2009 Haziran Anneleri!!

nezomemo canım senin gününe daha varmış ne kadar içeride kalırsa o kadar ii bebişin için en azında 38. haftayı yarıladıgında dogsa daha ii olur ama ne zaman gelecekleri belli olmuyo

sabrın sonu selametmi inşallah öyledir normal istiyorum inşallah normal olur tek korkum o sezeryan olmak hiç ama hiç istemiyorum zaten yanımda kalıcak biri yok sezeryan olursam tek ne yapacam o yüzden normal olsunda ayağa kalkabileyim hayırlısı artık ne güzel eşin anlayışlı bide benimki olsa ahh ahh

bende anlamıyorum yaa aynısını diyorum ona öyle şeylerdede susturmaya çalışıyo ben konuştukça o dinlemiyo ne yapcam bilmiyorum

neyse kızlar ben kaçtım yemek yapıcam mutfagı toplamadım daha gideyimde yapayım bari hadi görüşürüz canlarımm

kızlar herkese merhaba 6.haftama girdim .ya ben bişey sormak istiyorum biraz saçma belki ama ben cumartesi botaniik parka gitmiştim hayvanat bahçesinde tüm hayvanları gördüm doğal olarak ayıyı görünce çocuğum kıllı olurmuş maymunu deveyi görüncce çirkin olurmuş çok end,şeliyim sizce ölemi beni rahatlatın ne olur yaa

Canim yaaaaa, inanmiyorum nerde yasiyorsun sennn??
Kimlerle arkadaslik yapiyorsun??
olur mu öyle sacma sapan seyyy....

hayır tabiki canım olabilir mi öyle sey hurafeden ibaret laflar bunlar sakın bu sacma seylere inanayım deme

özlemcim doğuranlar kaçmadı gülüm sizleri merak edip arasırada olsa giriyoruz ama uzun uzun takip edemediğimizden kısa yazıp çıkıyoruz malum boş bulduğumuz fırsatlarda ya bir iş yapıyoruz ya misafir ağarlıyoruz ya da uyuyoruz
38+2 yim demişsin ben o gün kucağıma aldım meleğimi
inşallah sende hayırlı vakitte alırsın minik oğlunu kollarına

emelcim gaz sancısı çok fena nede yapsan kar etmiyor benim zeynep çok gaz sancısı çekti ordan biliyorum bunda da fasulye bile yedim olmadı gazı olsa bile çıkardı maşallah diyimde kendi nazarım bile değer korkarım
ama sen yediklerine dikkat et canım bir de üşütme ter üzerinde kurumasın

bugün doğum yapacaklardan haber alamadık
tabi muhtar da doğum yapınca mahalle muhtarsız kaldı
semoşum aradım kaç sefer ama müsait değilsin ulaşamıyoruz sana
tebrik ederiz inşallah iyisinizdir tatlım merakta bırakma bizleri olurmu arada kaçıp iyiyiz de bizlere yeter

narende bugün ortalıklarda yok acaba o da mı bugün doğuranlar kervanına katıldı opuyorumnanaktan

valla kızlar öle canım sıkıldıki anlatamam yani çocuk her gördüğümüze benzese değilmi valla yaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım olurmu hiç öyle şey ,mümkünmü ya
inanma böyle şeylere lütfen

evinde kedi ,köpek ,maymun besleyen insanlar var o zaman onların çocukları hep kıllı çirkin olurdu

bak annem bana hamileyken bizim evimizde kedimiz,bahçemizde tavuklar ,kazlar felan varmış
hatta babannemde inek ve keçi besliyormuş çiflikte
sürekli oraya gidermiş annem babannem hep maceralarımızı anlatır
allaha şükür ne kıllıyım ne çirkinim

içim rahatladı valla çok teşekkür ederim ee kimlerin nasıl gidiyo şimdi hamilelikleriii:))

[
nezomemo canım senin gününe daha varmış ne kadar içeride kalırsa o kadar ii bebişin için en azında 38. haftayı yarıladıgında dogsa daha ii olur ama ne zaman gelecekleri belli olmuyo

canim haklisin da dr bana heran bekle dedi ya hep aklim ister istemes orda,
keske öyle demeseydi .

ya kizlar nareni bende merak ediyorum ay dogurdumu ne??????

cemrecim senin bu kocan beni öldürecek yalmaz:

bu kadar olmaz ama ne acımasız ya
karnın burnundasın şu hale bak

onun sana kızması lazım iş yaparken
valla allah razı olsun eşimin hakkını yiyemicem acayip yardımcı banaya
eve gece geliyor salatayı bile bana yaptırmıyor
o kadar yorgun oluyor bide
ben duşa gireyim kendime gelirim sakın elini bişeye sürme diyor

eşinin yaşı çokmu genc bilmiyorum ama umarım bu tutumu doğumdan sonrada devam etmez

kızlar benimde 5te randevum var
çatı muayenem yapılacak çokkk heycanlıyım kızımıda görücem en son 11gün önce görmüştüm

ama çatı muayenesinden çok tırsıyorum ve utanıyorum:kedi:

ilk kez alttan muayene olmam gerekecek

hiç utanma canım çünkü bişey olmuyor beni hep alttan muayene etmişti doktor ilk 3 ay sanırım öleymiş rahat ol sadece

mydarling biz keseyi hemen görmüştük, ultrasonda herşeyimize baktık,hiç bir problemimde yoktu akıntı kanama gibi onun için hiç alttan muayene olmadım

hamile kalmadan öncede olmadı şimdi biraz tırsıyorum ama olsunda istiyorum bu kızıma beni 1adım daha yaklaştıracak

bebeğim çatıya yerleşmişmi belli olacak,çatım doğuma müsaitmi bakılacak

seda korkma canim rahat ol. kiz düsün ben hamilelimin basindan beri altdan muayne oluyorum
alisdim artik hic tikim cikmiyo, utanmada kalmadi vallaha sırnaşık şey

anladım tatlımda benim çok yeniydi gittiğimde ondan alttan bakmıştı cuma günü tekrar gidicez bakalım kalp atışlarını duymaya şuan için bendede problem gözükmüyor ama dediğim gibi çok yeni daha,bende çok heycanlıyım ilk defa duyucazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…