sabir hayatimm..Özlemcim ben iyiyim de, gerginim sanirim biraz, kimse de agzini acip birsey diyemiyo evde bana...
benimde durumum aynı.sancımı bekliorum.38+2 deyim.ne sancım var nede başka bişey.gelmeye niyeti yok hanımefendinin..
buyrunnnnnnnnn
Neslihancim bende gittim bugün NTS de benim de kasilmalarim cikti...Hayirlisi...
Nidacım seninde bugün yarın olur ozaman
bu hafta doğururum artık heralde.yoksa 40 a doğru gidiorum walla..bende çoğu zaman unutuorum.bazen kasıklarım ağrıo adet sancısı gibi.onun dışında hiç sancım olmadı.inş kolay olur...allah hepimize yardım eder inşş..
Özlemcim haklisin, alismadigimiz bir durumun icine girecegiz, bakalim nasil olcak....
Annem de garibim is yapmaya kalkiyor, elinden aliyorum herseyi sanki daha cicegi burnunda yeni hamile gibi, ordan oraya zipliyorum bende senin gibi..:sinifsinif:
Emelcim cikti sanci da öyle cok fazla degil...Bakalim biraz beklerse yengec olacak, su pazar gününü atlatirsak:kedi:
Özlemcim Temmuz basi olsa da fena olmaz ama sabir lazim o tarihi beklemek icin zemuszemus
bebekler daracik yerde sakin sakin bekliyorda bize ne oluyor anlamadim kikaydirigubbakcemile3
amann dursunlar aslinda..:jeyyar:
Evet haklisin canim...
bu arada biraz önce senin memleketten bebek arabamiz geldi...Cekerim fotosunu koyarim bugün , simdi alis-verise gidiyoruz annemle...
canım gaz için rezene çayı iyi geliyomuş bide sende yediklerinde dikkat et canım onda gaz yapabilir cola felan içme kahve felan tüketme bebekte gaz yapıyomuş inşallah düzelir canımKızlar günaydın nasılsınız bugün
bugün çok bebiş gelicek , hayırlsıyla sağlıkla gelsinler ,
Allah yardımcıları olsun arkadaşlarımın hepsinin
biz gece hiç uyumadık doğru dürüst , gaz sancısı vardı oğlumun çok zormuş, hep ağladı yavrum,
ben emzirdim babası kucağında gazını çıkardı bütün gece ayaktaydık
bu hafta doğururum artık heralde.yoksa 40 a doğru gidiorum walla..bende çoğu zaman unutuorum.bazen kasıklarım ağrıo adet sancısı gibi.onun dışında hiç sancım olmadı.inş kolay olur...allah hepimize yardım eder inşş..
benimde durumum aynı.sancımı bekliorum.38+2 deyim.ne sancım var nede başka bişey.gelmeye niyeti yok hanımefendinin..
buyrunnnnnnnnn
ben 37+5 deyim inşallah hayırlısıyla 40 ı geçmez canım.Buaralar zaten karnımı yırtacak gibi şimdiye kadar çatlama dı çok şükür ama sanırım,çatlayacak karnım çok geriliyor çünkü
canim bence sanci ya pek bakmiyo bu dogum ya birden oluyo herhalde, sanciya baksa ben cokdan dogururdum 2 haftadir cekiyom vallaha ..hem nst dede hep kasilmalarim cikiyo anlamadim gidi.bide dr bana 2 güne dogurursun demisdi 8 gün oldu düsünün,
bu beklemek benide cok bunaltdi......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ya birde kislar ben artik her adim atdimda acaip baski hissediyorum vajinamda ,
ama inatla yinede hergün 1 saat yürüyorum kötümü acaba, biu baski normalmi sizdede varmi???
YA BENDE COK KORKUYOM DAHA HIC CATLAMADIM COK SÜKÜRAMA SON ANDA CATLARSAK BIDE:::
BIDE BASILARI DIYORKI DOGUMDAN SONRA CIKARMIS CATLAKLAR ORTAYA delikafadulden
DOGURUMU ACABA
EEE anlatin kizlar ya , benim canim sikiliyo hava yagmurlu.yagmurlu oldugu zaman icim cok sikiliyo nedense bunaliyorum:sm_confused::çok üzgünüm:
nezomemo bana dr yürüyüşü yasakladı bende yürüyordum artık yeter dinlenmen enerji depolaman lazım dedi hoş yürümüyorum ama evin içinde durmuyorum bu seferde aslında dinlenmeye ihtiyacım var ama kendimi durduramıyorum
canım o vajinada ağrılar kasılmalar bende acayip oluyo yürümekte zorluk çekiyorum bazen amann dr larda 2 gün der 3 gün der aha benim günüm doldu geçiyo bile hala doğacak doğar doğar diyo bişey olduğu yok benimde canım çok sıkılıyo yaa evim kirlendi banyoma klozet takıldı orayı temizlemem lazım eşime diyorum ama ha duvar ha o fark yok hiiç takmıyo bile dün evdeydi gel yardım et beraber evi temizliyelim pc başından kalkıpta bana yardım etmedi bu erkekler niye böyle benciller yaaa çok sinirlerimi bozuyoklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?