2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar nasılsınız bugün
artk emzirirken yandan bilgisayara yazı yazma yeteneği kazandım :))
havvacım dünürüm nasılsın?, ben senin kadarken doğurmuştum 38+1 de

ya kızlar sancım mı var anlamadım yarım saat ralıklarla sancı giriyo şuan ağlıyorum sancıdan kociş yok biraz daha bekliyim

Vildancım Allah kurtarsın hayırlısıyla, medical yakın sayılır bize sana ziyarete gelmek isterim ama , bilmiyorum bebekle gelebilirmiyim,
çocuk doktoru kontrolümüz orda 22 haziranda ozamana kadar çıkarsın sen , oğlun büyür bile inşallah

havvacım benmde dün gece aynısı oldu ama sabaha bişeyim kalmadı ne güzel sevinmiştim bu gece dogururum die :))

ben iki gün hafif hafif ağrı çekmiştim, ama hiç saymadım aralıkları , zaten biliyorsunuz üzüntümüz vardı sonra oldu işte alalım dedi doktor
sıklaşırsa doktora git canım

sağol canım akşam gidiyoruz bakalım gece 12:30 da çok stresli bir iş neler yaşayacağım bilmiyorum .önce suni sancı veriecek normal doğumu deneyecekler.olmassa sabah sezeryana alacak..hayırlsı bakalım.

inan evde yapmadıgım iş kalmıyor hala inmedi ya benm kızım aşagıya napacam ben normal doguramayacak mıyım :uhm:

şuan iyiyim canım. erkek bebekte sancı belden kasığa doğru olurmuş kız bebekte kasıktan bele olurmuş nebileyim ikiside ağrıyoooo

İkizmi kız yoksa , biri saklandımı içerde ne :)
stres yapma sakın , sıklaşırsa git doktora ,
Sizin stresinize bir daha doğurtçanız beni ya, klava:
Narenim de sancılanmış bak

şuan iyiyim canım. erkek bebekte sancı belden kasığa doğru olurmuş kız bebekte kasıktan bele olurmuş nebileyim ikiside ağrıyoooo

canım geçmiş olsun ama erken değil mi ya.Ama boşver erken olması daha iyi böyle çok streli oluyor.Hpimizin hakkında hayırlısı ne ise öylr olsun. bende delirecem 14 haziran geldi hala tık yok babası gibi ağır abi olacak sanırım.

inan evde yapmadıgım iş kalmıyor hala inmedi ya benm kızım aşagıya napacam ben normal doguramayacak mıyım :uhm:
bende umudumu kesiyorum artık narencim ikimizde normali çok istiyoduk ama olmacak sanki baskı yapıyomuş asagı ama tam yerleşmemiş salı ayrın tılı bakılcak kordondan mı kaynaklanıyo diye artık hayırlısı diyorum kızım saglıklı olsunda

ıkizmi kız yoksa , biri saklandımı içerde ne :)
stres yapma sakın , sıklaşırsa git doktora ,
Sizin stresinize bir daha doğurtçanız beni ya, klava:
Narenim de sancılanmış bak

dünür nebileyim sen dogurdun negüzel kocişte sen 1 kere ben 10 kere doguruyorum diyor ki normalde çok soguk kanlıdır eşim her konuda ama şimdi rol deyiştirdik

38+1 39 dan gün aldı işte.evt canım seninkide iyice tembel çıktı.hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…