2009 Haziran Anneleri!!

canım bunlar dışında ben kendime şal, çorap,havlu,peçete,kolonya aldım.
Bebek sarılık olmasın diye sarı tülbent örterler ya bi de sarı tülbent koydum.
Ve en önemlisi kamera

Hurma ve zemzemimiz var doğum sonrası kullanılmak üzere..Sezeryan olacağı için yeniden gözden geçirip eklemeler de yapabilirim(plastik tabak, bardak...,okunacak bişeyler..)

bana hala hayal gibi geliyo, hiç heyecanlı değil gibiyim..(Ama gel de içime sorr!!)
Korma hiçbir bebek orda kalmıyo,senin prenses de gelicek

evde sürekli yapacak bişeyler çıkıyo,çamaşır yıkıyorum bi taraftan..
birazdan yerleri silip toz alıcam..Vakit geçsin eve geldiğimizde herşey hazır olsun

nazcım kendim için çorap ve havlu aldım

kamerayıda yazmayı unutmuşum onuda koyucam,şarj aletlerini,

havlu peçetede alıcam onuda yazmamışım kolonya hatırlatman iyi oldu

sarı tülbenti duymamıştım daha önce

aynen canım
ama temizlik nankör iş şekerim hiççç bitmiyor eksilmiyor ,bi yerleri yaptıkça ertesi gün yenileri çıkıyor

bide ben daha sezeryanmı normalmi karar veremedim ,
günümde belli değil öyle belirsizlik içinde günlerim geçiyor

10gündür adet sancısı gibi sancılarım var ama kızımda tık yok
gelesi yok galiba

ben kaçtım bacılar.....size bi şekilde haber veririm yarına..
aysecik352yunuscuk797985+, ceemre; kismeler yok vedalaşmak nasip olmadı kızlarla,
selamlarımı iletin siz artık..

canım Allah kolaylık versin, inşallah bi avazda kurtulursun sende..
hangisi daha kolay olacaksa senin için öle olur inşallah...

gunaydin kizlarr....nasilsiniz
hala dogurmadim buralardayim...
beyfendininde keyfi pek yerinde gelecek gibi gorunmuyor...hickiriyor tepiniyor,parmagini emiyor
yarin dr kont var..ins gitmisken dogururda gelirim

inşallah normal olur inşallah kendiliğinden gelir allah bir avazda kurtarsın canım kolayca alırsın bebeğini kucağına bende aynı sen gibi bekliyorum salıya kadar beklicem bir sorun varsa mecburen sezeryan olucak yoksa beklicem normal sancımı bakalım benimkinin gelmeye niyeti yok ama belki gelir

gözün aydın canım meleğin kucağında biz doğurmayanlar gittikçe azalıyoruz pazartesi doğuracak olan çok hamiş var biz bekliyoruz hala maşallah allah nazarlardan saklasın allah analı babalı büyütsün canım

ayy geçmiş olsun canım her bebekte oluyo olmayan çok az geçer oda inşallah aç kalmaması lazımmış sarılık olan bebek yoksa kanındaki şeker yükseliyomuş bol bol emzir canım geçer inşallah

inşallah sorunsuz güzel bi şekilde alırsın kollarına yavrunu allahım kurtarsın canım ne demek tabiki hakkımız varsa helal olsun canım

aa sedacım senin daha gününe var ya ben doldurduğum halde bekliyorum ama şikayetçi değilim anne karnında 1 gün bile durması onun için daha iyi o yüzden bekliyorum allahım hayırlı doğum nasip etsin bebeğim ve benim için en iyisi en güzeli neyse o olsun doğurursun tatlım daha zamanı var ne güzel işte karnında büyüyo senin karnında durması dışarda durmasından daha iyi hele bi günün dolsun o zamana kadarda doğurursun acele etme bebeğin içerde büyüyo böyle düşün

aaa canim seninde gunun gecmis...
masallah sabrina ve sakinligine hayran oldum..
normali bekliyorsun deilmi?a.s.

kızlaarr naber nasılsınız bizdede hala tık yok ama gelicek elbet bekliyorum allahım en iyisini bilir bide sarılık olmasın diye sarı tülbent koyuyolar ya o doğru değilmiş ben araştırdım hatta kötü yanlarıda varmış çünkü bebek sarılık olduğun anlayamayabiliyormuşuz çünkü ikiside sarı hatta sarı renkte giysiler bile giydirilmemeli bebek sarı üstündeki sarı ayırt edemeyebiliyomuşuz hem sarı tülbentinde bi faydası yokmuş aç kalmazsa bebek sarılık olmuyomuş yani aklınızda bulunsun

nazcım teşekkürler tatlım hakkımızda hayırlısı inşallah ,
yarın bizi habersiz bırakma olurmu merak ederiz seni

hülyacım sana hayranımya ,allahım gönlüne göre versin kolaycacık al kuzunu kollarına
ağrın sızın varmı
ne alemdesin bakalım

yarın doğum yapacak annelerimize şimdiden allah kurtarsın diyorum ve
hayırlı olsun
dualarımız tabiki sizlerle olacak
sizlerde tüm haziran anneleri için bol süt ve uykulu geceler dileyin canlarım tek dileğimiz bu
hepinizi öpüyorum bu gece derin bir uyku uyumaya çalışın malum yarın önemli bir gün.............

merhaba kızlar heycanlı bekleyiş sürüyor daha az kaldı ama
sayılı günler çabuk geçiyor
kızımdan vakit bulup giremiyorum maşallah kuzum uslu ama göbegi henüz düşmedi
birde sag gözü
çapaklanıyo ve sulanıyo intahapmı kaptı yoksa
kanal tıkanıklıgımı var bilmiyorum doktorada götürmedim belki elini falan
sokmuştur diye dün coktu ama bugün birazdaha iyi annenin hakkı ödenmezmiş şimdi daha iyi
anlıyorum içim gidiyor onu böyle görünce mafoldumben umarım cabuk geçer.

canım çocuk dr u edindiysen arayıp sor ya dediğin gibi kanal tıkalıdır yada mikrop kapmış olabilir pansuman ve göz damlası ile çabucak geçer bebişte sen de rahat edersin

merhaba canım bebişin iyi olacaktırr benim kızımda 5 6 günlükken gözünde çapaklanma ve sulanma oluyoduu doktora götürdüm doktor ilaç vermedi çoğu bebiştee olur dedi rüzgar gelmiştir gözünee felan dedi bide anne sütüyle bebişinin gözlerini sil demişti bende yaptım ve 2 günde geçmişti istersen dene belki faydası olurr biraz anne sütünü sık temiz bi pamuklaa gezdirr günde 2 3 defa yap bakalım inşallah yararını görürsün:1rolleyes:

inşallah canım sancılarım başladı adet sancısı gibi oluyo hele dün akşam üstü bi kasılmalar bi ağrılar sancılar dedim geliyomu sonra uzandım gitti zamanı var demekki allahım en iyisini bilir bebeğim için en iyisi neyse o olsun artık beklemekten başka çaremiz yok salı dr a gidicem bakalım en durumda suyumuz eğer iyiyse yetiyosa sancımı beklicem suni sancıyı istemicem hayırlısı artık

ayyy canım anne olmak ne kadar zor demi insn anne olunca daha iyi anlıyo maşallah kızına annesini üzmüyo uslu akıllı kız belki iltihap kapmıştır bi gösterseydin dr a ama geçiyosa tabi gitmene gerek yok inşallah geçer hemencik

ben kaçtım bacılar.....size bi şekilde haber veririm yarına..
aysecik352yunuscuk797985+, ceemre; kismeler yok vedalaşmak nasip olmadı kızlarla,
selamlarımı iletin siz artık..
allahım kurtarsın canım inşallah kolay ve sorunsuz bi doğum olur ve ondan sonrasıda kolay olur senin için sağ sağlim al meleğini kucağına canım

aaa canim seninde gunun gecmis...
masallah sabrina ve sakinligine hayran oldum..
normali bekliyorsun deilmi?a.s.
evet günüm geçti ama bekliyorum acelem yok normal bekliyorum normal olmasaydı çoktaan almıştı ama ben istemedim normal herşeyin doğali normali daha iyi inşallah kızım normal yoldan gelir annesini üzmez allah yardımcımız olsun sen normalmi sezeryanmı düşünüyosun canım

normal hayatim...
burda sezeryan secmek gibi bi hakkin yok..
herhangi bi problemin olmadan sezeryan yapilamiyor
bende normal istiyorum zaten..
nedense herhangi bi korkum yok..
ins normal olur..
hakkimizda hayirlisi

sedacım cantanda eksiklikler var gibi geldi bana canım aklıma gelenleri yazacagım umarım kızmazsın

bebek için bi paket preaptamil al

biberonla verme ama kaşıkla ver bardakla yaniii sonra memeyi almıolarmış bineron kolaylarına geliomuşş

foto makinesi
sarj aleti

hurma zemzem
humana

terlik

şal

ana kucagı

sağlık karnen

su ıstıcısı mama için

kolonya

hastane cıkısında kendine kıyafet al

valla suan aklıma bunlar geldi canım cantama baktım da

eger eksik görürsem sölerim dier yazdıklarının hepsini aldım ben zaten

öpüom minik kuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…