2009 Haziran Anneleri!!

niye kızayım bitanem sevinirim hatta

terlik koydum yazmamışmıyım ?
kamera koyucam hem fotoğraf çekiyor,ama onu son anda koyarım dedim

mamayı dr sorup alıcam hangisini alayım die onun için koymadım ama aklımda

söylemen ii oldu biberonla vermiyim canım,
silikon bebek kaşığı tabağı felan almıştım onlarıda koyayım ozaman

şalıda kolonyayıda naz hatırlatınca koydum

çıkış içinde kıyafet koydum onuda yazmamışım galiba,eşofman koydum
kızım içinde koydum onu taşımak içinde ana kucağı+otokoltuğu aldık arabamızda bekliyor o zaten

böyle işte başka bişey hatırlarsan yaz tatlım

bu arada sağlık karnem,nufus cüzdanım,tahlillerim sürekli cantamda zaten

nasılsınız kıslar sonunda göbeğimiz düştü ve ilk banyomuzu yaptıkkk....
saçlarımız iice sararıp kabardıııı tüğ tüğ olduuu..
şimdide uyuyoo...
bizde size bakalım dedikk..
bu arada ben logusalık depresyonuuna girdim heralde kayınvaldemle kavga etmemize dakikalar kaldı kadının her yaptığı batıyoo..
kızımı ellicek diye aklım çıkıyo sırf odada die lavoboya bile gitmiyorummm
ayy inş çabuk geçer yoksa kafayı yiyebilirmmm

Binnurcum canim,

normal bu depresyonlar , umarim en minimum da atlatirsin...
Hosuna gitmeyen seyleri insanlara söylersen belki rahatlarsin ama kirmadan tabii..

normal hayatim...
burda sezeryan secmek gibi bi hakkin yok..
herhangi bi problemin olmadan sezeryan yapilamiyor
bende normal istiyorum zaten..
nedense herhangi bi korkum yok..
ins normal olur..
hakkimizda hayirlisi
ne güzel işte burdada sezeryan almış başını gidiyo en iyisi normal hem senin için hemde bebeğin için zaten kötü bişey olsa allahım bunu insanlar için yaparmıydı allah herşeyin en iyisini en güzelini insanlar için yapmış aynı benim gibisin bende korkmuyorum hiç hatta her geçen gün kendimi dahada cesaretlendiriyorum allah yardımcımız olsun inşallah kolay doğururuz

hülyacım ben o sancıları tam 9gündür sürekli olarak çekiyorum
hatta serum felan yedim
bide dr heran gelebilir dedi ama ne gelen var ne giden :)
hayırlısı ne diyim

gelir tatlım en ummadığın anda gelir bi bakmışın gece sancıların fazlalaşmış sen doğurmuşun bizde burdan okumuşuz yani onların ne zaman gelecekleri hiç belli olmuyo bak semoşa herkesi geride bıraktı valla olsun karnında durması daha iyi büyüyo işte sabırla bekliyoruz bide normalden o kadar korkma yaw doğuruyon bitiyo gidiyo onu görünce ne sancı çektiğini hatırlıyon ne acısını meleğin kucağındayken herşey bitiyo en azından o anı birebir yaşıyosun sana dr lar seda kızının başı çıktı az kaldı sabret dediklerinde eminim çook sevineceksin valla ablam bana aynen böyle dedi korkma onun başı çıkana kadar zor ondan sonrasında bi ohh çekiyosun onu kucağına aldığında dünyalar senin oluyo o anı yaşa sakın korkupta sezeryana girime dedi bakalım artık hayırlısı tatlım inşallah çook kolay bi doğum olur korktuğun gibi olmaz ve aklına doğumu getirme başka şeyleri düşün o zaman dahada rahatlarsın meleğin kucağına aldığın anı düşün ondan sonrasını düşün inşallah rahat geçer canım yaa allah yardım etsin

herkese merhaba,ay yarım saattir geçmişi okuyorum.bebeğine kavuşan annnelerin gözü aydın,doğuma gidecekleri de allah kurtarsın inşallah.ben de dun kontroldeydim.benım kızım da inmemiş daha rahımde de açılma yok dedi dr.rahat duramadığım için çatıya tam bakamadı adam,epiduralı verince bakarım rahat rahatdoğuma geldiğinde, ama sezeyanada hazır ol tabı,son anda alabılirım dedi( inşallah gerek kalmaz da normal olur yoksa şimdiye doğururdum zaten gunu dolsun dıye beklıyoruz. bu arada farkında mısıznı sanırım zeze dışında bekleyenler hep kız anneleri,var bu kızlarda bı numara ya du bakalım:))

ayy canım yerim ben o sarı kızını yaa yıkandı miss gibi olduu canım olsun genede sen kaynana bişey dememeye çalış gerçi onunda seni anlaması lazım sonuçta lohusalık çok kötü inşallah kolay geçer

Canim bizim topik zaten kizlar topigi oldu...Haziran anneleri kiz doguruyor habire ...Bekleyenler de normal dogum isteyenler genel de...zemuszemus

ayy gercekten bi benmi kaldimmmdelikafadulden
kizlarimiz zaten erkeklerin sayisini ikiye katliyordu..
canm senin icinde umarim hayirlisi olur..son anda iner belki kanala hic belli olmaz

haklısın hülyacım o an çok güzel olmalıya

bebeğinin doğduğunda onu ilk görüsün,göğsüne yatırışları ,gözgöze ilk gelişiniz ayyy biran önce hayırlısıyla kavuşalım kuzularımıza

bunları düşününce insan acayip heycanlanıyor ve sabırsızlaşıyor

neyse haziranın güzel anneleri ben gideyim sofrayı hazırlıcam kocam başımın etini yedi yemekte yemek diye cokacimcoookcokacimcoook gideyimde karnını doyurayım çeneside susar o zaman hadin ben kaçtım gelene kadar doğuran olursa allah yardım etsin belki ben doğururum hee karnım iyice indi aşşağıya resimimi, yüklicem sonra yemekten sonra bakarsınız inmişmi inmemişmi diye neyse gidiyorum bayyyyy

Sedacim heyecanliyim zaten beni daha da heyecanlandiriyorsun böyle söyleyip...:sinifsinif:

ay öyle güzel yazmışsınki insanı acayip rahatlatıyo bu dediklerin inşallah bende son haftamdayım normali bekliyorum ve inanın hiç ama iç korkmuyorum ama hamileliğim başından beri kötü yorumları takmıyorum bazıları acayip abartıyo ya kediler kuçular biel normal doğuruyo hemde kendi başlarına ve hemen yavularını yalayıp temizliyorlar içgüdüsel bişey annleik

selam kızlarr bende 38.haftadayım ve dünyalar tatlısı bir kız bekliorum.ama artık çok sıkıcı gelio herşey.bian önce doğurmak ve bebeğimi görmek istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.amin.....

hosgeldin canimmm
ins sag salim bebeklerimize kavusuruz
burda bi cok kiz annesi bebisine kavustu

selamlar herkese bende cumayı beklıorum bakalım cumaya kadar normal sancım gelmezse sezeryan olucam cok heyecanlıyım herkes teker teker doguruo ne guzel bebeklerınızı kucaklarınıza aldınız darısı bızlerın basına ...
bendede korkular basladı acaba bakabılcekmıyım bakamıycakmıyım cok cesaretlıyım gercı ama cok korkuyorum allah yardımcımız olsun

ALLAH KURTARSIN CANIM..BENDE 38 HAFTALIK HAMİLEYİM.BEKLİORUZ BAKALIMM..SANCIM GELİNCE GİDİCEZ BZDE..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…