2009 Haziran Anneleri!!

kizlar inanilmaz bir agri cektim 1 saat önce..Esim küveti doldurdu ,göz yaslariyla icine girdim. ama gecti, simdi gelen giden yok..Yanlis alarm sanirim..sizi bir daha panik yapmiycam sözz...

iste canim belirtilerin basladi..hayirlisi olsun ins

canım gecen dr bakmıştı o kadar acıtmadı ama ebe resmen öldürdü beni resmen bilegine kasdar içerdeydi bastırdı bagırttı resmen dr bile yeter zorlama daha fazla dedi inş. gerek kalmaz bi daha çok ktüydü

kizlar inanilmaz bir agri cektim 1 saat önce..Esim küveti doldurdu ,göz yaslariyla icine girdim. ama gecti, simdi gelen giden yok..Yanlis alarm sanirim..sizi bir daha panik yapmiycam sözz...
canım az önce bendede bir kasılma bi ağrı yatınca geçti canım vücudumuz hazırlıyo kendini az kaldı panik yapma ama yaptıkça dahada çok ağrır işte duş aldın ya kasılmaların geçti gevşedi allahım kolay doğum nasip etsin yaa

yok canım sen dönmezsin rüyamda seni gördüm bide senle beraber semayı binnuru birini daha görmüştüm yaa oda doğurdu bi tek sen kaldın sende doğurursun gününden önce bana öyle geliyo ben istisnayım burda valla zamanı var daha yaa allahım kolay doğum nasip etsin benim ve bebeğim için en iyisi neyse o olsun yaa yeterki dünyaya gözlerini açsın gerisi öenmli değil

ayyyy hadi canım hayırlı haberlerle gel.kızımızı alda gel

canım seninde az kaldı oda gelcek annesi.allhım zamanını daha iyi biliyor.
öyle tatlım bekliyoruz işte hayırlısıyla gelsinde beklemek önemli değil bide günü geçiyo ya korkuyorum bişey olur diye allah korusun sağ sağlim alayım kucağıma hepimiz alalım sadece ben değil hepimiz sağ sağlim alalım kucağımıza

taze annişlerde gelmiş hoşgeldiniz annişler melekler uyuyo galiba fırsattan istifade sizde burdasınız

selam HSURMAL sana özelden ulaşmak istedim ama olmadı izmirde tedavi görücem de sana bazı konularda danışmak istemiştim yardımcı olabilirmisin

canim demmeki dogumun yakin yavas yavas basliyo, bence bu gece falan hazirlikli ol derim , okadar aglatacak kadar olduna göre

cemrecim fırsattan istifade geldim vallahi
binnur canım nasıl oldu bebeginatlattımı sarılıgı
nasılsınız kızlar heycanlı anne adaylarıve tatlı anneler

günaydın arkadaşlar,biz bu gece hiç uyumadık,bebek halen uyanık benimde uykum kaçtı.....bir bakayım dedim ama kimse yok....iyiki hamilelikte bol bol dinlenmişim ya,çok şükür enerjim var...aman hamişler bol bol uyuyun,sonra pek fırsatınız olmayacak....

kızlar gunaydın,ben de sabah 5te kasıklarımda ağrıyla uyandım.çok şiddetli değil ama tam dedıklerı gıbı adet sancısı gibi hafif hafif bele vuruyo geçıyo.bacaklarım falan sızlıyo.ilk defa oldu bende heyecanlandım açıkçası.kızım da hareketlı bu sabah.aman ne bıliyim size yazayım istedim.

hayırlı sabahlaaar, günaydınlar arkadaşlar.
ağrıları başlayanlar inşallah çabucak kavuşur bebişlerine.
ben de çok heyecanlıyım inşallah kızıma kavuşmaya yalnız iki gün kaldıı.
karnımdayken de mutluyduk aslında ama kavuşma vakti geldi artıkk opuyorumnanaktan

Günaydın adrenal bugün nasılsın,ne güzel herkesin sancıları başlamış ben bugün 38 i doldurdum ama sancı yok.Ama sanırım karnım aşağı indi.Eşimde öyle söylüyor.Hakkımızda hayırlısı bakalım

günaydın tekrardan, yaa o sancıları ben aylardır çekip tedavvi bile gördüm.şimdi bende de tık yok, neyse ki cuma sabah sezaryen olcam. yoksa belirsizlik çok zor
nida naptı acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…