sabretcez artık nidacım dr 42. haftaya kadar yolu var dio
nasılsınız kıslar sonunda göbeğimiz düştü ve ilk banyomuzu yaptıkkk....
saçlarımız iice sararıp kabardıııı tüğ tüğ olduuu..
şimdide uyuyoo...
bizde size bakalım dedikk..
bu arada ben logusalık depresyonuuna girdim heralde kayınvaldemle kavga etmemize dakikalar kaldı kadının her yaptığı batıyoo..
kızımı ellicek diye aklım çıkıyo sırf odada die lavoboya bile gitmiyorummm
ayy inş çabuk geçer yoksa kafayı yiyebilirmmm
ne güzel işte burdada sezeryan almış başını gidiyo en iyisi normal hem senin için hemde bebeğin için zaten kötü bişey olsa allahım bunu insanlar için yaparmıydı allah herşeyin en iyisini en güzelini insanlar için yapmış aynı benim gibisin bende korkmuyorum hiç hatta her geçen gün kendimi dahada cesaretlendiriyorum allah yardımcımız olsun inşallah kolay doğururuznormal hayatim...
burda sezeryan secmek gibi bi hakkin yok..
herhangi bi problemin olmadan sezeryan yapilamiyor
bende normal istiyorum zaten..
nedense herhangi bi korkum yok..
ins normal olur..
hakkimizda hayirlisi
hülyacım ben o sancıları tam 9gündür sürekli olarak çekiyorum
hatta serum felan yedim
bide dr heran gelebilir dedi ama ne gelen var ne giden :)
hayırlısı ne diyim
nasılsınız kıslar sonunda göbeğimiz düştü ve ilk banyomuzu yaptıkkk....
saçlarımız iice sararıp kabardıııı tüğ tüğ olduuu..
şimdide uyuyoo...
bizde size bakalım dedikk..
bu arada ben logusalık depresyonuuna girdim heralde kayınvaldemle kavga etmemize dakikalar kaldı kadının her yaptığı batıyoo..
kızımı ellicek diye aklım çıkıyo sırf odada die lavoboya bile gitmiyorummm
ayy inş çabuk geçer yoksa kafayı yiyebilirmmm
herkese merhaba,ay yarım saattir geçmişi okuyorum.bebeğine kavuşan annnelerin gözü aydın,doğuma gidecekleri de allah kurtarsın inşallah.ben de dun kontroldeydim.benım kızım da inmemiş daha rahımde de açılma yok dedi dr.rahat duramadığım için çatıya tam bakamadı adam,epiduralı verince bakarım rahat rahatdoğuma geldiğinde, ama sezeyanada hazır ol tabı,son anda alabılirım dedi( inşallah gerek kalmaz da normal olur yoksa şimdiye doğururdum zaten gunu dolsun dıye beklıyoruz. bu arada farkında mısıznı sanırım zeze dışında bekleyenler hep kız anneleri,var bu kızlarda bı numara ya du bakalım:))
herkese merhaba,ay yarım saattir geçmişi okuyorum.bebeğine kavuşan annnelerin gözü aydın,doğuma gidecekleri de allah kurtarsın inşallah.ben de dun kontroldeydim.benım kızım da inmemiş daha rahımde de açılma yok dedi dr.rahat duramadığım için çatıya tam bakamadı adam,epiduralı verince bakarım rahat rahatdoğuma geldiğinde, ama sezeyanada hazır ol tabı,son anda alabılirım dedi( inşallah gerek kalmaz da normal olur yoksa şimdiye doğururdum zaten gunu dolsun dıye beklıyoruz. bu arada farkında mısıznı sanırım zeze dışında bekleyenler hep kız anneleri,var bu kızlarda bı numara ya du bakalım:))
haklısın hülyacım o an çok güzel olmalıya
bebeğinin doğduğunda onu ilk görüsün,göğsüne yatırışları ,gözgöze ilk gelişiniz ayyy biran önce hayırlısıyla kavuşalım kuzularımıza
Sedacim heyecanliyim zaten beni daha da heyecanlandiriyorsun böyle söyleyip...:sinifsinif:
ayy gercekten bi benmi kaldimmmdelikafadulden
kizlarimiz zaten erkeklerin sayisini ikiye katliyordu..
canm senin icinde umarim hayirlisi olur..son anda iner belki kanala hic belli olmaz
ne güzel işte burdada sezeryan almış başını gidiyo en iyisi normal hem senin için hemde bebeğin için zaten kötü bişey olsa allahım bunu insanlar için yaparmıydı allah herşeyin en iyisini en güzelini insanlar için yapmış aynı benim gibisin bende korkmuyorum hiç hatta her geçen gün kendimi dahada cesaretlendiriyorum allah yardımcımız olsun inşallah kolay doğururuz
gelir tatlım en ummadığın anda gelir bi bakmışın gece sancıların fazlalaşmış sen doğurmuşun bizde burdan okumuşuz yani onların ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyo bak semoşa herkesi geride bıraktı valla olsun karnında durması daha iyi büyüyo işte sabırla bekliyoruz bide normalden o kadar korkma yaw doğuruyon bitiyo gidiyo onu görünce ne sancı çektiğini hatırlıyon ne acısını meleğin kucağındayken herşey bitiyo en azından o anı birebir yaşıyosun sana dr lar seda kızının başı çıktı az kaldı sabret dediklerinde eminim çook sevineceksin valla ablam bana aynen böyle dedi korkma onun başı çıkana kadar zor ondan sonrasında bi ohh çekiyosun onu kucağına aldığında dünyalar senin oluyo o anı yaşa sakın korkupta sezeryana girime dedi bakalım artık hayırlısı tatlım inşallah çook kolay bi doğum olur korktuğun gibi olmaz ve aklına doğumu getirme başka şeyleri düşün o zaman dahada rahatlarsın meleğin kucağına aldığın anı düşün ondan sonrasını düşün inşallah rahat geçer canım yaa allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?