2009 Haziran Anneleri!!

ayseeee hadi kız sen dogurda sıra bana gelsin :))

ama önce hülya dogursun onungünü bile gecti valla bu kıza hayranım biz catlıoz o ne sukunettir ya :))
ah ahhhhhhhhhhh nerde canım bakalım yarın gidiyorum hastaneye aMA ben artık zorlanmaya basladım çok rahat bi 9 ay ay gecirdim ama su son on günü çok zor geciyo artık normal diye diretmiyorum hayırlısı ne ise o olsun bebegim saglıklı olsunda ben sıkıntıdaysam oda sıkıntıdadır strese gircek diye korkuyorum bakalım dr yarın ne diyecek

hayırlısı olsun canım hakkımızda ben de artık 40 haftayı doldurursam öle düşünbcem napayımm (

haber vermeyi unutma aysecimmm

kızlar merhaba bende dr dan az önce geldim.bebeğin kafası daha yerleşmemiş.perşembeye kadar doğmazsa tekrar gidicez ve cuma sezeryana giricez.

benim dr 36.haftada magnezyumu bıraktırdı canım

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım dr un bakmıştır gerçi çatına yada bakacaktır inşallah doğumhaneye girdiğinde korkmazsın tatlım amann ben her gittiğimde bi ebe bakıyo bi dr um bakıyo alıştım artık bide burdaki ebe baktı ilkinde biraz çekiniyosun ama sonra alışıyo insankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gelir canım gelirr zaten gününde dolmuş oluyo bi benim günüm geçti burda herkes gününden erken doğurdu bi benim günüm geçti bekliyorum bide içerde çok rahat galiba gezinip duruyo zilli ben burda iyiyim annee beni merak etme diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla sen gelmeyince doğurdu bu kız dedik hani semoş doğurdu artık heran herşey olabilir geç doğacak bebekler erken gelebilir diye bakıyoruz hayırlısı

hımm tamam ben biraz yeniyimde pardon yaa kızlar miğde bulantılarınız ne zaman başlamıştı bende bişey yok şuan içindeee
benim mide bulantım 2. ayda başladı 2 ay sürdü 4. ayda bitti geçiyo yani belki sende olmaz inş olmaz canım rahat geçer hamileliğin

ayseeee hadi kız sen dogurda sıra bana gelsin :))

ama önce hülya dogursun onungünü bile gecti valla bu kıza hayranım biz catlıoz o ne sukunettir ya :))
mecbur bekliyorum canım normal istediğim için bekliyorum yarın dr a gidicem bakalım ne dicek bide bakmışın yarın doğurmuşum belli olmaz ama sorun yoksa normal sancımı beklicem cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum eğer gene gelemzse mecbur sezeryan olucak o zamana kadarda doğar herhalde hayırlısı olsun hangisi iyi olucaksa o olsun ben razıyım yeterki meleğim sağ sağlim gelsin dünyaya sorunsuz bi şekilde gerisi önemli değil

dr un iyisini bilir canım ama son haftalarda kullanmıyo diye biliyorum ama dr un bi bildiği vardır herkesin dr u ayrı bişey der o yüzden sen kendi dr unun dediğini dinle zaten bi zararı olsa vermezdi hakkında hayırlısı olsun canım

bende kullanmayayım magnezyumu o zaman. Kızlar bence hayırlısı ne ise o olsun. ben çok kafaya takıyordum ama normal olmayacak diye ama artık alıştım sezeryana .

Ayy Nezahat ya, bu almanya`nin doktorlari ne merakli vajinal muayeneye degil mi?
Öyk geldi bana artik ...
Allahtan dogurana kadar doktorum tatil de...

sorma nidacim ya, ne meraklilar gercektende.ay acil hastaneye gitmisdim ya
inan gelen vajinal muayne yaptdi giden yapdi.

canim benim dr bana 1 ay önce birakdirdi, kasilmalari önlüyo demisdi.
ama dr kullan dediyse kullan bencede vardir elbetde bi bildigi

Saadetcim selam,

cok agladi mi Iremcik topuk kani alinirken??

slm nidacım
evet canım ağladııı iğne battığında bide hemşire kan gelsin diee topuğunu sıkıcaaa 5 ayrı sütünaa kan değdirdiii
bunun için ayrı ayrı sıktıı yavrumunnn topuğunuuuu içim gitti ama elden gelen bşy yok maalesef

Ay evet canim , insanin ici gider ama 1 defalik bir sey..Gerci daha sonra bir sürü asilari olcak bu miniklerin...
Tüm minikler dünyaya geldiginde de bu konulari paylasiriz insallah...kaydirigubbakcemile3

ahhh kuzum ya kıyamam iremime

canım benm nasılsın dikişlerin iileşio mu saadetim
iyiyim cmmmmm dikişler iileştii cnm eskisi gbiyimm hatta daha gzllşti fiziğimmm sırnaşık şey

Ay evet canim , insanin ici gider ama 1 defalik bir sey..Gerci daha sonra bir sürü asilari olcak bu miniklerin...
Tüm minikler dünyaya geldiginde de bu konulari paylasiriz insallah...kaydirigubbakcemile3

evet cnmmm inşş cnmm
artık sizleri bekliyoruzzzz hayırlısıylaa...

mrb özlemcim
iyi irem cnm çok şükür uyuyor şimdiii emdiii
doydu karnı uyudu
arminide sabırsızlıkla bekliyoruz kızımlaaa
özlemcimm az kalmışşş
hayırlısıyla kurtl inşş

sğl nezaketcimm
evet cnmmm
miniciklerrr daha ama iğneyleee çoktan tanıştılarrrr

mrb kızlar nasılsınız umarım herkes iiyidir.
cumadan beri hastanedeyim yeni geldim.
ben sezaryenle doğurdum 12.06.2009 cuma günü tam 40+0 da.
52 cm boy ve 4140gr kilosu.normaldi ama sezaryane döndü ayrıntıları sonra anlatırım.ama çok zordu.
bu arada adı da defne.
kendinize çok iyi bakın.grş hepinizi öpttümm

mrb özlemcim
iyi irem cnm çok şükür uyuyor şimdiii emdiii
doydu karnı uyudu
arminide sabırsızlıkla bekliyoruz kızımlaaa
özlemcimm az kalmışşş
hayırlısıyla kurtl inşş

uyusun buyusun iremcik..
ahh sorma saadetcim...
bende sabirsizlikla bekliyorum..a.s.

gozunaydin allah anali babali buyutsun..
masallah boyu kilosu cok iyi...
ayrintilari bekliyoruz cnm

Canım maşallahhh tosunumuzaaaa sağlıkla büyütün inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…