sabrın sonu selametmi inşallah öyledir normal istiyorum inşallah normal olur tek korkum o sezeryan olmak hiç ama hiç istemiyorum zaten yanımda kalıcak biri yok sezeryan olursam tek ne yapacam o yüzden normal olsunda ayağa kalkabileyim hayırlısı artık ne güzel eşin anlayışlı bide benimki olsa ahh ahhevet doktorlar hep ayni agizdan konusuyo,
bizde biliyoz ellbetde dogacak.senin sabrinada hayranim canim ya masallah
aman bos ver canim hic sinirlenip kendini üzme.
erkeklerin yapis herhalde böyle.
gerci günahini almayim benim esim bu konuda cok düsünceli.
biz temizlimizi falan hep beraber yapdik.
agir isleride hep o yapiyo.
bende anlamıyorum yaa aynısını diyorum ona öyle şeylerdede susturmaya çalışıyo ben konuştukça o dinlemiyo ne yapcam bilmiyorumcemrecim eşin nasıl bu kadar rahat anlamıyorum sen temizlik yaptın o oturdu demek:mymeka:klava:nasıl bi rahatlıktır bu anlamadım eşinin günü gecmiş dogurdu doguracak adamın umrunda degil çok kızdım eşine klava:
kızlar herkese merhaba 6.haftama girdim .ya ben bişey sormak istiyorum biraz saçma belki ama ben cumartesi botaniik parka gitmiştim hayvanat bahçesinde tüm hayvanları gördüm doğal olarak ayıyı görünce çocuğum kıllı olurmuş maymunu deveyi görüncce çirkin olurmuş çok end,şeliyim sizce ölemi beni rahatlatın ne olur yaa
hayır tabiki canım olabilir mi öyle sey hurafeden ibaret laflar bunlar sakın bu sacma seylere inanayım demekızlar herkese merhaba 6.haftama girdim .ya ben bişey sormak istiyorum biraz saçma belki ama ben cumartesi botaniik parka gitmiştim hayvanat bahçesinde tüm hayvanları gördüm doğal olarak ayıyı görünce çocuğum kıllı olurmuş maymunu deveyi görüncce çirkin olurmuş çok end,şeliyim sizce ölemi beni rahatlatın ne olur yaa
kızlar herkese merhaba 6.haftama girdim .ya ben bişey sormak istiyorum biraz saçma belki ama ben cumartesi botaniik parka gitmiştim hayvanat bahçesinde tüm hayvanları gördüm doğal olarak ayıyı görünce çocuğum kıllı olurmuş maymunu deveyi görüncce çirkin olurmuş çok end,şeliyim sizce ölemi beni rahatlatın ne olur yaa
nezomemo canım senin gününe daha varmış ne kadar içeride kalırsa o kadar ii bebişin için en azında 38. haftayı yarıladıgında dogsa daha ii olur ama ne zaman gelecekleri belli olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?