ah ahhhhhhhhhhh nerde canım bakalım yarın gidiyorum hastaneye aMA ben artık zorlanmaya basladım çok rahat bi 9 ay ay gecirdim ama su son on günü çok zor geciyo artık normal diye diretmiyorum hayırlısı ne ise o olsun bebegim saglıklı olsunda ben sıkıntıdaysam oda sıkıntıdadır strese gircek diye korkuyorum bakalım dr yarın ne diyecekayseeee hadi kız sen dogurda sıra bana gelsin :))
ama önce hülya dogursun onungünü bile gecti valla bu kıza hayranım biz catlıoz o ne sukunettir ya :))
Merhaba selam herkese, bizim de dr. kontrolümüz cuma günüydü doğum kanalına tam girmemiş benim bebiş. Dr dediki bu hafta sonuna kadar doğmazsa sezeryan olacam. Kızlar benim merak ettiğim siz hala magnezyum kullanıyomusunuz. Bana kullan dedi doktorum. Ya kasılmaları önlüyosa normal doğuramam o zaman kafam karışık çok.
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım dr un bakmıştır gerçi çatına yada bakacaktır inşallah doğumhaneye girdiğinde korkmazsın tatlım amann ben her gittiğimde bi ebe bakıyo bi dr um bakıyo alıştım artık bide burdaki ebe baktı ilkinde biraz çekiniyosun ama sonra alışıyo insankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar benimde 5te randevum var
çatı muayenem yapılacak çokkk heycanlıyım kızımıda görücem en son 11gün önce görmüştüm
ama çatı muayenesinden çok tırsıyorum ve utanıyorum:kedi:
ilk kez alttan muayene olmam gerekecek
gelir canım gelirr zaten gününde dolmuş oluyo bi benim günüm geçti burda herkes gününden erken doğurdu bi benim günüm geçti bekliyorum bide içerde çok rahat galiba gezinip duruyo zilli ben burda iyiyim annee beni merak etme diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla sen gelmeyince doğurdu bu kız dedik hani semoş doğurdu artık heran herşey olabilir geç doğacak bebekler erken gelebilir diye bakıyoruz hayırlısıben geldimmm kızlar :))
raporum bitmişti malum önceden aldıgım için dogum izni rapor almaya gittim 10 günlük daha aldım inşallah o zaman akadar gelir :))
doğurmadım anlayacagınız beni merak eden ayseme ve sibelime buradan öpücükler
benim mide bulantım 2. ayda başladı 2 ay sürdü 4. ayda bitti geçiyo yani belki sende olmaz inş olmaz canım rahat geçer hamileliğinhımm tamam ben biraz yeniyimde pardon yaa kızlar miğde bulantılarınız ne zaman başlamıştı bende bişey yok şuan içindeee
mecbur bekliyorum canım normal istediğim için bekliyorum yarın dr a gidicem bakalım ne dicek bide bakmışın yarın doğurmuşum belli olmaz ama sorun yoksa normal sancımı beklicem cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum eğer gene gelemzse mecbur sezeryan olucak o zamana kadarda doğar herhalde hayırlısı olsun hangisi iyi olucaksa o olsun ben razıyım yeterki meleğim sağ sağlim gelsin dünyaya sorunsuz bi şekilde gerisi önemli değilayseeee hadi kız sen dogurda sıra bana gelsin :))
ama önce hülya dogursun onungünü bile gecti valla bu kıza hayranım biz catlıoz o ne sukunettir ya :))
dr un iyisini bilir canım ama son haftalarda kullanmıyo diye biliyorum ama dr un bi bildiği vardır herkesin dr u ayrı bişey der o yüzden sen kendi dr unun dediğini dinle zaten bi zararı olsa vermezdi hakkında hayırlısı olsun canımMerhaba selam herkese, bizim de dr. kontrolümüz cuma günüydü doğum kanalına tam girmemiş benim bebiş. Dr dediki bu hafta sonuna kadar doğmazsa sezeryan olacam. Kızlar benim merak ettiğim siz hala magnezyum kullanıyomusunuz. Bana kullan dedi doktorum. Ya kasılmaları önlüyosa normal doğuramam o zaman kafam karışık çok.
kızlar merhaba bende dr dan az önce geldim.bebeğin kafası daha yerleşmemiş.perşembeye kadar doğmazsa tekrar gidicez ve cuma sezeryana giricez.
Ayy Nezahat ya, bu almanya`nin doktorlari ne merakli vajinal muayeneye degil mi?
Öyk geldi bana artik ...
Allahtan dogurana kadar doktorum tatil de...
Merhaba selam herkese, bizim de dr. kontrolümüz cuma günüydü doğum kanalına tam girmemiş benim bebiş. Dr dediki bu hafta sonuna kadar doğmazsa sezeryan olacam. Kızlar benim merak ettiğim siz hala magnezyum kullanıyomusunuz. Bana kullan dedi doktorum. Ya kasılmaları önlüyosa normal doğuramam o zaman kafam karışık çok.
Saadetcim selam,
cok agladi mi Iremcik topuk kani alinirken??
slm nidacım
evet canım ağladııı iğne battığında bide hemşire kan gelsin diee topuğunu sıkıcaaa 5 ayrı sütünaa kan değdirdiii
bunun için ayrı ayrı sıktıı yavrumunnn topuğunuuuu içim gitti ama elden gelen bşy yok maalesef
iyiyim cmmmmm dikişler iileştii cnm eskisi gbiyimm hatta daha gzllşti fiziğimmm sırnaşık şeyahhh kuzum ya kıyamam iremime
canım benm nasılsın dikişlerin iileşio mu saadetim
Ay evet canim , insanin ici gider ama 1 defalik bir sey..Gerci daha sonra bir sürü asilari olcak bu miniklerin...
Tüm minikler dünyaya geldiginde de bu konulari paylasiriz insallah...kaydirigubbakcemile3
mrb özlemcim
iyi irem cnm çok şükür uyuyor şimdiii emdiii
doydu karnı uyudu
arminide sabırsızlıkla bekliyoruz kızımlaaa
özlemcimm az kalmışşş
hayırlısıyla kurtl inşş
mrb kızlar nasılsınız umarım herkes iiyidir.
cumadan beri hastanedeyim yeni geldim.
ben sezaryenle doğurdum 12.06.2009 cuma günü tam 40+0 da.
52 cm boy ve 4140gr kilosu.normaldi ama sezaryane döndü ayrıntıları sonra anlatırım.ama çok zordu.
bu arada adı da defne.
kendinize çok iyi bakın.grş hepinizi öpttümm
mrb kızlar nasılsınız umarım herkes iiyidir.
cumadan beri hastanedeyim yeni geldim.
ben sezaryenle doğurdum 12.06.2009 cuma günü tam 40+0 da.
52 cm boy ve 4140gr kilosu.normaldi ama sezaryane döndü ayrıntıları sonra anlatırım.ama çok zordu.
bu arada adı da defne.
kendinize çok iyi bakın.grş hepinizi öpttümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?