme canım iner elbet ben geçen hafta gittiğimde benimkide tam inmemişti ama dün ebe geldi inmiş dedi zamanı var demekki biz normali çok istiyoruz yaa olmazsada çok üzülücez ya benim istememin nedeni kızımla hemen ilgilenmek istiyorum başkasına muhtaç olmamak için zaten yanımdada durucak kimse yok ne yapcam bilmem hayırlısı artık

ayy ewet ya.. o kadar kısa bi zaman kaldı artık...bizimki yatışlarda ama orada rahat bırakmıycak doktor teyzesii.
Senin tembelde çok seviyo yerini heralde.güzel kızımız artık doğar inşallah.
valla tembel yaa arada ittiriyo kendini hatta acıtıyo patlayacak diyorum yok anam gelmeye hiçmi hiç niyeti yok gerçektende nazlı bi kız olucak inatçı olucak kızıyorum ona gel kız artık amma beklettin bizi diyorum tekmeliyo anlıyo galiba daha zamanı var demekki gelmediğine göre

canlarım bız geldık gec haber verdım ama ben semosu aradım ama mesgule verıldı telım sonrrada rahatsız edıyorum dıye aramadım.hatta bugunde aradım kapalıydı telı.dogumdamı merak ettım .evet canlarım mınık kızım 2800 dogdu 53 cm ve spinal sezeryanla dogum yaptım cook memnun kaldım düşünenlere tavsıye ederım.hemen nete gıremedım kızımda sarılık cıktı onunla ugrasıyorum merak ettırdıysem özür dılerım .ara ara gırmeye calısırm çoooook öpüyorum hepınızı bunu tıklayın kızımın vıdeosu varrrr :)))))

http://www.kadinlarkulubu.com/fanati...lubu-1176.html (Geleceğin Anne Adaylari Kulübü)

ayy bizimkide en fazla kendini aşağı ittiriyo, onun dışında sürekli hareket hakinde kanala inse hareketler yavaşlardı, inmiyo tembel..
Senin prenses de bizimki de işlerin bitmesini bekledi resmen..
Pazartesi ben doğum yapıcam salıda halılarımız geliyo, ben gelmeden eşim halıları serecek ve işler bitmiş olacak:)

canım Allah analı babalı büyütsün kızını..
Semoş da doğum yaptı müsait değilse o an ondan açmamıştır..

kızlar hem korkuyorum bi türlü cesaretimi tam anlamıyla toplayamıyorum

hemde günlerdir sancı çekiyorum,uyuyamıyorum çok yoruldum bunaldımya

eee sedacım anne olmak kolaymı canım seninkide semoşunki gibi kolay olur denemeden bilemezsinki valla ben o anki sancıya acıya razıyımda sezeryana hiiç razı değilim sonradan çekilen acı bebeğinle iyi ilgilenememen birine muhtaç olmak zor senide çok korkutmuşlar canım kimsenin doğumunu dinleme herkesin bünyesi farklı allah yardım ediyo gerçekten hep kötü yanlarını düşünme iyi yanlarınıda düşün tatlım korkma yani

ayşecim inşallah öyle bir problem yoktur ama kordon dolansa bu normal usgdede görülebilir bence,

çünkü ben kontrole gittiğimde drum suyuna,cinsiyetine ve kordonun yerine sırayla bakıyor demekki normal usgdede görülüyor
zaten ben bile görüyorum dr bakarken

ben sancı çekmekten korkmuyorum,

kesiden korkuyorum ,bu sıcakta adet olduğumuzda bile altımız resmen pişiyor ,

altta dikişimiz olacak ,biyandan kanamamız olacak ,havalarda sıcak dikiş yerimiz mikrop kaparsa pişerse,
bide tuvaletimizi yapmakta sorun
öfff için bi tuhaf oluyor ,elim ayağım buz kesiliyor.

sende suni sancıya dayanamam diyorsun herkesin bir takıntısı var işte ya nie böyleyse ,
bazen keşke cahil olsam hiçbişey bilmeseydim diyorum bazen herşeyi bilmek çok zor

semanında çok dikişi var ,geçen gün yazmışya oturamıyorum die

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

haydı kızlar bende cıkıyorum su kızı mıncıklayıp uyandırmam ve emzırmem lazım.hepınızı cook öpüyorum fırsat buldukca gırerım ...hayırlı dogumlar kızlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…