2009 Haziran Anneleri!!

ben valla onların hiçbirinden korkmuyorumda zaten kesiyi felan hissetmiyorsun uyuşturuyolar orayı dikerkende hissetmiyorsun ama genede sen bilirsin ama normalse bence normali dene derim ama sen bilirsin

selam bayanlar semoş dogurmus cok sevındım bende ayın 18 ınde bebegımı kucagıma alıcam ınsallah bakalım o zamana kadar normal olmazsa sezeryan olucam cok heyecanlıyım kalbım resmen agızımın ıcınden atıyor sımdıden uyuyamıyorum amelıyata gıderken napcam bılmıorum allah hepımıze bebeklerımıze saglık versın hayırlısıyla bebeklerımızı kucaklarımıza alalım ınsallah

off yaa herkes doğurucam diyo yaa herkesin günü belli ben hala bekliyorum herkes doğurucak ben kalıcam yaa herkes benden önce doğurucak valla ben bu son günlerin uyumaya çalış enerjin olsun bebek doğunca enerjiye çook ihtiyacın olucak o yüzden dinlen canımm

merhaba kızlar bizimde son 1 günümüz kaldı kısmetse p.tesi sabah 8 de sezeryana giriyorum kızlar inanamıyorum hiç bu kadar yaklaşmamıştım meleğime çok heyecanlıyım anlatamam hep bi problem olcak diye çok korkuyorum biliyosunuz ilk meleğimi doğuma çok az kala kaybetmiştim Allah ım anlatamam çok sitresliğim ne olur bana dua edin hepimiz hamileyiz dualarımız kabul olur allah ın izni ile dualarınızı bekliyorum belki yarın nete giremiyebiliriim hakkınızı şimdiden helal edin ne olur bu kez meleğimi koklamam ona sarılmak istiyorum bende anne olmak istiyorum.Hayallerimin gerçekleşmesini istiyorum çok şey istemiyorum 9 ay içimde olan meleği kollarımda görmek istiyorum Allah ım herkeze o günleri nasip et içindede bana.

anaaaa kimse kalmamış bu topikte ee herkes doğurduğunda nasıl olucak terkedilmiş topikmi olucak hani buranın haziran annişlerii en son nasıl bıraktıysam öyle duruyo :1shok::1shok:

küscemmm heee kızlarrr nerdesiniz yahu haftasonu olur bu topikte kimse kalmaz bari ben olayımda başka topiktekiler demesin kimse yok diye ben bekçilik yaparım topiğimize zaten doğuracağımda yok bekleriz yani böyle doğuramıyom diye diye bide bakmışım hiç ummadığım anda gelmiş demiyom artık öyle hayırlısı artık

merhaba kızlar gittikçe ıssızlaşıyo topik ama bebekler izin vermiyor ki benimki saat başı uyanıyo gündüz uyumaya vaktim bile olmuyor.
göğüs yarasına lansinosh kremi tavsiye edrim bana çok iyi geldi.
sezeryan olacaklar da hiiç korkmasın benim çok rahat oldu ve sonrasında da sıkıntı çekmedim hatta hiç yatmadım diyebilirim annemler de çok kızdı dinlenmiyorum diye.korkulacak bişey yok yani

Canlarım bis doktordan geldik şimdi. Kuzucum kanala inmiş ama kafayı yerleştirememiş veeeee Allahın izniyle pazartesi küçük hanımı çıkartıyorussss ordannn!!!!
Acayip heyecanlıyım bi o kadar da rahatlamış hissediyorum kendimi.

Dünürrrr aradım şimdi seni duymadın telefonuuu... 9 ay aynı gün yana yana doğuralım dedik bak inşallah aynı gün doğuruyorussss kaydirigubbakcemile5 8.30'da hastanedeyim ben. :sm_cool::sm_cool::sm_cool: 10 gibi alırım inşallah ameliyata dedi. Aynı anda mı gircez ameliyathaneye şimdi bissss alkisalkisalkisalkisalkisalkis

QUOTE=YEŞİMNUR;7439099]merhaba kızlar bizimde son 1 günümüz kaldı kısmetse p.tesi sabah 8 de sezeryana giriyorum kızlar inanamıyorum hiç bu kadar yaklaşmamıştım meleğime çok heyecanlıyım anlatamam hep bi problem olcak diye çok korkuyorum biliyosunuz ilk meleğimi doğuma çok az kala kaybetmiştim Allah ım anlatamam çok sitresliğim ne olur bana dua edin hepimiz hamileyiz dualarımız kabul olur allah ın izni ile dualarınızı bekliyorum belki yarın nete giremiyebiliriim hakkınızı şimdiden helal edin ne olur bu kez meleğimi koklamam ona sarılmak istiyorum bende anne olmak istiyorum.Hayallerimin gerçekleşmesini istiyorum çok şey istemiyorum 9 ay içimde olan meleği kollarımda görmek istiyorum Allah ım herkeze o günleri nasip et içindede bana.[/QUOTE]

Canım kuzucuklarımızı p.tesi günü kucaklarımıza alıcaz inşallah. Bende yaşadım kaybetme duygusunu,ama bu sefer o mis kokularını duyucaz inşallah. Allah yardımcımız olsun!!!

artık bebekler büyüdükten sonra hareketlenir burası bebekler düzene girince artık bebek olunca insanın eli kolu bağlanıyo hiçbişey yapamıyo

Canlarım ben kaçtım, karnımız acıktı yemek yiyip gelelim. Koçişe naz yaptım yemek hazırladı biseee :)

canım beni ağlattın burda yaa, Rabbim hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza, onları bizim, bizi de onlar için hayırlı etsin ve güzel yazılar yazsın rabbim(bu arada şu an ezan okunuyo burda).

yaww pazartesi doğurucak ne kadar çok hamiş varr allahım hepinizi kurtarsın

amin hülyacım. sen nasılsın, tık yok yine dimi.
ben de çok geç doğmuşum, bebekken de çok nazlıymışım.
senin kız da benim gibi nazlı olcek heralde :))

Canım benim, inşallah senin kuzucuk da gelir artık hayırlısyla. Bakarsın o da p.tesi ceeeee der bise :dance::dance:

Canim kismet ,belki gelir benim minik de pazartesi, annesi de pazartesi dogumlu...

Aminnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…