2009 Haziran Anneleri!!

Özlemcim ben iyiyim de, gerginim sanirim biraz, kimse de agzini acip birsey diyemiyo evde bana...
sabir hayatimm..
gerginligini atmaya calis uzerinden sakinles bebeginin sakinlige ihtiyaci olacak..
dogumdan sonra dahada sinirli olabilirsin haliyle bebek sesi,alismadigimiz durumlar ,gogus problemleri..
simdiden sakinlesmeye bak canm

benimde durumum aynı.sancımı bekliorum.38+2 deyim.ne sancım var nede başka bişey.gelmeye niyeti yok hanımefendinin..
buyrunnnnnnnnn

bende 38+2 deyim...
ne agrim ne sizim var..
bari on sancilar yasasam yaklasti dicem..
hala bazen hamile oldugumu unutuyorum ziplaya ziplaya cikiyorum merdivenlerikaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın nasılsınız bugün
bugün çok bebiş gelicek , hayırlsıyla sağlıkla gelsinler ,
Allah yardımcıları olsun arkadaşlarımın hepsinin
biz gece hiç uyumadık doğru dürüst , gaz sancısı vardı oğlumun çok zormuş, hep ağladı yavrum,
ben emzirdim babası kucağında gazını çıkardı bütün gece ayaktaydık

bu hafta doğururum artık heralde.yoksa 40 a doğru gidiorum walla..bende çoğu zaman unutuorum.bazen kasıklarım ağrıo adet sancısı gibi.onun dışında hiç sancım olmadı.inş kolay olur...allah hepimize yardım eder inşş..

Özlemcim haklisin, alismadigimiz bir durumun icine girecegiz, bakalim nasil olcak....
Annem de garibim is yapmaya kalkiyor, elinden aliyorum herseyi sanki daha cicegi burnunda yeni hamile gibi, ordan oraya zipliyorum bende senin gibi..:sinifsinif:

Emelcim cikti sanci da öyle cok fazla degil...Bakalim biraz beklerse yengec olacak, su pazar gününü atlatirsak:kedi:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy bende 22 yi bekliyorum yengec olsun diye caktirmadan nidacim:kedi:

bebekler daracik yerde sakin sakin bekliyorda bize ne oluyor anlamadim kikaydirigubbakcemile3
amann dursunlar aslinda..:jeyyar:

Evet haklisin canim...

bu arada biraz önce senin memleketten bebek arabamiz geldi...Cekerim fotosunu koyarim bugün , simdi alis-verise gidiyoruz annemle...

canım gaz için rezene çayı iyi geliyomuş bide sende yediklerinde dikkat et canım onda gaz yapabilir cola felan içme kahve felan tüketme bebekte gaz yapıyomuş inşallah düzelir canım

aminn canım o sancıları ben kaç gündür çekiyorum artık belimde ağrılar karnımda kasılmalar oluyo ama ortada bişey yok sabırla bekliyorum yapacak bişeyim yok ne yapalım hayırlısı olsun

benimde durumum aynı.sancımı bekliorum.38+2 deyim.ne sancım var nede başka bişey.gelmeye niyeti yok hanımefendinin..
buyrunnnnnnnnn

canim bence sanci ya pek bakmiyo bu dogum ya birden oluyo herhalde, sanciya baksa ben cokdan dogururdum 2 haftadir cekiyom vallaha ..hem nst dede hep kasilmalarim cikiyo anlamadim gidi.bide dr bana 2 güne dogurursun demisdi 8 gün oldu düsünün,
bu beklemek benide cok bunaltdi......mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya birde kislar ben artik her adim atdimda acaip baski hissediyorum vajinamda ,
ama inatla yinede hergün 1 saat yürüyorum kötümü acaba, biu baski normalmi sizdede varmi???

YA BENDE COK KORKUYOM DAHA HIC CATLAMADIM COK SÜKÜR AMA SON ANDA CATLARSAK BIDE:::
BIDE BASILARI DIYORKI DOGUMDAN SONRA CIKARMIS CATLAKLAR ORTAYA delikafadulden
DOGURUMU ACABA

EEE anlatin kizlar ya , benim canim sikiliyo hava yagmurlu.yagmurlu oldugu zaman icim cok sikiliyo nedense bunaliyorum:sm_confused::çok üzgünüm:

nezomemo bana dr yürüyüşü yasakladı bende yürüyordum artık yeter dinlenmen enerji depolaman lazım dedi hoş yürümüyorum ama evin içinde durmuyorum bu seferde aslında dinlenmeye ihtiyacım var ama kendimi durduramıyorum

canım o vajinada ağrılar kasılmalar bende acayip oluyo yürümekte zorluk çekiyorum bazen amann dr larda 2 gün der 3 gün der aha benim günüm doldu geçiyo bile hala doğacak doğar doğar diyo bişey olduğu yok benimde canım çok sıkılıyo yaa evim kirlendi banyoma klozet takıldı orayı temizlemem lazım eşime diyorum ama ha duvar ha o fark yok hiiç takmıyo bile dün evdeydi gel yardım et beraber evi temizliyelim pc başından kalkıpta bana yardım etmedi bu erkekler niye böyle benciller yaaa çok sinirlerimi bozuyo klava:klava:

inan canim ne sebeb buna bilmiyorum ama yarim saat oturuyorsam 1 saat evde de dolaniyorum ,
esim pesimde yoruluyo artik otur diye.
ben yorulmak ne bilmiyorum .
simdi 2-3 gündür vajinamdaki baskidan biraz korkuyorum ama,
yinede oturamiyorum.
ya canim ben oturarak dinlenemiyorumki,
beni en iyi dinlendiren sey acik havada,
dogada yürüyüs yapmak ´..........
ama bak 1 hafta önce dr bana yügrüye bildigin kadraiyla yürü.
bisey olmas.
en kötü ihtimal sancin gelir dogurursun demisdi.
eeeeee bende zaten bunu istiyom hic dururmuyumkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
gerci ozaman vajinamda baski yokdu dr dediginde ama​

evet doktorlar hep ayni agizdan konusuyo,
bizde biliyoz ellbetde dogacak.senin sabrinada hayranim canim ya masallah
aman bos ver canim hic sinirlenip kendini üzme.
erkeklerin yapis herhalde böyle.
gerci günahini almayim benim esim bu konuda cok düsünceli.
biz temizlimizi falan hep beraber yapdik.
agir isleride hep o yapiyo.​

cemrecim eşin nasıl bu kadar rahat anlamıyorum sen temizlik yaptın o oturdu demek:mymeka:klava:nasıl bi rahatlıktır bu anlamadım eşinin günü gecmiş dogurdu doguracak adamın umrunda degil çok kızdım eşineklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…