merhaba kızlar nasılsınız hastane cantamı son kez kontrol ettimde sizede yazayım koyduklarımı eksiğim varmı bi bakın lütfen
boncuğum için;
2 tam takım hastane çıkışı
1tanede ayriyetten küçük bir takım
3tane çıtçıtlı badi
3çorap
pişik kremi
bebek bezi
ağız silme mendillerimiz
ıslak mendil ( pamuk kullanıcam ama yinede koydum)
emzik ,biberon
2küçük boy havlu
kendim için;
3tane pijama takımı
6tane kilot
3tane atlet
1tane emzirme sütyeni
2 çorap
havlu
makyaj malzemesi (sonradan koyucam daha koymadım)
deodorant
ayna
kirli çamaşırlar için çanta
alacaklarım;
orkit
sıvı sabun
kısa tayt
göğüs pedi
aklıma başka bişey gelmiyor
nazcım ne güzel sezeryandan önce özgeyide görebileceksin
herkeşler doğuruyor bir ben kaldımmafoldumben
valla hamileliğimin başında akraba ve arkadaşlarımdan bir sürü hamile vardı
hepsi doğurdu bir ben kaldımkaydirigubbakcemile3
son 2aydır sürekli bebek bakmaya gidiyoruz ama ben hala hamileyim:umursamaz:
hiç doğuramicam gibi geliyo :))
bana hala hayal gibi geliyo, hiç heyecanlı değil gibiyim..(Ama gel de içime sorr!!)
Korma hiçbir bebek orda kalmıyo,senin prenses de gelicek
evde sürekli yapacak bişeyler çıkıyo,çamaşır yıkıyorum bi taraftan..
birazdan yerleri silip toz alıcam..Vakit geçsin eve geldiğimizde herşey hazır olsun
aynen canım
ama temizlik nankör iş şekerim hiççç bitmiyor eksilmiyor ,bi yerleri yaptıkça ertesi gün yenileri çıkıyor
bide ben daha sezeryanmı normalmi karar veremedim ,
günümde belli değil öyle belirsizlik içinde günlerim geçiyor
10gündür adet sancısı gibi sancılarım var ama kızımda tık yok
gelesi yok galiba
inşallah normal olur inşallah kendiliğinden gelir allah bir avazda kurtarsın canım kolayca alırsın bebeğini kucağına bende aynı sen gibi bekliyorum salıya kadar beklicem bir sorun varsa mecburen sezeryan olucak yoksa beklicem normal sancımı bakalım benimkinin gelmeye niyeti yok ama belki geliriyi akşamlar işten ayrılanca takip edemedim eşim alıyor bilgisayarı.çoğu kişi doğurdu Allah salıkla büyütmeyi kısmet etsin.Bizimde 1 gün kaldı .Ama ben hala normal doğum istiyorum sizde dua edin benim için yarın akşam 12:30 a kadar gelsin normal doğsun yoksa sezeryan olacak pazartesi.çok heyacalıyım az kaldı.Allah hepimizi kurtarsın.
gözün aydın canım meleğin kucağında biz doğurmayanlar gittikçe azalıyoruz pazartesi doğuracak olan çok hamiş var biz bekliyoruz hala maşallah allah nazarlardan saklasın allah analı babalı büyütsün canımmerhabalar haziran annelri allah a şükür meleğimi kollarıma aldım dün hastaneden çıktık ama ev tıklım tıklım ziyeretci vardı bir türlü pc başına geçemedim ben ve bebeğim çok iyi şükür hiç bir sorun olmadan evimize döndük
gerçmişi okuyamadım ben yokken doğum yapan bütün anneleri tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah
ayy geçmiş olsun canım her bebekte oluyo olmayan çok az geçer oda inşallah aç kalmaması lazımmış sarılık olan bebek yoksa kanındaki şeker yükseliyomuş bol bol emzir canım geçer inşallahgünaydın kızlar biz dogduktan iki gün sonra hastaneye yattık dün de hastaneden çıktık sarılık olmuş oglum degeri 14 e kadar düştü doktor bol su ver dedisürekli su içiriyoruz 13 e kadar inerse benden iyisi yok .ev çok kalabalık o yüzden hiç giremiyorum kk ya gelicem en yakın zamanda
inşallah sorunsuz güzel bi şekilde alırsın kollarına yavrunu allahım kurtarsın canım ne demek tabiki hakkımız varsa helal olsun canımmeraba kızlar;
kimseler yok yine burda...
millet burdayken geçmişi okumaya dalmışım şimdi baktım kimse yok
yarın bu saatlerde inşallah oğluşum kollarımda olacak..
biz sizler için dua edicez oğlumla
ne olur siz de bize edin,kolay geçsin doğum..
özge ile aynı hastanede aynı gün sezeryana giriyoruzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
dünürüm beni solladı yalnız, o saat 10 gibi doğuracak, ben öğlen saatlerinde..
Direk beşik kertmesi olacak bizimkiler:lepi:
Hepinizi çok seviyorum, canlarım benim..Tekrar nete bağlanamazsam şimdiden hakkınızı helal edin..
nazcım ne güzel sezeryandan önce özgeyide görebileceksin
herkeşler doğuruyor bir ben kaldımmafoldumben
valla hamileliğimin başında akraba ve arkadaşlarımdan bir sürü hamile vardı
hepsi doğurdu bir ben kaldımkaydirigubbakcemile3
son 2aydır sürekli bebek bakmaya gidiyoruz ama ben hala hamileyim:umursamaz:
hiç doğuramicam gibi geliyo :))
inşallah normal olur inşallah kendiliğinden gelir allah bir avazda kurtarsın canım kolayca alırsın bebeğini kucağına bende aynı sen gibi bekliyorum salıya kadar beklicem bir sorun varsa mecburen sezeryan olucak yoksa beklicem normal sancımı bakalım benimkinin gelmeye niyeti yok ama belki gelir
gözün aydın canım meleğin kucağında biz doğurmayanlar gittikçe azalıyoruz pazartesi doğuracak olan çok hamiş var biz bekliyoruz hala maşallah allah nazarlardan saklasın allah analı babalı büyütsün canım
ayy geçmiş olsun canım her bebekte oluyo olmayan çok az geçer oda inşallah aç kalmaması lazımmış sarılık olan bebek yoksa kanındaki şeker yükseliyomuş bol bol emzir canım geçer inşallah
inşallah sorunsuz güzel bi şekilde alırsın kollarına yavrunu allahım kurtarsın canım ne demek tabiki hakkımız varsa helal olsun canım
aa sedacım senin daha gününe var ya ben doldurduğum halde bekliyorum ama şikayetçi değilim anne karnında 1 gün bile durması onun için daha iyi o yüzden bekliyorum allahım hayırlı doğum nasip etsin bebeğim ve benim için en iyisi en güzeli neyse o olsun doğurursun tatlım daha zamanı var ne güzel işte karnında büyüyo senin karnında durması dışarda durmasından daha iyi hele bi günün dolsun o zamana kadarda doğurursun acele etme bebeğin içerde büyüyo böyle düşün
merhaba kızlar heycanlı bekleyiş sürüyor daha az kaldı ama
sayılı günler çabuk geçiyor
kızımdan vakit bulup giremiyorum maşallah kuzum uslu ama göbegi henüz düşmedi
birde sag gözü
çapaklanıyo ve sulanıyo intahapmı kaptı yoksa
kanal tıkanıklıgımı var bilmiyorum doktorada götürmedim belki elini falan
sokmuştur diye dün coktu ama bugün birazdaha iyi annenin hakkı ödenmezmiş şimdi daha iyi
anlıyorum içim gidiyor onu böyle görünce mafoldumben umarım cabuk geçer.
merhaba kızlar heycanlı bekleyiş sürüyor daha az kaldı ama
birde sag gözü
sokmuştur diye dün coktu ama bugün birazdaha iyi annenin hakkı ödenmezmiş şimdi daha iyi
inşallah canım sancılarım başladı adet sancısı gibi oluyo hele dün akşam üstü bi kasılmalar bi ağrılar sancılar dedim geliyomu sonra uzandım gitti zamanı var demekki allahım en iyisini bilir bebeğim için en iyisi neyse o olsun artık beklemekten başka çaremiz yok salı dr a gidicem bakalım en durumda suyumuz eğer iyiyse yetiyosa sancımı beklicem suni sancıyı istemicem hayırlısı artıknazcım teşekkürler tatlım hakkımızda hayırlısı inşallah ,
yarın bizi habersiz bırakma olurmu merak ederiz seni
hülyacım sana hayranımya ,allahım gönlüne göre versin kolaycacık al kuzunu kollarına
ağrın sızın varmı
ne alemdesin bakalım
ayyy canım anne olmak ne kadar zor demi insn anne olunca daha iyi anlıyo maşallah kızına annesini üzmüyo uslu akıllı kız belki iltihap kapmıştır bi gösterseydin dr a ama geçiyosa tabi gitmene gerek yok inşallah geçer hemencikmerhaba kızlar heycanlı bekleyiş sürüyor daha az kaldı ama
birde sag gözü
allahım kurtarsın canım inşallah kolay ve sorunsuz bi doğum olur ve ondan sonrasıda kolay olur senin için sağ sağlim al meleğini kucağına canımben kaçtım bacılar.....size bi şekilde haber veririm yarına..
aysecik352yunuscuk797985+, ceemre; kismeler yok vedalaşmak nasip olmadı kızlarla,
selamlarımı iletin siz artık..
evet günüm geçti ama bekliyorum acelem yok normal bekliyorum normal olmasaydı çoktaan almıştı ama ben istemedim normal herşeyin doğali normali daha iyi inşallah kızım normal yoldan gelir annesini üzmez allah yardımcımız olsun sen normalmi sezeryanmı düşünüyosun canımaaa canim seninde gunun gecmis...
masallah sabrina ve sakinligine hayran oldum..
normali bekliyorsun deilmi?a.s.
inşallah canım sancılarım başladı adet sancısı gibi oluyo hele dün akşam üstü bi kasılmalar bi ağrılar sancılar dedim geliyomu sonra uzandım gitti zamanı var demekki allahım en iyisini bilir bebeğim için en iyisi neyse o olsun artık beklemekten başka çaremiz yok salı dr a gidicem bakalım en durumda suyumuz eğer iyiyse yetiyosa sancımı beklicem suni sancıyı istemicem hayırlısı artık
ayyy canım anne olmak ne kadar zor demi insn anne olunca daha iyi anlıyo maşallah kızına annesini üzmüyo uslu akıllı kız belki iltihap kapmıştır bi gösterseydin dr a ama geçiyosa tabi gitmene gerek yok inşallah geçer hemencik
allahım kurtarsın canım inşallah kolay ve sorunsuz bi doğum olur ve ondan sonrasıda kolay olur senin için sağ sağlim al meleğini kucağına canım
evet günüm geçti ama bekliyorum acelem yok normal bekliyorum normal olmasaydı çoktaan almıştı ama ben istemedim normal herşeyin doğali normali daha iyi inşallah kızım normal yoldan gelir annesini üzmez allah yardımcımız olsun sen normalmi sezeryanmı düşünüyosun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?