ben sancı çekmekten korkmuyorum,
kesiden korkuyorum ,bu sıcakta adet olduğumuzda bile altımız resmen pişiyor ,
altta dikişimiz olacak ,biyandan kanamamız olacak ,havalarda sıcak dikiş yerimiz mikrop kaparsa pişerse,
bide tuvaletimizi yapmakta sorun
öfff için bi tuhaf oluyor ,elim ayağım buz kesiliyor.
sende suni sancıya dayanamam diyorsun herkesin bir takıntısı var işte ya nie böyleyse ,
bazen keşke cahil olsam hiçbişey bilmeseydim diyorum bazen herşeyi bilmek çok zor
semanında çok dikişi var ,geçen gün yazmışya oturamıyorum die
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
selam bayanlar semoş dogurmus cok sevındım bende ayın 18 ınde bebegımı kucagıma alıcam ınsallah bakalım o zamana kadar normal olmazsa sezeryan olucam cok heyecanlıyım kalbım resmen agızımın ıcınden atıyor sımdıden uyuyamıyorum amelıyata gıderken napcam bılmıorum allah hepımıze bebeklerımıze saglık versın hayırlısıyla bebeklerımızı kucaklarımıza alalım ınsallah
selam kızlar,
pazartesi oğlum sizlerle tanışmak istiyor
onun için ben de sezeryan olucam ve doğurucam artıkın...
kısmette sezeryan varmış sanırım,doktorun da pek normal yapmaya niyeti yok ben de oğlumu riske atmak istemiyorum.
Çatı muayenesi yapmadan senin pelvis normal doğuma pek müsait değil dedi, gerçi önceki bebeğide o almıştı biliyo demekki yapımı deyip iyi düşünmeye çalışıyorum.
Özge, Nazan ve Yesimnur tüm dualarim sizlerle, darisi da basimiza insallah artik...
merhaba kızlar bizimde son 1 günümüz kaldı kısmetse p.tesi sabah 8 de sezeryana giriyorum kızlar inanamıyorum hiç bu kadar yaklaşmamıştım meleğime çok heyecanlıyım anlatamam hep bi problem olcak diye çok korkuyorum biliyosunuz ilk meleğimi doğuma çok az kala kaybetmiştim Allah ım anlatamam çok sitresliğim ne olur bana dua edin hepimiz hamileyiz dualarımız kabul olur allah ın izni ile dualarınızı bekliyorum belki yarın nete giremiyebiliriim hakkınızı şimdiden helal edin ne olur bu kez meleğimi koklamam ona sarılmak istiyorum bende anne olmak istiyorum.Hayallerimin gerçekleşmesini istiyorum çok şey istemiyorum 9 ay içimde olan meleği kollarımda görmek istiyorum Allah ım herkeze o günleri nasip et içindede bana.
Canım benim, inşallah senin kuzucuk da gelir artık hayırlısyla. Bakarsın o da p.tesi ceeeee der bise :dance::dance:
canım beni ağlattın burda yaa, Rabbim hepimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza, onları bizim, bizi de onlar için hayırlı etsin ve güzel yazılar yazsın rabbim(bu arada şu an ezan okunuyo burda).
1 seda_sarı
2 naren
3 nida
4 ceemre
5 zeze
6 cicozum
7 adrenal
8 ozzge
9 ayşecikyunuscuk
10.D-GABBANA
11.nevergiveup18
12.nezomemo
bende dogurmadim daha , zaten burda en son kesin ben dogurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?