sadetcim siz masallah büyüttünüz bebişleri biz hala göbiş büyütüyoruz yaaa:roflol::roflol:slm herkeseee
nasılsınız bakalımmmm
biz topuktan kanımızı aldırdık geldik sağlık ocağndan
uyuyor İrem hanım
şimdi
herkes ii inşallahh...
doğuma gidenlerin allah yardımcısı olsun
sadetcim siz masallah büyüttünüz bebişleri biz hala göbiş büyütüyoruz yaaa:roflol::roflol:
iki gündür o kadar yorgunumki sadetcim anlatamam tansiyonumda dengesizlik var mahvedio beni srsem gibi dolasıyorumuyandı emzirdim geldim
evet ayşecim büyütmeye çalışıozzz
ama canım stres yapma nasılsa doğcakkk
bi kaç gün daha dinlen
çok yorulcaksın çünküüüü
merhaba kızlarr nasılsınız bugün doğuracakları allah kurtarsın allah yardımcıları olsun hepsi sağ sağlim alsın kuzucuklarını kucağına darısıda bekleyenlerin başına benim günümden 2 gün geçti bakalım yarın dr ne dicek bu gidişle doğmasa günü geçiyo diye sezeryana alacaklar kızıma hadi annecim doğ diyorum yokk inatçı yaa doğası yok bi kaç kişi sona kaldık bizden sonra doğuracaklar doğurdu bakalım bizim bıdıklar ne zaman gelecek
özge ile naz almışlardır kucaklarına bebişlerini
yani dimi allah yardım ediyo gerçekten yardım etmese nasıl doğurucaz dimi öyle güzel bi varlık veriyoki bize doğumdaki acıya sancıyada katlanabiliyosun ve o acılar sancılar onu görene kadar gördükten sonra acımı sancımı hiiç unutuyosun allahım kolay doğum nasip etsin allah yardımcımız olsunay öyle güzel yazmışsınki insanı acayip rahatlatıyo bu dediklerin inşallah bende son haftamdayım normali bekliyorum ve inanın hiç ama iç korkmuyorum ama hamileliğim başından beri kötü yorumları takmıyorum bazıları acayip abartıyo ya kediler kuçular biel normal doğuruyo hemde kendi başlarına ve hemen yavularını yalayıp temizliyorlar içgüdüsel bişey annleik
korkma tatlım o duygu sende kendiliğinden oluşuyo bakanlar nasıl bakıyo sende öyle bakarsın canım allah senide kurtarsın canımselamlar herkese bende cumayı beklıorum bakalım cumaya kadar normal sancım gelmezse sezeryan olucam cok heyecanlıyım herkes teker teker doguruo ne guzel bebeklerınızı kucaklarınıza aldınız darısı bızlerın basına ...
bendede korkular basladı acaba bakabılcekmıyım bakamıycakmıyım cok cesaretlıyım gercı ama cok korkuyorum allah yardımcımız olsun
allah kurtarsın canımm sağ sağlim al meleğini kucağınaselam kizlar, yarin son kontrol, sali buyuk ihtimal dogum,cok heyecanliyim...
allah yardımcın olsun canım inşallah sorunsuz bi şekilde alırsın kucağına doğumdan sonrada sorun yaşamazsın inşallah allah kurtarsın hakkımız varsada helal olsun9 aydır yanımda olan, kimseciklerle paylaşamadıklarımı paylaşan canım arkadaşlarım;
Biliyorsunuz sabah Allahın izni ile kızımla kavuşmaya gidiyorum, dualarınızı eksik etmeyin canlarım, siz hepiniz dualarımda olacaksınız. Hakkınızı helal edin, hepinizi çookk seviyorummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hayirlisi olsun Hülyacim ama senin ufaklik bugün yarin gelcek bence...Saglikla insallah..
slm kizlar drdan geldim..
oglum elini yuzune kapatmis yatiyordu keyfi yerinde
suyu yeterliymis
kilo ve boyu olcmedi dr
hersey yolunda dedi
dogum yapacagim ve sonrasinda kalacagim odalari gezdik
bebisimizin yatacagi yeri falan
heyecanliydi dogrusu...
sizde hersey yolundami???
Selam Özlem,
gözün aydin canim herseyin yolunda olmasi harika...
Biz de nolsun, dogurmayi bekliyoruz...
Kimse yok topikte...
Merakla dogum yapanlardan haber bekliyoruz bir de...
slm kizlar drdan geldim..
oglum elini yuzune kapatmis yatiyordu keyfi yerinde
suyu yeterliymis
kilo ve boyu olcmedi dr
hersey yolunda dedi
dogum yapacagim ve sonrasinda kalacagim odalari gezdik
bebisimizin yatacagi yeri falan
heyecanliydi dogrusu...
sizde hersey yolundami???
maşallh oğluşuna bak keyfi yerinde annesi gelirmi hiç herşey yolunda ne güzel herkeste sen gibi heyecan var doğuranlar fazlalaştı doğurmayanlar az kaldı biz sona kaldık
aynen oyle cnm..kafa assagida ama kanala girmemis...
dr bi gecedede dogabilir desede benim pek umudum yok su siralar
ne agrim var ne sizim
beklicez isteeea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?