2009 Haziran Anneleri!!

hoşgeldin narencim göremeyince tamam narende dogurdu dedim iyi beni yalnız bırakmadın canımkaydirigubbakcemile5

narencimmmm teşekkür ederim canım benimya ne güzel şeyler yazmışsına.s.

bende genelde ç.dışı görünüyorum ama ordayımkaydirigubbakcemile3

yok korkmuyorum ya ,alışcaz artık bunlara hemen olsun bitsin bende yolumu göreyim
heyecan var biraz
5te randevum canım
tuvalete girerim dr yanına girmeden önce

evede 8gibi gelirim
hemen size haber veririrm tatlışım

ben çıkıyorum kocişim gelir az sonra geç kalmayalım
öptüm sizi

Canim burada olan var...Mesaj yazdigin beyaz kutunun altinda konuyu okuyan toplam kac kisi oldugu yaziyor,, oradan anlarsin kimlerin oldugunu...

hımm tamam ben biraz yeniyimde pardon yaa kızlar miğde bulantılarınız ne zaman başlamıştı bende bişey yok şuan içindeee

meraba naren.benimde dolmuş 40 hf rapora göre, bugün aldım tekrar 10 günlük daha.
ben de şu ana kadar çoktan doğururum sanıyodum, ama maşallah dirayetli çıktı bizim kızlar

fatoş ne zaman randevunnn??

pınar nasılsın bitanem dün sana yazdım görmedin galiba yarı kırkınız cıktı hayırlı olsun demiştim :))

allah kurtarsın canım biran önce al bebişini kucağına bu sene kız senesi sanırım herkesinde kızısımı oluyyoooo

mydarling benm hiç olmadı mide bulantım

allaha şükür en rahat hamileliği gecirenlerden biriyim ben şükürler olsun rabbime binlerce kezz

fatoş ne zaman randevunnn??

pınar nasılsın bitanem dün sana yazdım görmedin galiba yarı kırkınız cıktı hayırlı olsun demiştim :))

7de canim,sana ozelden bi msj yazdim bakabilir misin musait olunca
sana dr indi inmedi,su gun gelir sancin var falan demedi mi?

Narencimm görmedim canımmm evet teyzesi bugün 3 haftalık olduuu kuzum....darısı herkezin başına...sen nasılsın?biz hazırolda Batuhan beye hizmetteyizzz 

fatoşcum ben girdim nst ye hiç asırı sancım cıkmıo az az cıkıo ondan dolayı da dr alttan bakmadı bu kez sancın yok nasılsa die

az girmiş başıda dogum kanalına
24 üne kadar bekleyeceksin dedi o zaman kladar gelmezse eger 1 hafta daha bekliycez ondan sonra bi şekilde dogurturuz dedi ( normal olunca beklioz işte ya (

ayseeee hadi kız sen dogurda sıra bana gelsin :))

ama önce hülya dogursun onungünü bile gecti valla bu kıza hayranım biz catlıoz o ne sukunettir ya :))

hayirlisi olsun canim,normal en guzeli, biz beceremedik egeyle saglikli dogsunlarda ne zaman dogarlarsa dogsunlar

Merhaba selam herkese, bizim de dr. kontrolümüz cuma günüydü doğum kanalına tam girmemiş benim bebiş. Dr dediki bu hafta sonuna kadar doğmazsa sezeryan olacam. Kızlar benim merak ettiğim siz hala magnezyum kullanıyomusunuz. Bana kullan dedi doktorum. Ya kasılmaları önlüyosa normal doğuramam o zaman kafam karışık çok.

ben kullanmıyorum canımmm

dr un kulan dediyse kullanacaksın canm biz onlardan daha ii bilemeyiz ki

hakkında hayırlısı olsun normalse normal sezaryan sa sezaryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…