2009 Haziran Anneleri!!

Canım gerçekten tosuncuk olmuş, maşallah nazar değmesin,
Allah analı babalı büyütsün, neden zor oldu sezeryanmı , dikişlermi

canim gözün aydin ...
Masallah kocaman bir tosuncuk dogurmussun ...
hosgelmis Defne bebek...
kaydirigubbakcemile2

kızlar bebek şekerini ne yaptınız.elinde hazır olan varmı.yada netten isteyenn???**

Maşallah canım kızınaa, inşallah uslu bi kız olur da annesine çektiği sıkıntıları unutturur hemencik.Allah analı babalı büyütsün inşallahhh a.s.

masallah canım kızına sabırsızlıkla bekliyoruz hikayeni
bakalım bviz nadıl doguracagız

saadetcim geçmiş olsun iremine. gerçekten insanın içi gider yaa. ben bile şimdiden hesap ediyorum, kaç defa delcekler yavrumu, düşündükçe içim sızlıyoo.Ama rabbim sağlık versin inşallah gerisi önemli değil

Gözün aydın canım 41 kere maşallah

kızlar iyi geceler biz yapayanlız kaldık sanki halamlar gittiler yetim gibi hissettim kendimi çok zor geldi ya bana bu lohusalık galiba depresyonada giricem allahım inşşallah hayırlısıyla atlatırım bu gün hem benim hemde oglumun kontrolü vardı yogun günlerden birini yaşadık.çok şükür canım oglumun sarılık degeri 9,18 e düştü sevinçten agladım sonra halacıklar gitti bu seferde kendimi çok yalnız hissettim onun için agladım .leyla gibi dolanıyorum ortalıklarda ....
canlarım sizler nasılsınız taze anneler ve bebegini sabırsızlıkla bekleyen gebeler .hepinizi çok seviyorum biraz ayrı kaldık ama bundan sonra sık sık ugrarım öpüldünüz kocaman kocaman

kızlar sabah bi uyandım altım ıslak acaba suyummu geldi ya,
idrar gibide kokmuyor
1su bardağı kadar ıslaklık var iç çamaşırım ve biraz yatakta ıslanmış
bu su nasıl bişey

Son düzenleme:
kizlar ben doguma gidiyorum, bugun saat 9.da,sezeryanla olacak, dua edin nolur, hakkinizi helal edin,birlikte guzel bir 9 ay gecirdik....sizler icin dua edicem....en kisa zamanda haber vermeye calisirim..

Günaydin kizlar,

Sedacik da gitti demek hastaneye....
Benim artik sinirlerim iyice bozuldu ,evdekileri de kirmaya basladim...Gelse su cocuk
cok iyi olcak...
Offffffffff

Saadetçim iremi yeni görüyorum resmini ,maşallah prensese çook tatlı bişey bu
tşkr ederiz cnmmm sağolasınnn a.s.
kızlar bebek şekerini ne yaptınız.elinde hazır olan varmı.yada netten isteyenn???**
albümüme bak cnmmm ben kendm yapmıştım
sağol cnmmm
evet sağlık sıhhat versn yeterrr ....
Günaydin kizlar,

Sedacik da gitti demek hastaneye....
Benim artik sinirlerim iyice bozuldu ,evdekileri de kirmaya basladim...Gelse su cocuk
cok iyi olcak...
Offffffffff

canım sakin ol hayırlısınıı dileee
eksik dilek dileme nidacımmm
az kalmışşş inşş alcaksın kucağınaa ilaydayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…