özlem ben rüuyamda seni gördüm doguruyordun kız sıra sende mi acaba :))
kizlar inanilmaz bir agri cektim 1 saat önce..Esim küveti doldurdu ,göz yaslariyla icine girdim. ama gecti, simdi gelen giden yok..Yanlis alarm sanirim..sizi bir daha panik yapmiycam sözz...
canım gecen dr bakmıştı o kadar acıtmadı ama ebe resmen öldürdü beni resmen bilegine kasdar içerdeydi bastırdı bagırttı resmen dr bile yeter zorlama daha fazla dedi inş. gerek kalmaz bi daha çok ktüydünidacım hadi inşallah dogurursun
havvacım napıosun kızzz cıktınmı yoksa
hüllaaaa hala dogurmadınmı kız bende sana döncem yakında:)
sibell napıo elifim bakalımm
aysecim neden o kadar acıttıki muayene bende oldum hemde dr 100 kilo ellerini düşün kocaman kocaman(
canım az önce bendede bir kasılma bi ağrı yatınca geçti canım vücudumuz hazırlıyo kendini az kaldı panik yapma ama yaptıkça dahada çok ağrır işte duş aldın ya kasılmaların geçti gevşedi allahım kolay doğum nasip etsin yaakizlar inanilmaz bir agri cektim 1 saat önce..Esim küveti doldurdu ,göz yaslariyla icine girdim. ama gecti, simdi gelen giden yok..Yanlis alarm sanirim..sizi bir daha panik yapmiycam sözz...
yok canım sen dönmezsin rüyamda seni gördüm bide senle beraber semayı binnuru birini daha görmüştüm yaa oda doğurdu bi tek sen kaldın sende doğurursun gününden önce bana öyle geliyo ben istisnayım burda valla zamanı var daha yaa allahım kolay doğum nasip etsin benim ve bebeğim için en iyisi neyse o olsun yaa yeterki dünyaya gözlerini açsın gerisi öenmli değilnidacım hadi inşallah dogurursun
havvacım napıosun kızzz cıktınmı yoksa
hüllaaaa hala dogurmadınmı kız bende sana döncem yakında:)
sibell napıo elifim bakalımm
aysecim neden o kadar acıttıki muayene bende oldum hemde dr 100 kilo ellerini düşün kocaman kocaman(
öyle tatlım bekliyoruz işte hayırlısıyla gelsinde beklemek önemli değil bide günü geçiyo ya korkuyorum bişey olur diye allah korusun sağ sağlim alayım kucağıma hepimiz alalım sadece ben değil hepimiz sağ sağlim alalım kucağımızaayyyy hadi canım hayırlı haberlerle gel.kızımızı alda gel
canım seninde az kaldı oda gelcek annesi.allhım zamanını daha iyi biliyor.
kizlar inanilmaz bir agri cektim 1 saat önce..Esim küveti doldurdu ,göz yaslariyla icine girdim. ama gecti, simdi gelen giden yok..Yanlis alarm sanirim..sizi bir daha panik yapmiycam sözz...
selam HSURMAL sana özelden ulaşmak istedim ama olmadı izmirde tedavi görücem de sana bazı konularda danışmak istemiştim yardımcı olabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?