1 seda_sarı
2 naren
3 nida
4 ceemre
5 zeze
6 cicozum
7 adrenal
8 ozzge
9 ayşecikyunuscuk
10.D-GABBANA
11.nevergiveup18
12.nezomemo
13.nilayyy
14.zuzumurti
bende doğurmadım kıslarrrr...
merhaba kızlar nasılsınız bugün
artk emzirirken yandan bilgisayara yazı yazma yeteneği kazandım :))
havvacım dünürüm nasılsın?, ben senin kadarken doğurmuştum 38+1 de
iyi akşamlar işten ayrılanca takip edemedim eşim alıyor bilgisayarı.çoğu kişi doğurdu Allah salıkla büyütmeyi kısmet etsin.Bizimde 1 gün kaldı .Ama ben hala normal doğum istiyorum sizde dua edin benim için yarın akşam 12:30 a kadar gelsin normal doğsun yoksa sezeryan olacak pazartesi.çok heyacalıyım az kaldı.Allah hepimizi kurtarsın.
ya kızlar sancım mı var anlamadım yarım saat ralıklarla sancı giriyo şuan ağlıyorum sancıdan kociş yok biraz daha bekliyim
sancı aralıklarını say canım benim , biraz daha bekle bakalım
Canım şarzım bitik arayamıyorum iyimisin,
benim belimden başlayarak sancım olmuştu, doğum ağrısı öyle oluyormuş
Vildancım Allah kurtarsın hayırlısıyla, medical yakın sayılır bize sana ziyarete gelmek isterim ama , bilmiyorum bebekle gelebilirmiyim,
çocuk doktoru kontrolümüz orda 22 haziranda ozamana kadar çıkarsın sen , oğlun büyür bile inşallah
havvacım benmde dün gece aynısı oldu ama sabaha bişeyim kalmadıne güzel sevinmiştim bu gece dogururum die :))
şuan iyiyim canım. erkek bebekte sancı belden kasığa doğru olurmuş kız bebekte kasıktan bele olurmuş nebileyim ikiside ağrıyoooo
şuan iyiyim canım. erkek bebekte sancı belden kasığa doğru olurmuş kız bebekte kasıktan bele olurmuş nebileyim ikiside ağrıyoooo
inan evde yapmadıgım iş kalmıyor hala inmedi ya benm kızım aşagıya napacam ben normal doguramayacak mıyım :uhm:
bende umudumu kesiyorum artık narencim ikimizde normali çok istiyoduk ama olmacak sanki baskı yapıyomuş asagı ama tam yerleşmemiş salı ayrın tılı bakılcak kordondan mı kaynaklanıyo diye artık hayırlısı diyorum kızım saglıklı olsundainan evde yapmadıgım iş kalmıyor hala inmedi ya benm kızım aşagıya napacam ben normal doguramayacak mıyım :uhm:
ıkizmi kız yoksa , biri saklandımı içerde ne :)
stres yapma sakın , sıklaşırsa git doktora ,
Sizin stresinize bir daha doğurtçanız beni ya,klava:
Narenim de sancılanmış bak
canım geçmiş olsun ama erken değil mi ya.Ama boşver erken olması daha iyi böyle çok streli oluyor.Hpimizin hakkında hayırlısı ne ise öylr olsun. bende delirecem 14 haziran geldi hala tık yok babası gibi ağır abi olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?