2009 Haziran Anneleri!!

9 aydır yanımda olan, kimseciklerle paylaşamadıklarımı paylaşan canım arkadaşlarım;

Biliyorsunuz sabah Allahın izni ile kızımla kavuşmaya gidiyorum, dualarınızı eksik etmeyin canlarım, siz hepiniz dualarımda olacaksınız. Hakkınızı helal edin, hepinizi çookk seviyorummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ah canim benim ya helal olsun sende helal et, of cok duygulandim ben
´cok alisdim hepinize bende kizlar ya.
allahim hepimizin kolaylik la ve sapa saglam yavrularimisa kavusmayi nasip etsin.
özzgem ve yarin doguma giden tüm arkadaslarimiz rabbim hepinize yardim eder ins dualarimiz sizinle,
güzel haberlerle gelin ins

Özgecim dualarimiz seninle ve yarin dogum yapacak tüm arkadaslarla...Hayirlisiyla alin meleklerinizi insallah kucaklariniza...opuyorumnanaktan

ozge naz ve yarin dogum yapacak arkadaslar allah kolaylik versin, benim buyuk ihtimal sali olacak, yarin belki haber veremem, bana da dua edin nolur, bu arada hep kiz anneleri kaldi demissiniz ama ozlem disinda bende varim erkek bekleyen....tembel oglum benim, daha inmedi bile....ama dr teyzesi onun kadar sabredemeyecek

evet ya leo aynı hisler bendede var bende 39 + 2 oldum kzıma kavuşamk istiom artıkın

canım kzına sağlıkla kavuşcaksın ne mutlu allah analı babalı büyütmek nasip etsin duzlarım seninle

ayyy doguran gitti..bi pinarcim geliyor..topigimizde kimsecikler kalmadi..
sayfalarini okumaya yetisemedigimiz topik terk edilmis gibi

ii geceler tatlı rüyalar tüm annelere, ben bugün yorgunluktan erkenden uyudum şimdi de ayaktaayım. az önce rüyamda nidayı gördüm.beyaz bi battaniye alıyodu bebişine.iyidir inşallahh.
4 gün kaldı bebişime kavuşmayaaa:))
sabah doğumu olan arkadaşşlara da rabbim yardım eder inş.

günaydinnnnnnnnn kizlar,
ama ben cok üzülüyorum ya bu topigi böyle bos görünce...
anneler gelin ya asil simdi sohbet zamani bence......

Günaydın arkadaşlar bugün doğumu olan herkesin Allah yardımcısı olsun.Hayırlısıyla kucaklarına alırlar inşallah

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle doğumu sağlıkla gerçekleşmiş tüm annelere gözünüz aydın demek istiyorum. Darısı ben gibi bekleyenlerin başına. ben de aylardan beri siteye giremiyodum yoğun iş temposundan dolayı. Artık izne ayrıldım. Benim de yaklaşık 10 günüm var kısmetse. Spinal sez. düşünüyoruz kordon boynunda olduğundan normale cesaretimiz yok. Allah herkesin yardımcısı olsun. Çok korkuyorum.

Günaydınn kızlarr...iii haftalarr..
Bugün bebişleine kavuşacak annişler sağlıkla kucağınıza alın inşallahh...
Dualarım sizlerlee sorunsuz geçer doğumlar umarım...

Müminecim canim,
beni görmüssün rüyan da...Hayirdir insallah..Bende biraz önce NSTye girdim ebe de...Sanci cikti birazcik...Ama öyle abartili birsey yok...
Bu arada beyaz battaniyesi var kizimin annem getirdi...

Günaydin herkese..
Dogum yapacak cok arkadas var bugün ,hepsinden hayirli haberler bekliyoruz...

ayyy doguran gitti..bi pinarcim geliyor..topigimizde kimsecikler kalmadi..
sayfalarini okumaya yetisemedigimiz topik terk edilmis gibi

canım haklısın ama bebişler izin vermiyor ki.tam bilgisayarın başına oturuyorum 10 defa kaldırıyor beni çığlıklarıyla.
bu arada sema da pek uğrayamıyor galiba merak ettim inşallah bebişi iyidir.
bugün doğum yapacaklara da allah kolaylık versin

slm herkeseee
nasılsınız bakalımmmm
biz topuktan kanımızı aldırdık geldik sağlık ocağndan
uyuyor ırem hanım
şimdi
herkes ii inşallahh...
doğuma gidenlerin allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…