2009 Haziran Anneleri!!

bu arada günaydın herkesee
ben zombi gbymmm
dün iremimin sancısı vardııı
bir türlü uykuya dalamadııı
nesekii bugün iyiiii
uyuyorrr güzel kızımmm

günaydın nidaa, ben de senin gibiyim. annemin bile bazen kalbini kırıyorum. ama insanın elinde olmuyor, çok hassaslaştık galibaa

günaydın saadet, geçmiş olsun iremine.
daha büyük fotosu yok mu yaa, benim yaşlı gözlerim seçemiyo o minik fotoyu:))

bi de benim annem çok zor bi kadın nida yaa. geçen gün sırf çok küçükken yanağından öpmeyelim bebeği dedim diye küstü bana.
ben onca zaman emek çekmişim, kendim bile kıyıp öpemicem yavrumu

selam haziran annişleriiii evde bilg olmadığı için işe gelince yazıyorum ancaaaaaa

ben de doğuramadım henüzzz ve gelmeyede niyeti yok eğer doğurmazsam 22 sine gün verdi kendi dr um tekrar bakalım ne olacakkk

dünn dr gittim ve 3 dr birden başıma yığıldı bi an ne oluyo dedim tıp dilinde konuşup durdular ama ben çok korktum çünkü hem ultrasona bakıp hem konuşuyorlar bende ekranı göremiyom sonra olumsuz bişey olup olmadığını sordum bebeğin böbreklerinden şüphelendiğini söyledi falan önceki özell dr umdaki bütün evrakları çıkarıp gösterdimm bunlar temiz tamam dedi 2 defa nst ye aldı daha sonra çok güzel tamam bişey yok deyip yolladıııı

ama o anki korkumu hiç unutamıyorummmmm bi an herşeyi düşünüyor insannn çok etkilendimmmm Allah hepimizin yardımcısı olsunnn içindede benimmm çok korktum ama neyseki boş bi şüpheymişşş

10 gün içinde doğum olur dedi ama hiç tık yok valla çok ta yoruldum gel artık bebişşşşşş :ecrin_bebek:

yasemincim hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucağına cnmm
sakin oll
bol bol dua et tatlım

ben geldim dr dan ebe muayene etti asagıdan dr gözetiminde ve dogumhanede yapıldı. öldüm cok kötüydü canım çok acıdımafoldumbenhaifif baskı varmış sancıyı bekliyoruz pazartesiye kadar bekliyecegiz cuma günüm doluyo inş. sancıyla giderim pazartesiye kalmaz bi daha o sekilde muayene olmak istemiyorummafoldumben

selam kızlar bakıyoumda herkes bebişini artık biran önce kucaklamak istiyor haklısınız ben bile istiyorum
allah herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin buarada sema arkadaşımızdan bi haber varmı doğum yaptığını biliyorum fakat birdaha sanırım uğramadı merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim

semoş dogum yaptı canım aramızıza katılan haziran melekleri topiğinde görebilirsin

gunaydin arkadaslarr...
bende dogurmadim daha.
zaten bugunlerde dogmasin havalar soguk ,kapkara bulutlar var
oglum ben nereye geldim boyle demesin..:sm_cool:

buarada sui cimde dogurmus saglikli bir yakisiklisi olmus...
tebrik ederim...normal dogumla hemencecik dogurmus masallah ikisinede...

merhaba arkadaşlar bende daha doğuramadımm.sancımda yokkafamçokkarıştı

ne olacak bilmiorum wallaa..CADIARZU

ne güzel tebrik ederim suicim masallah oğlusuna da inş. bizde öyle kolay dogum yaparız

merhaba arkadaslar
bende dogum yaptim kizim oldu 10 haziranda 9 haziranda bekliyoduk ama hanimefendi bir gun bekletti cok sukur iyiyiz evimize geldik dun alismaya calisiyoruz baska dogum yapan varmi ? dogum oykumude yazicam ama simdi kizimla ilgilenmem lazim uyuycak teyzeleri :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…